Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    10. Rujan 2016. 18:33

stvarno,gdje ste sve danas, uživate sa boljim polovicama.

samo dajte,evo mi se spremili idemo do centra u kavu tavu na one fine palačinke,pikiram s bijelom čokoladom pošto nesmijem nutelu jer ima lješnjaka a alergična sam na sve orašasto,pa se nadam da mogu birati i banane s bijelom čokoladom,jer na njihovom meniju samo dolaze s nutelom.
    uglavnom uživajte sve šta god da radile.
    ciao.

Chippica
    10. Rujan 2016. 20:32

cure, samo da vas pozdravim :)
    Zoe super napreduje, nadoknadila je ocekivano izgubljenu tezinu nakon poroda, puno papa i sve je vise budna.
    Jedan savijet od srca-PUNO spavajte, iskoristite dok mozete ;) ja od poroda nisam spavala kako treba...i taako sam umorna :-)

Crna191
    10. Rujan 2016. 20:36

Ooo ja mislila sad cu imat sta citat bar 5str..vas nigdje..neka,znaci da svi uživate i da je sve ok..
    Mi bili na rockasu 1.,ajme koje mirno dijete..mali nije jednom zaplakao,nista tražio,malo su šetali s njim okolo i na kraju je zaspao..i sad stvarno vidim da  vrijedi ono kakve smo u trudnoci,da ce vrlo vjerojatno i djeca bit takva..mama mu je ful smirena bila,a takav je i mali sad..
    Mene su noćas budili bolovi dolje..ne znam jel se EMI tako nekako namjestio ili sta,al bilo je i grčeva i samo bolova..a danas bas nisam mogla odmarat..tek sad dosla u stan i legla..valjda ce sutra bit bolje..

• Dony
    10. Rujan 2016. 21:50

Vecer curke! Danas ste sve negdje u djiru, i uzivate sa vasim muzevima. 
    Saky se jos uvijek nije javila a sve smo nestrpljive. 
    Uff ja bi one palacinke iz milkey weya 😊😊 Bijela cokolada, kinder bueno, ferero.. Mmm njamm njamm!  Sljedeci put kad budemo isli u zg moram se ic pocastit jer toga nema u Istri! 
    Mi sutra 33 tt 😊😊 uff bas mi lete ti tjedni! Ljepo je bit trudnica ali ja svejedno cekam da vidim svoju mrvu. 
    Mamice koje su rodile da li vase bebice vec slice vama ili muzevima ili se ne vidi jos dok su tako male? 
    Chippica drago mi je da Zoe ljepo napreduje. Reci mi da li je dobila cjepivo u rodilistu i  da li cim se rodila ili drugi dan? I za koje bolesti?

Jado
    10. Rujan 2016. 22:10

Chippice lijepo da se javljas ❤ bar 1-2 recenice i super! Jedva cekam kad cemo imati vise tema za razgovor s tobom ovako ucimo od tebe

Curke pitanje - kako ste prale robicu dobivenu na posudbu? Novu robicu cu prati prema uputama jer ju u biti samo treba ocistiti nema flekica, isto tako dekice nove, posteljinu i rucnike. Ali sto sa posudjenom cistom odjecom? Isto samo 'saprati'?

Crna191
    10. Rujan 2016. 23:03

Jazmajac ja sam sve sto je bilo vise manje bijelo prala na 60,a ove neke stvari poput jaknica zimskih i skafandera na 40..u mom slučaju je sogi to vec sve bila oprala pa sam ja to jos samo jednom preprala..
    Chippica bas super sto Zoe napreduje..a ti sad probaj spavat kad GOD i ona spava..
    Da stvarno, sta je sa cijepljenjem? Znam dosta roditelja koji su odbili cijepiti dijete tamo sa 1-2god,kad vec se mora..jer kao ne žele ti rec sa čim cijepe dijete,koje sastojke cjepivo ima..da dosta tih cjepiva izaziva autizam kod djece..ne znam..ja nisam pametna..
    Tolko sam umorna,i probavam zaspat ali malac kao da zna kad ležim u dnevnom,a kad u sobi pa odmah počne lupat..a vani se od nekud čuje neki koncert..

croatina
    10. Rujan 2016. 23:51

Bok pčelice :)
    Mogu rec da sam donekle zaboravila onaj kinder pingui hahaha..pa sam opet dobre volje
    Moram vam reći da nemam strpljenja više ni za koga osim za sebe..samo kad si pomislim na neke stvari koje me čekaju poput razgovora i druženja s obaveznim likovima, hvata me nervoza..baš sam to prenijela mužu danas i rekla da zbilja ne očekuje niš od mene..jednostavno mi je dosta svega..još ova dva tjedna želim provest u miru sama sa sobom pripremajuci se za nadolazeće..pomalo me hvata nervoza i osjećam da se trebam malo posvetit sebi..

Jazmajac Ja sam sve prala na 95 osim nekih rizicnih stvari i boja..jarke boje sam preprala ili na ruke ili na 40 kao i jaknice..pliš i sve ostalo bilo posudeno bilo novo sam na 95..peglam sve..čak i autosjedalicu sam peglala i košaru ahahah.. 

Nadam se da je ovo kraj peglanju i pranju dok mali ne stigne..svako toliko se izrodi još koja mašina dječjeg..ili netko kapne s robicom ili igračkama..uf..dost mi je

koala988
    11. Rujan 2016. 10:00

Jutro cure, danas lijep i sunčan dan. Uživajte :) Je li itko ide obaviti građansku dužnost?
    Evo mi sutra ulazimo u 40. tjedan, cura će dočekati termin, ne da joj se još vani. Nestrpljivo čekamo!

Jado
    11. Rujan 2016. 10:14

Jutro trudnice!
    Bas je lijepo jutro. Koala ja bila i obavila haha....uzs. Ne gledam tv bas, sram me reci da me za vise od pola stranaka nisam ni cula. Uskoro ce to draga! Samo jos malo strpljenja. Cilj je na vidiku 
    Mi doruckovali i sad kafica, ali prije novosti pogledam sto ste vi pisale.

Sto se nove robice tice, to necu na 90 mislim. Nema mi smisla kad je novo sve. Ali 40-50-60 prema uputama da. Skafander jedan cu ovih dana na 30. Cist je stajao..ali opet stajao je god-2 ne znam bi li ga na 40 bar ubacila od dugog stajanja da se sapere a bed mi da ne unistim posudjeno 😖

sanjac
    11. Rujan 2016. 10:56

Jutro cure 😊

Mi smo jucer bili kod frendova, sjedili smo kojih 3 sata. E zene drage, kad smo krenuli doma ja sam jedva obula svoje tenisice kolko su meni u tom periodu natekle noge. 😕 Mislim da su izgledale duplo deblje nego inace. Malo je splasnulo, ali jos uvijek vidi da to nije to. I neki grcevi su se javljali, jutros me bole leda kao pred mengu i povremeno me zgrci nes u trbuhu.

Mi jos nismo otisli na glasanje, vjerovatno cemo se prosetat nakon rucka pa tada to obaviti.

Sto se robe tice, ja sam jedan dio prala na 60°, a jedan na 40°. Mislim da nema potrebe na vecoj temp. prati.

Toliko od nas, uzivajte trudnicice i mamice, ja idem piti kavu. ☕😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.