Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    09. Rujan 2016. 15:38

Za rucak sam danas mahune.
    Joj kad vas citam tako, sve ste spremne, a ja izgleda bas nisam svjesna da je to toliko blizu  evo nas u 38tt. Za izlazak iz bolnice nisam jos kupila, imam robice ali sam mislila kupiti novo za izlazak. E daaa pa nisam ni torbu spakovala do kraja, fale mi jos jednokratne gacice, papuce i japanke, pelene i robica za bebicu. Au sad ja vidim da meni jos puno toga treba. A da i auto sjedalica.

Vjeva
    09. Rujan 2016. 15:44

Angel i Pale, evo živa sam :) jedva :)
    Jucer sam ujutro došla u bolnicu i načekala se pregleda i ctg-a, ovaj put dva zaredom nisu bila dobra pa su me ostavili u bolnici, kažu do daljnjega, vjerojatno do poroda, a njega bi mi inducirali jedan dan sljedeci tjedan...
    Jucer je bas bio sokovit dan pa vas nisam ni citala jer jos jedan ctg nije bio naj pa se me stavili u radaonu na stres test :/ spojili me na drip da vide kako ce bebac reagirati na trudove i bebac je prošao test al ja proplakala sve :/
    Tak da Angel, ja već vidjela radaonu, a vi ćete danas na tečaju :))

koala988
    09. Rujan 2016. 15:54

vjeva drži se i bolje da si tamo pod kontrolom da mogu odmah reagirati! BIt ćeš i ti mirnija.

sanjac
    09. Rujan 2016. 16:12

Pozdrav cure 

Vidim da je vecina vas imala problema sa spavanjem. Ja sam sinoc spavala kao mala beba, cak sam samo jednom na wc isla, inace se budim barem 2,3 puta. Nadam se da nesanica nece vratiti. Danas je vikici trebalo dost dugo da mi se javi, inace me pozdravi cim se probudim.

Hubica bas mi je drago za stan!  

Ivcy jel pijes heferol na taste? Meni je moja gin. rekla ako bi mi bilo zlo da ga pijem nakon sto nesto pojedem. Sva sreca pa mi ne radi probleme, osim sto mi je probava usporenija.

Croatina i Ivek super za nalaze. 

Ja sam danas radila bolonjez i zelenu salatu. I sad gledam kaj bi slatko mogla pojest. Skoro cijelu trudnocu nisam imala zelju za slatkim, al zato zadnja 2 mjeseca stalno gledam kaj imamo doma slatko.

Jado
    09. Rujan 2016. 16:27

Ja ne gledam nista od hrane pretjerano hvala Bogu ali kad se moram kontrolirati kod lubenice.....aaaaa za poludit! 
    Stigle mi stramplice i pidjamica iz HMa bas sam si happy. Slatko je
    Ali sad me pak strah da bu joj jadnoj 56 preveliko sve pa ce plivati u robici 1 mj 😂😂

Saky javi nam se da znamo da je sve ok! ❤ za detalje cemo se strpiti

• luckyme
    09. Rujan 2016. 16:38

Uh,evo mene poslije uzv...kaze da je ok sve,da je bebica oko 2600...meni se to cini malo puno za tjedan u kojem sam,ali dr kaze da je to sve ok i da je to procjena,moze biti i manje i vise...a vidjet cemo...najvaznije da je drugo ok. 
    Sto se tice izlaska iz bolnice,mislila sam slicno kao i vi,samo bez onog debelog odjelca,kako bi ja rekla medo odjelca,ako ce trebati skoknut ce ga netko kupiti.
    Iscjedak imam i ja,i to cijelu trudnocu...dr uvijek kaze da je to ok...a sad jel je ili nije...a za 2 tj idem na bris pa cemo vidjeti

Crna191
    09. Rujan 2016. 16:42

Ok,vidim nisam jedina koja stalno o slatkom razmišlja.. Meni je zadnjih tjedan i pol kritično..svaki dan se suzdržavam..ali popustim iskušenju naravno..
    Vjeva drži se..bit ce sve ok,glavno da si pod kontrolom..
    Pale znaci nema mi nade da ce se malac malo smiriti..ja ne znam kako vise ima mjesta..
    Sunny ni mi jos nemamo as..a torbu spremaj,bar sa ovim najnužnijim..

Crna191
    09. Rujan 2016. 16:42

Ok,vidim nisam jedina koja stalno o slatkom razmišlja.. Meni je zadnjih tjedan i pol kritično..svaki dan se suzdržavam..ali popustim iskušenju naravno..
    Vjeva drži se..bit ce sve ok,glavno da si pod kontrolom..
    Pale znaci nema mi nade da ce se malac malo smiriti..ja ne znam kako vise ima mjesta..
    Sunny ni mi jos nemamo as..a torbu spremaj,bar sa ovim najnužnijim..

09. Rujan 2016. 16:52

Vjeva drago mi je da si dobro, sigurno je bilo jako stresno jucer.
    Bolje da si tamo i zbilja su svi drago tako da ne sumnjam da cete oboje biti ok.

Utjesile ste me za slatko, meni se vec smiju. Neki dan sam mrtva hladna rekla muzu da mi kupi onu ledo strudlu s visnjama i cokoladom i da cu ja rucati to i sladoled. Rekao je da me skoro psihijatru odveo. Prvi put u zivotu sam jucer jela nutellu na zlicu. Inace sam totalno tip od konkretnog i mesa i ugl slatko gotovo uopce ne jedem, pojedem ono ljeti sladoled na moru i tortu na necijem rockasu, cca svakih 5-6 dana par kockica cokolade i to je to. A sad samo gledam kuda bi usput prosli na neki sladoled kad idemo negdje 😝😂

croatina
    09. Rujan 2016. 17:00

joj baš sam neka puna suza danas..tak mi malo treba da mi počnu teć..
    sad čitam vjevin post i suze mi sam krenu..ajme meni kakav vražji stres test..drzim ti fige draga da prođe što bezbolnije iduci tjedan, a sad se drzi..

ja fakat dobro spavam..osim kaj zaspem malo prije dva ujutro pa spim dugo..dođe sestra i ruga mi se ahaha sad sigurno više ne možeš spavat..ali ja spavat mogu uvijek :D i moram vam reć da kak se relativno dosta odmaram jednu noc sam sa psom dezurala..da mi se uopće nije bio problem ustat ni niš..nadam se da će tak i s bebom bit :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.