Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    11. Rujan 2016. 18:34

luckyme, nemaš se čega bojati. ja imam obilni iscjedak cijelu trudnoću i evo sve do samog kraja. Mijenjam uloške po nekoliko puta dnevno i ne mogu bez njih, Bez brige.

• luckyme
    11. Rujan 2016. 19:57

Joj koala,bas ti hvala. Vec sam bila u panici,nekak me je sad pocelo svega biti strah jer bih htjela jos 2 tj izgurati, do 35 tj...
    A onako bio je obiniji,a nisam bila u prilici promijeniti dnevni pa je cak i promocio pa sam se uplasila ...
    Koala,ti jos malo...drz se i sad jos malo uzivaj i samo smireno...

PALE
    11. Rujan 2016. 20:44

Večer trudnice...
    Očekivala sam hrpu postova na kraju vidim da svi uživaju,tak i treba!Meni vikend brzo prošao.
    Luckyme i ja sam stalno imala nekakve iscjedke i sve ok,oprosti slučajno sam te prijavila administratoru 😂Glupi  Smartphone.
    Nisam baš oduševljena cijepljenjem ali veći su benefiti od negativnih posljedica.
    Meni nekako dosta ljeta i vrućina,grrr 
    Pozdrav do sutra...

croatina
    11. Rujan 2016. 23:01

Bok trudnice i mamice :)
    Ajme jučer sam jela buđolu i kobasice i to suho i ponovila dvaput ..ujutro sam se probudila s nogama ko buhtlama..uzaaas 😱😱😱 nisu mi splasnule jer sam cijeli dan vrtila..prala veš, deke, posteljine, sobu pospremala gdje držimo dječje..i sad su mi odvratno natečene..dakle ne mogu ih gledat doslovno..užas

Tala i tko je još ono komentirao sa mnom za zamracivanje sobe? Jazmajac ? 
    Uspjeli smo naći neke rolete i pomoću tipli za stiropor smo ih userafili..baš dobro zamraci sobu..taman za bebicu za spavanje preko dana..
    Sad slijedi kamera tiplanje na zid..ah na te sitnice sam i zaboravila
    E ako netko traži izdajalicu, u baby centru je na akciji od tommee tippee za 214 kn..mi smo još prije kupili bočice tommee tippee pa nam paše ta izdajalica..inače ima i izdajalica sa setom bočica koja se još više isplati :D

Sunnyday
    11. Rujan 2016. 23:43

Pozdrav, evo da se i ja danas javim. Cjeli dan u nekoj guzvi, imali goste do maloprije. Sinoc nisam bas spavala jer me bolio zeludac pa sam se sjetila tebe croatina, toliko me bolilo da sam se probudila.
    Dobila sam Avent izdajalicu od prijateljice 
    PALE kako si ti, jesi li spremna s obzirom da se blizi 19?
    Saky vjerovatno nema internet na mobu da nam se javi.

croatina
    12. Rujan 2016. 08:21

Jutro trudničice :D
    Evo mene s transfuzije..bila sam vadit krv jer sam negativna..opet..ajme meni..ja nisam neka vjernica i to..štoviše nisam uopće i nakostrijesim se kad vidim da crkva svoje prste miješa bilo gdje osim u crkvu..tako mi je dana krv vadila časna sestra (???) Za razliku od inače kad mi vadi neka nabrijana baba koja rusi bogove sam tak..uvijek joj umrem od smijeha..svakom loncu poklopac.. ivcy ti vjerojatno znaš koja je to baba xD ona s kratkom kosom
    I tak nisam ni došla evo ti problema..u bolnici mi nisu promijenili prezime..ja govorim nema veze već sam bila samo su mi rekli da si zapamtim da ne traže nalaze pod drugim imenom...a ne ne!! Pa zove jedan broj, drugi broj, treći broj pa joj se nitko ne javlja..ja govorim nema vam to veze..al dajte vi meni izvadite krv pa onda vi dalje rjesavajte jerbo mi muž mora na posao..ma kakvi neda se ona..zove opet, dobije nekog i ajd konačno promijeni..e sad je ona zadovoljna..pa dok je ispisala ajme meni muko moja..ovi u labosu u gradu bi već polovici karlovca krv izvadili..
    Sorkac na dugačkom postu..totalno sam to morala izbacit iz sebe..
    Ja i moj Leo danas imamo zadnji pregled kod naše gin :D u osam navečer xD ..ne meni danas jednostavno nije dan...
    Sad cu navecer slušat bukvicu jer sam izignorirala ogtt..mislim da dovoljno o tome da me nitko ne shvaća ozbiljno, vezano uz grčeve, govori činjenica da me poslala na ogtt, a zna da mi slatko stvara grčeve i probleme..ali kaže ona..nisu njoj problem moji grčevi već da ja to nebi povratila..ma reko j.. se baba 😂😂 ne idem ja na to

