e, da... ja sam upravo pojela slanutak. nije mi bas sjeo.
nakon koliko bi se trebao vidjeti ucinak ovih tableta/napitaka za zeljezo? jucer sam pocela uzimati neke sumece i mislim uzeti ono tekuce zeljezo, floradix. inace sam to kupovala u dm-u, ali ga jucer nisam nasla.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ivek, mm jede te njihove sendvice i kaze da su odlicni! meni je ta kava-tava ispod stana, pa sam stalno u napasti : )))
Ja prvi put tokom svoje trudnoće zaspala ponovno od 10-11:30..da me mama nije zvala 2 puta vjerojatno bi nastavila jos..
Ja danas planiram file oslića i imam pečene crvene paprike s kojima ne znam sta da napravim..
Jazmajac tvoje zvuci jako primamljivo mada ja uopće ne znam kak bi to napravila..
Mi za izlalak imamo body,danas stižu stramplice,plišanu trenirkicu,carapice i kapicu..preko toga dekica..a ako bude bas hladno,vec sam mm pokazala medo odjelce koje da kupi..
Sutra idemo na 1.rodendan jednom dečkiću,u zari smo mu kupili robicu..mm odabrao i bas uživao..jedva cekam da se EMI rodi jer ce tata takvog frajera Napravit od njega..vec vidim milijun košulja malih i velikih za peglanje..
aj tala nije ti lako onda. da ja živim tak bankrotirali bi definitivno, najveći dio novaca nam ode na hranu,gurmani smo oboje tako da volimo dobro vani pojest i doma,još da mi je tak nekaj pod nosom,uhh.. imaš dobru volju onda
ja isto tražim neke šumeće za željezo,tek me naručila za utorak socijalna i to samo da mi recept da,nije htjela prek telefona pa bi ja htjela prije nekaj uzimati, jel si taj floradix u dmu kupovala ili ove šumeće, idem do dma danas popodne pa sam mislila vidjeti kaj imaju od željeza da uzimam jer tko zna kaj bu mi ova dala,možda i niš.
crna i ja sam ti se probudila malo prije,isto tak zaspala, pa mi ćemo sve spavajući dočekat svoje trudove. po noći hodamo,po danu smo za niš. Prave trudnice,dobro da je samo zadnji mjesec tak, da smo morale cijelu trudnoću pa tko bi nas trpio,+ hormoni.
Mislila sam malo odspavati,ali Niko nikako ne prestaje štucati,namjerno me zeza.
Ja sam više ljubitelj vafla od palačinki,to sam otkrila u amsterdamu,probala ih doma raditi,nisu baš ispale...Ako netko ima dobar recept ili link neka proslijedi,ovak ih jedem prek ljeta za doručak u centru tu i tamo.Morat ćemo sutra u jutro do grada.
Pisala sam upute mužu za zalijevanje cvijeća i kaj sve mora napraviti koji dan kad odem u bolnicu 19. kao da idem na ne znam koliko 😂 Baš sam štreber,sad me naravno ismijava.
Ja pijem Elevit od nekog 4. mjeseca trudnoće, no s obzirom da je skup ne pijem ga svaki dan nego svako drugi-treći i željezo mi je cijelu trudnoću super. Baš sam prekjučer vadila zadnji nalaz KKS i sve je uredno, osim trombocita koji su mi niski bili i prije trudnoće.
Joj i ja sam veliki gurman i teško se suzdržavam kad nešto baš volim, a volim puno toga :) Ali nakon poroda se moram uozbiljiti i paziti na prehranu zbog sebe i bebe.
ivek, jucer sam isla u dm po taj tekuci floradix tonik, ali ga nisu imali, pa sam uzela neke sumece samo za prvu ruku. sad vidim da floradix imaju po apotekama. ja sam njega i prije pila i bio mi je super jer ne volim tablete. nekome bi to mozda bilo malo teze popiti- jedan cep (ic) jer bas ima miris po nekakvom sarafu metalnom, ali je lako probavljiv i vec u sebi ima vit. c da se bolje apsorbira.
pale,volim ja i vafle. do prije par godina su se kod nas u mercatoru mogli kupiti original belgijski vafli marke lotus. najbolji koje sam ikad probala. i onda kad ih je preuzeo konzum su nestali s polica. kako mi sogor zivi u nizozemskoj, svaki dolazak ovdje podrazumjeva nekoliko paketa lotusovih vafla. ja sam ih spremila i za bolnicu : )))
ja nisam bas ljubitelj konkretne hrane, ali od ovih gluposti bih mogla zivjeti (ne znam koliko dugo, ali sretno, definitivno, hahaha)....
E sad kad pisete, mene zadnjih par tjedana jako trazi slatko. Mogla bi samo na tome biti.
Pale ne brini i ja cu svome pisati upute I imati ce posebnu policu sa svime rezervnim sto bi mi moglo usfaliti u bolnici. Sta je sigurno je sigurno.
I jako sam sretna, danas smo konacno kupili perilicu/susilicu. Jupi! Uzeli smo u Emmezeti jer je popust ovaj vikend 10%, Electroluxovu ali 8kg pranje jer smo shvatili da ce nam malo biti naknap pored bidea. Ali ja sam odusevljena! Veselim se danu kad cemo ju montirati. Dragi me vec zafrkava oko toga da sam najsretnija kad si kupim nesto za kucu umjesto za sebe. Sta da radim, volim kad mi je u kuci sve lijepo i funkcionalno
Hubica, super za stan!!!! 😃
Ne znam jel su još uvijek potrebne ideje za ručak, ali evo ja klopam ajngemahtec od moje mame i baš mi je fini 😂
Za željezo sam pila Heferol, ali zbog zatvora sad pijem Ferrum lek sirup (s tim da pijem Elevit od početka trudnoće).
Pozz cure, evo i mene malo. Danas mi je jako los dan, vec sam pisala da sam prestala piti heferol na svoju ruku i sad me na pregledu upozorio da ga pijem jer cu puno gubit zeljeza.. jutros sam ga popila i katastrofa, samo povracem, muka mi je..vise ne znam sto, morat cu ga zvati da mi da neke druge ili cu nesto kupit sama ali taj heferol jednostavno ne ide!
Hubica, znas li mozda u kojem je tjednu nama zadnji pregled kod zivcica?
Saky nadam se da se mazis sa svojim smotuljkom i da je sve proslo u redu bez previse boli i muke!
Sto se tice rucka, moj mm je izrazio zelju da bi jeo grah, tako da cu ja sutra kuhati grah! 😃
Danas smo pojeli pileca prsa u vrhnju za kuhanje i rizu. Uz to zelenu salatu!
Sortiraj odgovore
Najstariji