Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    09. Rujan 2016. 11:58

Jutro cure, vidim nisam jedina koju je mučila nesanica sinoć/jutros. Ja inače super spavam ali jutros se ustala oko 5 šiškit i nakon toga nikako zaspat, tek kasnije oko 7-8 još malo. Vjerojatno je na mene utjecao jučerašnji dan i posjet rađaoni i anksioznost jer se bliži termin. Najgore ovo iščekivanje zadnjih 10ak dana. 
    saky nadam se da već sada odmaraš i uživaš sa svojom bebicom :) i da ćeš nam javiti svoje iskustvo :)
    sheena sad je red na tebe, pa onda mogu i ja sljedeći vikend ;)

E imam pitanje u vezi izlaska iz rodilišta. Osim robice i opreme poput pelena, tetri, švedskih i slično, što ste mislile još spremiti za bebeicu, tj. u čemu je iznosite. Ja imam dekicu i nekakav ukrasni mali lancun za staviti u AS. Jučer vidim ispred rodilišta one male ručne kolijevkice, kako se to već zove i jastučiće i svašta nešto. U što točno zamotati dijete, nisam pametna.

croatina
    09. Rujan 2016. 12:26

Jutro!
    Još uvijek sam ljuta zbog kolača..najviše jer me traži slatko pa kad se sami sjetim da sam mogla imat sad cijeli protvan, a ja nemam niš, samo me tlak opere..

Ja nisam išla na ogtt..jednostavno ne mogu..ne mogu se zamislit da dođem u 7 ujutro na tašte sa svojim gastritisom i popijem onaj šećer..nek mi prigovaraju ja na to ne idem...mislim da nebi ni sjelo u želudac da bi već bilo vani..

Bris na streptokok negativan!!! Jeeej :D urin sterilan :D

Kupili smo vrtuljak za iznad kinderbeta..jedva smo našli taj koji se može otkacit i zakačit na kolica i drugdje..i to se može otkacit s mehanizmom koji vrti..tak da super baš sam oduševljena :D stoji smontiran iznad kindaca i podsjeća me kako malo još imamo..sad zbilja sam čekamo..sve je spremno, ali sve..čak i pavlovicevu smo kupili jučer i stoji u frižideru..

Imate prijedloge za ručak?

tala
    09. Rujan 2016. 12:26

jutro ili vec mnogima dobar dan 

koala, mi cemo se obuci u robicu (pelena, body, dzemperic, pletene tajice, kapica, carapice) i tako u as. iznad dekica. ako bude jako hladno, imam spreman jedan medo kombinezon.

hubica, napokon cete biti na svome. sad slijedi najljepsi dio : ))) 

mi smo jucer pokusali neku terapiju glazbom i svjetlosti kako bi pokrenuli okretanje na glavicu, no jedino sto smo postigli je da se cvita toliko razveselila i dobro me izlupala nogama po pi.pi... 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    09. Rujan 2016. 12:31

Sunnyday mislim da je to sve normalno,pa blizu smo poroda,kažu da se to rodnica čisti,bitno da nema mirisa,svrbeža i ostalih neugodnih simptoma.
    Baš sam ja htjela pitati di je Vjeva?
    Ja vam oko ručka ne mogu pomoći,danas idem na kebab,dosta mi kuhanja 😃

croatina
    09. Rujan 2016. 12:39

E da tala ..meni je prijateljica imala taj problem..i već je bilo da će na carski i išli su se setat s pesekima dobru turu kad se mali okrenuo glavicom dolje..dva dana pred porod pazi..i sve je išlo prirodno..kaže da je fora u tome što su im glavice najveći i najteži dio tijela i gravitacija jednostavno odradi svoje..
    Sad ne znam koliko ti smiješ šetati..

Još netko ideje za ručak? 😂 hahah

Jado
    09. Rujan 2016. 13:09

Evo nas! Ja danas spravljam oradice u onim kao kosaricama-od folije. Samo riba unutra sa povrcem. I 20 min u pecnicu. Hvala lijepa meni dost posla
    Samo inace se kao mora riba filetirati ali stvaaarnoo mi se ne da!!
    Nit imam noz za filetiranje
    Ako nemas ribe onda bi ja napravila od povrca pastu. Narezati povrce, malo prepeci, zaliti pelatima, zaciniti, kuhati 20-30 min i gotovo....skuhati pastu

Hubica ljubomorna saaaaam!! Bas mi je drago radi stana!

Jado
    09. Rujan 2016. 13:14

E da za izlazak iz bolnice imam pelenu ofc, bodic, stramplice, kombinezon malo deblji onak plisasti fora, kapicu pamucnu, dekicu i ako ce trebati skafander ako bude jako zima...nadam se da nece trebati 😊
    Samo kapicu nemam u tonu i to mi je tak sad bzvz....radim na tome da nadjem neku bolju

09. Rujan 2016. 13:30

Ja otisla do lidla i skuhala se.
    Ako ovako nastavi mom ce malcu trebati bodici kratkih rukava, a ne vesta 😀

tala
    09. Rujan 2016. 13:50

croatina, hvala na savjetu : ) kako su me za iduci put narucili tek 6.10. ocito misle da mala nece tako skoro, pa cu i ja setati sto vise. 
    kaze moja starija, da ako je na nasu obitelj onda joj je guza teza od glave, pa nije ni cudo sto se okrenula na zadak, hahaha... :D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    09. Rujan 2016. 13:50

hej, ja odspavala od 11 do sad,nisam mogla više i legnem malo u krevet i zaspemmuž me zvao da kaj radim i dobro da je tko zna do koliko bi spavala, a probudila se u 6.

došao mi je nalaz,baš sam sretna bris za streptokok mi je u redu,netrebam ništa.
    ja kuham samo paštu danas. špagete s paradajz sosom i tona parmezana. jedemo sve nešto teško i mesno cijeli tjedan pa ćemo danas lagano.
    sutra ću slično,carbonara jer u ned idemo na slavlje za svekin rođendan pa ćemo se tam ubit od svega tako da sad dva dana nešto tak lagano.
    Jedva čekam i sutra,idemo probat one palačinke navečer u onu kava tava kaj ste vi cure bile, ne silaze mi iz glave slike od tada a nikako da odemo. jeste probale i one club sendviče tamo, jel i to dobro,ja imam želju to probati već jako dugo a nisam znala gdje,pa si sad razmišljam da i to uzmemo,sam neznam ko će to sve pojesti.

hubica,jej za stan, konačno na svome, to jako puno znači,barem je meni, možš bez razmišljanja i grižnje savjesti zabit čavao gdje god hočeš bez da ti tko grunta( tak se ja šalim od kad sam se preselila,makar nismo podstanari al svejedno-kad nije baš tvoje,nije tvoje.

ja imam spremno bodi,neke kvazi štraplice(to su neke ultra tanke hlačice sa nogicama),hlačice i preko kao vestu/jaknicu. to je odjelce kupljeno u c&a: http://www.c-and-a.com/de/de/shop/babys/outfits-sets/alle-outfits-sets/erstlingsoutfit-175302-1.html
    i zamotam ga u dekicu, i da ima neke debele čarapice/cipelice.
    ako bude toplo neznam, sam ću skinut neki sloj onda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.