Hubica ako budes isla po kupone u Bubamaru javi sta se sve nalazi u njima da znam da li da posaljem mamu po njih
Pale ja bi htjela biti kao ova druga mama A ne da glumim citav zivot sluskinju.
Sunnyday slazem se! Ja sam sve naucila malog necaka dok sam ga cuvala. Naucio je sam pospremati slikovnice i igracke, donijeti mi ako nesto treba, pali i gasi klimu i tv.... Ma cudo koliko to moze olaksati.
Saky84 ajme, super vijesti! Pa je li moguce da ces nam roditi tocno na termin Drzim fige i neka sve prode brzo i bezbolno!
GogyRi ja sam neki dan isla za Zg, pitala sam ginekologicu o tome. Rekla je sljedece: nije bas preporuka, ali obzirom da me se gleda kao zdravu trudnicu jer sam zatvorena (neovisno o skracenom cerviksu) da mogu. Isla sam i sve je proslo u redu. Naravno, bitno je i kako se ti sama osjecas.
Tala da, odsada ti je svaki tjedan +200 g. Jos tri tjedna imate, vjerujem da ce se Cvita brzo okrenuti u pravu poziciju.
Mi ako docekamo termin cemo imati oko 4 kile Mali debeljuco!
Bok ženske 😃
Evo da se i ja javim..
Prvo da našoj saky poželim bezbolan i bezbrižan porod :D
Gogyri ja sam u ponedjeljak putovala u rijeku iz karlovca i natrag i jučer u zg i natrag..osim natecenih nogu, nemam problema :D
Ja sam radila kinder pingui kolač..radila sam ga barem sto puta..i otpočetka nešto sve krivo..nit krema nit biskvit..na kraju dok sam razlijevala onu čokoladu između mi se skrosio i prepolovio ...e tu sam pop..i sve bacila kroz prozor..
Pa nek mi netko kaže da pingvini ne lete pfff..
Baš mi je živac skočio...3 sata ga radim, noge su mi natecene od stajanja da bi se on u napoj pretvorio 😒
Uglavnom tako..evo imala sam potrebu to podijelit s vama..
Trenutno nemam inspiraciju za pricat i razmišljat o bilo cem drugom jer sam ljuta za poludit..
Tala budem javila novosti. Jos taj pregled obavim kod svoje gin. i onda idem na sv. duh. Nadam se da ce se okrenuti, ni meni se na rada vaginalno dijete okrenuto na zadak.
Saky SRETNO !!!! Nadam se da si do sada vec gotova i da odmaras. Javi nam se kada budes mogla.
Crna nije vise pod upalom zato i jesam zbunjena, boli me zato jer mi cisti te kanale i dira zivac svakih par dana. Jesi li ti spominjala prebacivanje u drugu firmu,tamo gdje ti muz ide raditi? Jel sve proslo ok u vezi toga, znam da si bila pisala o tome?
Tala eto vidis, ti se u to malo bolje razumijes a ja pojma nemam, ali mi je ipak cudno to da zeli vaditi zub sto je najgore od svega nikad nisam imala problem sa tim zubom do sad, niti me je bolio, ma nikakvih problema, samo od jednom me zabolio i eto... Idem opet kod nje za par dana pa cu je pitati. Hvala na savjetu.
Dony Moze anestezija? A daj, onda mene ova moja bas muci
Croatina joj, joj, pa sto baci kolac, mogli ste ga posluziti u čaše hehe, nemoj se sekirati !!!
Joojj mene muci nesanica! Probudila sam se za wc i evo vec sat vremena nikako zaspat pa me jos glad ulovila i sad na kaucu u mraku da muza ne probudim jedem kekse i pijem mlijeko 😊
Sunnyday da ta cura je morala izvadit zub jer joj se valjda jako pokvario i rekla mi je da je dobila malo anestezije bez adrenalina, i stvarno da ju nije jako bolilo jer da je prag boli u trudnoci veci. Tako da neznam sta ova tvoja izvadja..
Joojj Saky je nozda vec rodila! 😊😊😊
Dony, i mene muci nesanica,samo se vrtim po krevetu i razmisljam da idem jesti cokolino...
Vidim da smo isto trudne,gotovo u dan.
Danas idem na uzv,malo me trta,nisam bila od 7 mj....
Tko zna kako je saky tj u kojoj fazi...
Jutro svima, jao jao, svi nam govore naspavaj se sada nečeš moći kad dijete dođe a nas sve muči nesanica. Ni ja nisam nešto spavala, sanjala sam prvo da tiskam a beba nikako van, to sam valjda saky pomagala 😀, onda sto put na wc, pa me isto glad uhvatila išla grožđe jesti, ostalo od ručka malo pohane puretine i to mi se tak jelo al nisam,reko neću nikad zaspat ak još i to smažem.
Nadam se da saky već drži svoj smotuljak i da će nam se javiti uskoro.
Jutro, vidim ima nas budnih..
Mi sinoć imali goste do pola 1 i onda jos išla završit kolac za danas..legla u pola 1,probudila se u 6 i vise nebi zaspala..
Konačno nam je kum donio madrac za koljevku.. ajme,mama mu je zlatna žena..ona to radi i napravila je bolji madrac nego sto mi imamo na krevetu..i 2 plahtice sašila,pokrivač i navlaku za pokrivač..
Sunny da,mene su htjeli prebacit iz firme u firmu..čak sam i potpisala sporazumni otkaz pa reko ako su tolki kreteni neka im bude i ta naknada,mi cemo se snać i sa mm placom..ali kad je mm rekao da bi izgubila sva prava na HZZO,naravno da su odustali..mm danas radi zadnji dan,i nije rastanak bas u dobrim odnosima al eto,valjda ce se za GOD dana situacija smiriti dok cu se ja Trebat vratit.. Meni je zubar na jednom zubu očistio kanaliće,zapunio i rekao da je umrtvljen zub..ako imas mogucnosti otiđi kod privatnika,oni se bar potrude vise manje jer im se placa..
Croatina i meni su čudno ispadali kolači..sve mi nesto rijetko bilo al eto,stegnulo se do jutros,a i nemam zahtjevnu publiku..njima samo da je slatko pa makar se i raspadalo..
Saky nam se ne javlja,znaci uživa s bebicom i odmara..
Jutro curke!
Ja sam napokon danas spavala kao top!
Sunny daj odi radije vidi kod jos nekog zubara za drugo misljenje
Minnie imam ti ja kupone iz Bubamar- napisem sta ima malo kasnije jer gibam van sad ❤
Saky nam je vjerojatno imala pametnija posla pa se nije javila! Joj nadam se da je sve OK i da cemo biti friske info uskoro!
Sortiraj odgovore
Najstariji