Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    11. Rujan 2016. 11:32

Ej drustvo!

Necu radit novi profil jer ocito nije do toga kad mogu uc sa sestrinog mobitela.. 
    Ja uspijen s mog citat i stalno san ulogirana al mi ne da objavit nista.Ni s tableta,ni s muzevog moba.

Ja san robicu vecinu 40-60 a tetre i trokute na 90 jer su stali i one sta su nove prvo potopila u hladnu vodu pa stavila skupa da se otkuva.

Sad se apsolutno nicega ne mogu sitit sta ste pisale al valjda cu se sitit pa se oglasit..

Saky se ne javlja uopce???

Frabe
    11. Rujan 2016. 11:50

E da-cijepljenje!!!
    Mislin da je Crna to spomenila.
    Meni je iskreno to previse razvikano i opcenito ko da se u svemu danas vide razne teorije zavjere!Da se razumimo;svit ide u pisulinca svaki dan sve vise jer smo svi bolesni od ko zna cega al boj se ovna,boj se govna-KAD CU ONDA ZIVIT?! Znam dosta njih s ostecenjima u razvoju i autizam mi je poznat i nijedan  taj roditelj nije se izjasnia protiv cijepljenja.A budimo nacisto:ko mi garantira da ja jeduci svu bio bio hranu i ziveci po svim zdravim normama necu izic u spizu i opalit ce me auto?! Tako i to gledam,virujem da parin mozda luda al puno toga san prosla i sama i moji bliznji da bi isla ulazit u ono "zasto i kako". To je sve volja Onoga koji mi i daje zivot,sigurno da svojom pamecu mogu odlucit al ic u krajnosti niti iman volje nit zivaca.Tu san nekako slicnog stava ka oko dojenja,dan po dan!Niko mi nista ne garantira i ne prisavajan si vrime i buducnost jer jos ni nisu dosli pa kako bude.
    Eto sad san malo svoje mudrosti prosula pa iden pregledat domaci uradak i tu cu garant sipat mudrosti! 😂😂😂

koala988
    11. Rujan 2016. 14:20

Frabeee, neka si se ti nama javila ;)
    Saky garant uživa sa svojom bebicom.
    Zaboravila sam je li se govorilo o tome već prije, ali zanima me što se tiče pravilnog disanja tijekom poroda. Jedni kažu jedno, drugi drugo. Zbunjena sam skroz, Ne znam kako si olakšati. U rodilištu ću slušati što mi kažu, ali volila bi sebi olakšati tijekom trudova. Neki kažu duboko disnje neki ubrzano dahtanje...Šta vi kažete?

koala988
    11. Rujan 2016. 14:26

Ovo sam našla na youtube kanalu, čini mi se ok: https://www.youtube.com/watch?v=oKmhdozyhek

tala
    11. Rujan 2016. 14:32

hej, curke! 

saky, mislimo na tebe! sigurno ces nam se javiti kad uhvatis malo vremena : )))) 

sto se cijepljenja tice, ja sam s curkom sve redovno obavljala. naravno, odgađali bismo zbog prehlade i sl. i tu dr. nikad ne smiju raditi nikakve probleme, a mozete dobiti i do par mjeseci vremena. nitko vam ne dihta za vratom jer ti pedijatri imaju i previse svog posla. za vrtic vam je vazna potvrda da je dijete redovno cijepljeno.
    neka cjepiva mozete i doplacivati, znam da mi jesmo, ali iskreno, nemam pojma sto je to bilo. pedijatrica nam je ponudila i objasnila i mi smo mogli ili uzeti redovno ili nesto nadoplatiti. 

koala, tvoja bebica je vezana uz mamicu i polako, ne zuri se njoj... 
    frabe, jesi li probala restartati laptop, izbrisati history i sl. mozda ti "kolacici" stvaraju probleme...

ja sam bila malo u vrtu dok nam se nije sunce pojavilo i sad cekam rucak. mm radi nekakvu piletinu u tortillji s kikiriki umakom i krumpirom. onda cemo se malo ispruziti jer su mi noge kao peraje i idemo u novi stan. slazemo kuhinju. a curka jedva doceka da malo bude sama doma. to su te godine... :D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    11. Rujan 2016. 14:34

Koala nama je patronazna na tecaju rekla da je najbolje duboko disati. Kao da je nabolje duboko udahnuti na usta kad teud krene i lagano izdisati na nos. Jer da ono ubrzano disanje nema smisla. A sad bumo vidjele kako ce sve to biti kad bas krenu trudovi, da li cemo uopce razmisljat o tome hehe 😊

crocandy
    11. Rujan 2016. 15:28

Joj meni sve muka od tih izbora. Uvijek ista prica...

Cijepljenje..koliko god vjerujem da ima neke istine u svim mogucim teorijama zavjere...ipak prevladava onaj mozda koji govori da je bolje cijepiti, odnosno bolje sprijeciti nego lijeciti. 

Sto se tice disanja, pricala sam nedavno s jednom kineziologinjom/fizioterapeutkinjom koja je rekla da je pametno vjezbati disanje kroz trbuh, i da dok disemo  stiscemo to dijete vani, da disemo kroz trbuh. Svakim uzdahom se koncentriras na stiskanje tih trbusnim misica prema dolje..

ne znam kako je vama, ali meni je danas tako vruce i sparno i disem na skrge. 32tt a vrijeme tako sporo ide iako svaki dan imam posla preko glave...

Ivcy1306
    11. Rujan 2016. 16:39

Pozz curke, kakvo je ovo zatisje? :) mozda zatisje pred buru 
    Evo ja pravim knedle sa sljivama pa u medjuvremenu dok se krumpir kuha reko da skicnem ovdje i vidim ima li sto novo! 
    Lijep pozdrav svima :)

Sheena
    11. Rujan 2016. 16:58

Evo da se i ja malo javim :)
    Bila sam za vikend u Krapini kod svojih, traje festival pa su bili koncerti neki itd., svi me cudno gledali jer se prosirilo da sam u bolnici..a ja tamo secem 2u1 😆 

Leđa me rasturaju od srijede, mislila da je od kreveta u bolnici al ne smiruje se, kako vi rjesavate probleme s leđima? Muz me masirao, pomaze kratko i onda opet pocne..

Kaj se cijepljenja tice, ja sam protiv teorija zavjere, odnosno mislim da treba cijepiti djecu. 

Za disanje su me savjetovali - kratko dahtanje kroz usta, ocito postoje razlicita misljenja.. i kao da probam cim manje se derati/glasati da ne gubim energiju na to. A sad.. kak bude bude ☺

Uzivajte u ostatku vikenda :*

• luckyme
    11. Rujan 2016. 18:10

Dony i ja sam u 33 tj. Kada je tebi termin? Meni 29.10.
    Chippica,samo se ti javljaj, i znam da mislis najbolje za spavanje...svega sam toga svjesna,ali muci me nesanica,a po danu ne mogu spavati...
    Curke kako stojite sa iscjetkom? Ja ga inace imam kroz trudnocu i nosim dnevni,ali zadnjih par dana je intenzivniji,puno ga ima,zuckast,sa mirisom...pitala sa dr ovaj tj na kontroli,ali nije nista komentirao... naravno da se sad brinem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.