croatina
    12. Rujan 2016. 08:25

Sunny srecice znam kako ti je   šaljem ljubav i preporuku za peptoran xD ja ne trpim više niš..mislim da sam dovoljno trpila dva mjeseca grčeva..

Ivcy1306
    12. Rujan 2016. 09:18

Jutro! 
    Jao croatina znam hehehe zena je zmaj! Predobra je, ali ja ju samo jednom vidila a milijun puta sam tamo bila i svaki put netko drugi bude! Volila bi ju jos jednom vidit jer vjerujem da cu jos jednom morat ici vadit i ja krv! javi kad krenes na svarcu na preglede, bas me zanima kako to ide itd.i gdje, znam da je tamo kod rodilista ali volim bit upucenija!  A i nadam se da cemo se upoznati kad tad pa makar i da ne znamo da smo to mi! 
    Ja sam isto mjenjala prezime i sve pa me sad bas zanima dali je meni provedeno! Prosli put sam digla nalaz na staro prezime!

PALE
    12. Rujan 2016. 09:19

Jutro cure!
    Svi smo se malo ulijenili preko vikenda,nadam se da su svi dobro?

Netko je spomenuo uživanje u trudnoći,ajme meni fakat dosta debljine,stalno nekih bolova jer inače nisam baš hipohondar čak ni virozu nisam imala 3g dok nisam ostala trudna,ionak ne mogu spavati u zadnje vrijeme,a stalno umorna,a ova vrućina me ubija.Možda grozno zvučim,ali živcira me kad netko spomenr blaženo stanje ili celebrity kad spominju kako uživaju u svakom danu trudnoće,grrr 😁

Sunny kao što vidiš nervozna sam i uzbuđena zbog svega što me čeka,ne samo poroda,samo da sve dobro prođe,porod i njegova operacija,ali veselim se vidjeti Niku 💕 Super za izdajalicu 👍
    Lucky još jednom oprosti za prijavu,prst mi slučajno skliznuo na mobu.
    Croatina baš me zanima kaj će ti u bolnici reći,mene prvo pitali kad sam zadnji put vadila krv i da li sam obavila OGTT,dosta forsaju s tim.
    Danas mi mama dolazi popodne,donest će mi ručak za 2dana i malo peglati.

tala
    12. Rujan 2016. 09:31

jutro, curke! 

moram reci da je i meni dosta svega vise. jedva cekam svoju malu ribicu primiti u narucje i da je gotovo s ovom trudnocom. sve je manje uzivanja, a sve vise iscekivanja pogotovo jer nemam sto spremati. stvari su kupljene i samo cekamo : ) 

croatina, super da ste to rijesili! mene u bolnici nitko nije pitao za ogtt, nego samo kad sam zadnji put napravila krvnu sliku i da im iduci put donesem nov nalaz.

curka se jos nije okrenula. puno setamo i svasta pokusavamo i imam osjecaj da ju sve to strasno zabavlja i da uziva u toj dodatnoj paznji. mlatara rukicama i nozicama, ali jedan kolut u naprijed ne zeli napraviti :D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.