Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    10. Rujan 2016. 11:16

Dobro jutro cure, kako ste mi danas? 
    Sanjac i minnie25 hvala vam, pokusat cu nakon jela ako ni tad nebi bilo dobro trazit cu nesto drugo. 
    Inace danas evo grah se kuha😂 ja sam se napokon naspavala iako je mm-u alarm zvonio u 5h. 
    Danas cu si izbrojit bodice i benkice da vidim na cemu sam i koliko cega imam jer mislim da jedina tu ama bas nista nisam spremila, ono sto sam dobila stoji u kutiji i to je to,nisam niti pogledala jer sam doslovno krepana svaki dan! 
    Nisam zapamtila tko je isao na taj stres test, ali se nadam da je bar imalo nekakvu svrhu i da nije mucenje bezveze!

PALE
    10. Rujan 2016. 11:48

Mi stigli doma iz lutanja gradom...
    Saky nam se ne javlja,a baš ni mimica...Nadam se da sve ok prošlo i da uživaju sa bebicama.
    Frabe probaj se registrirati pod novim imenom kao Sony 😉
    Sunny vrijeme je da spremiš torbu 😉 
    Vjeva bit će to ok,u kojoj si bolnici? 
    Ugodan vikend svima,baš ovom ljetu nema kraja ☀️

Jado
    10. Rujan 2016. 12:28

Pozdrav! 
    Rano se budila ali sa dragim isla na kavicu, plac, mesnicu i tako....stavila sam rucak peci - danas je pulled pork. Inace nisam fan svinjetine ali ovo je metoda sa hrpom zacina i pecenjem na laganoj temp par sati pa se ne osjeti okus mesa.
    Ja nemam prohtjeve kako sam rekla. Jedino mi se vratila neodbojnost mesu koje sam imala do prije 2 mj cak. Sad mogu pojesti meso. Nije mi problem.
    Tako sam nekako lijena ne da mi se nista. I niti ja nemam oprano, opeglano i spremno skoro pa nista. Oprala si torbu za bolnicu i to cu danas lagano poceti spremati ali fali mi par stvari. No ipak da krenem u nesto

Frabe pa daj pocisti si neke tempove i ako stvarno ne uspije fino ti se opet logiraj kao sa novim profilom i bok. Pa falis nam to je ocito 😊

ivek2207
    10. Rujan 2016. 13:17

Bok svima, mi smo oboje danas od 7 budni,kao da mm na posao ide.
    Uputili se malo na jarun,šetali i tak me u pipiripi počelo boliti kao da mi netko nekaj zagural stranoga nurta(oprostite na izrazu al neznam drukčije opisati). Već me panika uhvatila da se nije kaj počelo dešavati pa smo si sjeli i odmarali malo.
    Neznam jel se to kaj širi dolje jer me i prepone stežu kao vježbe da sam radila.
    prošlo je za nekih 15 ak min dok smo sjedili pa polako nastavili dalje.

konačno smo i pelene kupili i sve blazinice,vate,štapiće i te higjenske potrepštine,škarice, i bila sam u dilemi dal da kupim češljić ili četku i tako mozgamo mi u dmu i doleti neka žena mlada sa 3 klinca,dudu tražila i čula kak se ne možemo ni muž ni ja odlučiti kaj ćemo i veli kupite samo češljić,četka ničemu ne služi,njezini imali i tjemenice nije ni to skidala,samo je muljala jer je pregusta,pa sam ju usput pitala i za aspirator za nos i rekla je da je taj ručni dovoljan ali ipak prijeko potreban,pa se još jedna mama priključila tak da se nadam da će mi ti savjeti pomoći.
    al na kraju nismo kupili češljić jer nisu imali posebno,gdje ste vi kupovale ako jeste samo te češljiće?

Konačno sam i izdajalicu kupila i bočicu jednu staklenu njihovu sa silikonskom dudom,bili smo i u chicco dučanu u king krosu i imate popust 30% na cijeli asortiman  tako da sam tu staklenu dobila besplatno,izdajalica bila 170,bočica 60 a sveukupan račun 160 kn,tak da nam se baš isplatilo.

Sad me muž natjero ajd da vidimo kak to funkcionira, smieh cijeli, al fora je i vrlo je nježna,ne povlači jako,makar nije da je kaj išlo,malo mi par kapi iscurilo,ima i bočicu sa dudom tak da sad imamo dvije ako negdje zatreba.

Evo stavim link pa ak treba nekom još kaj,nadam se da nebudu zatvorili dučan kad se rasprodaje sve:http://www.chicco.hr/pr/404/Likvidacija---popust-od-20--i-30--na-cjelokupan-Chicco-asortiman---Chicco.wshtml
    jer ima i autosjedalica kaj su na sniženju pa si razmišljamo da uzmemo koju za veći uzrast kad preraste ovo jaje.

• Antartika
    10. Rujan 2016. 13:46

Pozdrav svima. Ivek sad vidim da si izdajalicu isprobala, bas sam doktorici rekla da mi je počelo mlijeko curiti i rekla mi je da ni slučajno ne stikam bradavice i ne pokušavam poticati mlijeko da curi jer će mi izaći kolostrum i još se luči hormon oksitocin koji zateže maternicu.

ivek2207
    10. Rujan 2016. 13:49

vidim da link ne radi, možda ovaj:
    http://www.chicco.hr/

ivek2207
    10. Rujan 2016. 13:52

antarktika ma nije niš išlo,nisam ni htjela ali mm ko malo dijete,daj da vidim kak to ide,ko da je slatkiše dobio, još je sebi htio probat pa sam mu uzela.
    neću više probavat baš zbog toga šta si navela,al eto,imat ću dva mala djeteta doma ,a ne jedno.

Vjeva
    10. Rujan 2016. 14:20

U Vinogradskoj sam.
    Angel, nije strašno bolilo, vise sam ja bila prestrasena jer nisam znala sto mi slijedi...

Sunnyday
    10. Rujan 2016. 15:06

Niste sr raspisale, bas cudno 
    Vjeva bas mi je zao sto si prosla kroz sve to i sto moras biti u bolnici.
    Ivek bas si me nasmijal hahaha
    Croatina sjecam se, isti dan smo prale preko 20 tetra pelena hahaha

Jado
    10. Rujan 2016. 16:47

Bas da Sunny nema danas previse postova. Necemo ni na pol stranica ljetnicama konkurirati 😅
    Bice muzevi kod kuce pa se druze. Neka neka i to treba naravski.
    Ja se najedoh i tako me zateze trbuh dolje sad da sam morala leci puna zeluca a to bas i ne prakticiram inace nit volim leci. 
    A mene prepone standard rasturaju na setnjama duzim od 700m 😖 i sad po novome i zdjelica. Imam snage ali ti bolovi pa uzas. Sve gore i gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.