joj, vjeva, cure, kakav je to stres test? nista mi nije jasno. zasto bi davali drip prije poroda?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Vjeva baš mi je žao,ne znam što je taj stres test,sigurna sam da će sve biti ok sad kad si pod nadzorom,ali vjerujem da ti nije lako,drži se...U terminu si pa ako i induciraju porod bit će to ok.
I meni zadnja 2mj odjednom paše slatko,sve osim čokolade,sad baš išli do arene na slajac i to 2 kugle 🍧
Tala nisam znala za te wafle,šteta što ih više nemaju,puno sam ih orobala,ove u Masarykovoj su mi fine
Super cure na dobrim pregledima!
Bas sam isla zguglati sto je taj stres test, ali previse stresova mi se pojavljuje, pa ne znam sto trazim iskreno.
Meni se danas dogodila suluda situacija...isla sam valjati tijesto i kako sam stajala na nogama i pritiskala s valjkom, valjda sam napravila krivi potez i pomakla crijeva ili sta vec. Prvo su pocela kruljati, onda teski grcevi, u donjem dijelu trbuha. Mala se razbacala, pa mi je prvo palo napamet da mozda nesto s njom nije u redu. Rekoh idem leci. Slabost, bolovi, grcevi, znojenje...
Spavala od 11 do 15, probuili me grcevi, Suha usta. Napila se i vratiala u krevet. Spavala do 18. Probudila se, isla se napiti. Kad opet crijeva krulje, rekoh idem na wc.
Kako sam sjela na wc, tako sam ostala narednih pola sata i samo sam se praznila. Pola sata je to konstantno izlazilo iz mene. Preznojila sam se. Nikad to u zivotu nisam dozivila.
Eto, dosla sebi napokon. Najela se, napila se i sad pomalo...al bila je frka panika na trenutak...
ma kakvi,stres testovi,čemu to, isprepada se i dijete i žena. valjda znaju što rade,al opet sigurno nije ugodno.
jao crocandy šta naša tijela proživljavaju ovo zadnje vrijeme,sad mi se čini kako mi ono prvo tromjesečje uopće nije bilo loše,neznam šta mi je gore, ja se isto ponekad sama iznenadim kakve mi sve radnje i zvukove( a da nisu vjetrovi) tijelo proizvodi.
vratili s iz dma,izgleda da nigdje nemaju taj floradix,nije bilo ni ovdje pa sam uzela šumeće željezo + vit C,pa ćemo vidjeti jel bu mi bolje.
saky se niš nije javila,vjerojatno je preokupirana bebicom, samo neka se maze i paze, već će nam valjda ispričati kako je bilo.
daaaa slatko,moju trudnoću do prije tjedan-dva opisivale su riječi,slano,KISELO,ljuto i konkretno, slatko? nema šanse. a sad sam na tom praktički živim,sve mmu pojedem,nije jadan navikao jer ni prije trudnoće nisam bila nešto baš,eventualno jednom mj kad bi palačinke spekla ili ako bi kod nekoga pojela kolač, pa je sve slatko doma bilo za njega,sad je u šoku,danas mi šalje mail da nisam bez njega slučajno sladoled otvarala,haha,pogreška jer se ni sjetila nisam da ga imamo,odmah sam si malo išla pojest. A najdraži su mi forneti iz citiya od čokoladnog pudinga,mmmm.
Prije nisam slatke smislit mogla, otkad su se pojavili na tržišu kod nas jedem samo one od vlasca i čvaraka.
Tko zna zašto nam je tako,i čemu zapravo šečer služi za to zadnje razdoblje, pa neće nam se bebe debljati od šećera,mora to biti zdravo salo,zar ne...
zaboravih napomenut i ČOKOLADNO MLIJEKO od dukata u boci. kad kupim u sat vremena nestane,pa se moram kontrolirat.
kaj se slatkog tiče..mogu samo reć da sam tako i shvatila da sam trudna..želudac mi se digao na ferrero O.O ..odmah sam išla napravit test kad sam došla doma kad ono plus ko kuća :D srećom trajalo je jako kratko...možda mjesec dana..poslije sve po starom :D
crocandy hahahaha baš sam se sad nasmijala :D meni se neki dan nešto slično dogodilo..usrala sam se ko grlica :D sjedila sam isto nekih pol sata do 45 min na šekretu i čamila :D presmiješno hahah a kak ne volim sjedit na zahodu, svaka stanka i dignem se pa trči nazad nije još gotovo hahahah :D sve je to ok :D
joj mom mužiću se odlomio zubić skoro pol ga fali :( baš suosjećam s njim..ne boli ga ali je sav u banani..i mene boli kad ga vidim da prelazi jezikom preko zuba stalno..siroče moje
Cure ja sam se danas vagala i od proslog tjedna sam dobila 3kg, sad sam na +10kg. Bez obzira na to ispekla sam ledo strudlu sumsko voce/vanilija i besramno ju jedem. 😂😂 A imam jos pol cokolade od jutra i gumene bombone.
Sanjac tako je, pijem heferol na taste i uz njega i euthyrox.nekako mi to previse tableta na taste, pokusat cu bas piti heferol nakon dorucka da vidim hoce li mi i dalje smetati..nadam se da nece!
Saky nam se nije uspila javiti, nadam se da je ok i da je sve u redu. Frabe se očito ne može ulogirati i pisati, a novopečene mamice zauzete svojim bebicama. :)
Ja nisam bila fan slatkoga, torte ne volim, kolač mogu i sladoled, malo čokolade ali ništa posebno, a zadnjih tjedana trudnoće baš mi pita slatko. čokoladu strusim za sekund, jedem sladolede, kolače, palačinke i baš mi paše.
Da da, trudnicke muke. I rekli su mi da vec pred kraj ti bude puna kapa svega i jedva cekas da se zavrsi. I na taj se nacin nekako pripremis za porod.
Ja sam oduvijek luda za slatkim, samo sta sam u trudnoci pocela tamaniti vise ovi zdravih vocnih secera. Cokoladu obozavam, od kindera nema sta ne volim.
Ali sam primjetila da me i od cokolade kiselina muci, pa ju i izbjegavam.
Sortiraj odgovore
Najstariji