Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    09. Rujan 2016. 22:13

Gdje poceti,na sta se osvrnuti..ah,teska je dilema sto mori me sad! A bilo bi jos bolje da ne objavi komentar al evo pokusavan opet sa sestrinog jer mi nije jasno zasto od nigdi drugo ne mogu.
    Nemojte zamirit al puno toga ste pisale..

Croatina za prve grceve san ti odma bila spomenila gastritis i ja te razumin i znan sta prolazis jer evo danas iman nicin izazvan napadaj i peptoran i normabel san popila al nisan gledala sta cu pojest jer se aktivira bez poticaja.Usput ja od gastritisa i ne mogu dignit kile ocito i pretuzno izgledan.Cin rodin vracam se udarno na terapiju koliko bude moguce za dojenje!
    E dojenje!?? Super izvor hrane za bebu u svakom aspektu al ne pada mi na pamet cinit dramu ne bude li islo,a i nije mi lipo vidit pajdu od 3 godine di trci kroz punu plazu i vokabular mu bogat ka i meni pa se mami spoji na dojku koja vise ni ne lici na dojku nego na istroseni prezervativ a mama ko najveca patnica jer njeno milo cedo mora vuc čičonu do prvog razreda.Hav jes no!!!

Saky milo dijete aj se oglasi da znamo sta se zbiva!?

Sheena nek si kuci i lipo gustaj!
    Chipi ti si zena koja je tek rodila,budi ozbiljna i miruj lipo!

Joj koja je ostala u bolnici zbog ctg-a?! 😘 ko je da je!
    Stvarno ne mogu sve povatat al pamtim i da se peku i bacaju kolaci,a ka recesija! Pih!
    Meni je slatko slabo napeto jer mi mozak programiran na alarm za kiselinu ocito al tu i tamo me napadne zelja pa se razveselin.

Cvita zviri jedna najlakse na gujicu doc medju posten narod,a? 

Inace jel vam zujalo u usima onako par sati i uz to fijuuuuuu vrtilo? To je meni bas super na sve ovo skupa! Bili smo nekidan na kontroli i rastemo i dalje mirujemo...

Sad vi lipo shvatite ovo sta je napisano,gomila nesklada-reka bi meni jako drag J.Štulić!

Cmokačaunosača za svaku posebno!!! 😗

Crna191
    09. Rujan 2016. 22:15

Sanjac i kod mene pali gumeni bomboni..ali oni kiseli..trazila pola sata u Mulleru sta je "najzdravije" od tih kiselih..
    Sunny u babycentru je maksi cosy Cabriofix jaje za 999kn..ako vam odgovara maksi cosy..do 20.9..

crocandy
    09. Rujan 2016. 22:29

nije mi lipo vidit pajdu od 3 godine di trci kroz punu plazu i vokabular mu bogat ka i meni pa se mami spoji na dojku koja vise ni ne lici na dojku nego na istroseni prezervativ a mama ko najveca patnica jer njeno milo cedo mora vuc čičonu do prvog razreda.Hav jes no!!!

placem hahaha :'))))

sanjac
    09. Rujan 2016. 23:03

Ivcy nadam se da ce biti bolje ako ga pocnes piti nakon jela 😉

Crna ja isto imam kisele, one zeleno bijele okrugle od jabuke, ti su mi prefini 💕

Frabe nam je u elementu hehe 😂😂

Sunnyday
    09. Rujan 2016. 23:24

Frabe me nasmijala, a nek se ona nama javila
    Crna hvala, nisam znala, moram pogledati.
    Slatko volim, ali sad u trudnoci malo vise pazim, tj izbjegavam koliko mogu jer me slatko jaaaako brzo deblja. Za cudo, jede mi se voce, a to inace nije slucaj kod mene. Mislim da sam pojela vise voca sad u trudnoci nego za cjeli zivot 

Diddy
    09. Rujan 2016. 23:59

Istroseni prezervativ 😂😂😂😂

croatina
    10. Rujan 2016. 00:31

Frabe nisam mislila da je gastritis jer me uhvati kako god..jela ja cuspajz ili mek drek..jedino što sad mogu svim tim grcevima nac zajedničko je da sam se malko prejela prije..
    Da..ja sam bacila kolač kroz prozor..totalno je to zaslužio!!! Danas sam saznala da je istom putanjom letio i mačak pred sto godina kad ga je mater uhvatila na stolu..naši susjedi bas imaju kazalište kod nas..leteći pingvini, mačke...Što je sljedeće?

Cure, sunny sjećate li se da sam pred jedno tjedan, dva kukala kak moram tetre peglat i prat...to se tek danas dogodilo..speglala sam ih 14 ostalo je muž ahahah..sunce moje drago :D mene to peglanje toliko čini zivcanom da vam ja to nemrem opisat..sve peglam i kukam mužu da sam znala, kurtone bi koristila :D

minnie25
    10. Rujan 2016. 08:45

Jutro! 

Vjeva namucili su te.. Nisam nikad ni cula za taj stres test. Jao... Ne vidim cemu to. 

Ivcy ako vidis da ne ide neka ti da nesto drugo. Ovo je samo mucenje. I mislim da je gore to povracanje i naprezanje od unosa zeljeza. Nadam se da ce ti ponuditi nesto drugo, ako vidis da ti ni nakon obroka ne sjeda dobro tableta. 

Frabe falila si nam sa svojim postovima  

Vidim ja da se vecina nas bori sa slatkim. Tko zna zbog cega tijelo to trazi sad pri kraju  

Croatina, svaka ti cast haha Neka te zivcanost ne cudi. Ja sam otvoreno priznala da sam neuracunljiva zadnjih tjedan-dva. Valjda to tako pred kraj mora biti. Od hormona i svega skupa. Moj svako malo nadrapa sa mnom. 
    I jos mi brizan stalno ugada i stalno me pita: Jesi sad sretna? Nema mi sladeg kad vidim da me i ovakvu voli i da mu je samo bitno da sam ja zadovoljna. Ma da mogu, jos sto puta bi ga medu svim muskarcima na ovoj planeti izabrala   Ja bi samu sebe skupa s tim pingvinom i mackom vec odavno preko balkona bacila  Ali se nadam da ce ovo prestati kad rodim, jer sam na momente nemoguca...

Vjeva
    10. Rujan 2016. 10:21

Cure, hvala svima na podršci!
    Saljem vam velike puse!
    Nasla sam objašnjenje stres testa koga zanima detaljnije: http://www.trudnoca.hr/trudnoca/pregledi-i-pretrage-u-trudnoci/kontrakcijski-stres-test/

10. Rujan 2016. 10:32

Vjeva jel te bolilo? Sad kad sam procitala si mislim da je bas dobro da su ti to radili i znaci da zbilja paze da sve bude ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.