Croatina, o znam kako ti je Sto sam blize terminu to sam sve nespretnija, nista mi ne uspijeva kao prije, a da o pamcenju zlatne ribice ni ne govorim.
JaZmajac, super! Hvala ti! Jer taman gledam neke stvari da bi narucila od njih, pa mi mozda neki kupon dobro dode.
Uf, nesanica. Sve vidim, imamo problema s tim. Ali kad mi se dogodi bas da je sve naopako, odspavam ja i preko dana.
Curke, nadam se da ce vam biti lijepi dan. I da ce nam se Saky ubrzo javiti sa lijepim informacijama
Jutro!
Ja sam noćas stalno išla na wc,Niko me jako lupao i to baš kad sam rekla da se umirio malo-valjda je imao nekog važnog posla 😂 tak da sam koma spavala.
Saky javi se kad stigneš 😊
Croatina trebala si kolač poslati meni taj volim,bitno da je fin,estetika manje bitna 😄
Sunny odi privat,ja sam čula ako se vadi zubnajbolje u 2. tromjesečju,a slažem se sa Talom danas stvarno rijetko vade zub,jedino ako ti korjen pukao na vrhu,odi dobrom privatniku jer ovo su zastarjele metode.
I meni svi govore da se sad odmaram i idu mi na živce kao da migu spavati cijeli dan...
Minnie i ja sam kao ova druga mama 😄,u životu bolje prođu djeca koja su odgojena kao samostalna i nezavisna 💕
Jutro svima!
tala - držim fige da se Cvita ipak okrene kako treba i da izbjegneš carski ;)
Saky - nadam se da je prošlo bezbolno i da je sve ok
Sunny - ja srećom nikad nisam imala nekih problema sa zubima pa ne znam kako to sve ide, al vjerujem da je koma kad je zub tako otvoren, imam osjećaj da se ništa ne može normalno :/ i ja ti savjetujem da potražiš drugo mišljenje i držim fige da prođe čim prije
GogyRi - ako se ti osjećaš ok i ako je sve dobro, zašto ne, odi. Ja sam preko ljeta bila kući, na otoku.. I radije bi sad bila tamo nego u Zagrebu, ali nije baš dobra povezanost s kopnom pa radije ne riskiram...ali mislim da ovo tvoje putovanje ne bi trebalo biti problem.. samo, kako ti je Crna191 rekla, obavezno stajanje po putu i ponesi papire, za svaki slučaj :)
Mi smo 33+4 i teški smo oko 2 kg. Rekla je dr da je procjena 3500 ako dočekamo termin :)
Znam da ste prije pričale o tome i mislim da se nitko na to nije odlučio, ali možda neka od vas zna nekog... Ako se odluči darivati krv iz pupkovine (Ana Rukavina), kakva je procedura? Vidjela sam neke obrasce na njihovoj stranici, treba li još nešto osim toga?
tala i ja sam na zadnjem uzv bila kod dr habeka i mladog doktora i dr habek me ujutro poslao doma :) cini mi se dobar dr., vodio je seki prvu trudnocu. narucili su me kod njega za srijedu iducu.
ovo oko tezina stvarno sve uzimajte s rezervom, vidite kak su meni rekli jedan utorak 2.5kg, iduci 3.0kg, tesko da je dobio pola kile u tjedan dana. Frendici su fulali za 800g tezinu. I hrpu takvih slucajeva sam cula/citala sad dok se meni sumnjalo u zastoj u rastu.
Saky sretno!! Bas je lijep datum danas ;)
Jutro svima 😃
Hubica mi smo jučer bilo na 4D uzv, stvarno ne znam zašto ga tebi nisu htjeli napraviti. Vito je pozirao cijelo vrijeme, ali Grga se sakrio i ni makac. Bit će karakterno na mamu 😝
Sve sam pročitala i naravno zaboravila tko je šta napisao...
Što se tiče dr. Habeka, čula sam od cura dok sam bila na patologiji da je on savršen i ako vas on "zapadne" na porodu tada ste u najboljim rukama (hvale i dr. Vasilja). Ja sam kod dr. Bekavac i za sad sam super zadovoljna.
Dojenje, hm, više me toga strah i oporavka nakon poroda nego samog poroda. Neće mi nikada biti jasno zašto se žene međusobno osuđuju. Ako ide super, ako ne ide opet super, nitko nije manje majka zbog toga.
Nesanica, standardno postojana 😂. Mene noću bude kontrakcije i lagano već ludim od njih...
Saky sretnooo!! Sve trudnice su uzbudene :D
Ovo je vezano za kupone u Bubamari, mogu se isprintati na netu :
https://katalozi.net/buba-mara/bubamara-kuponi
Bubamara kuponi
Povodom otvorenja nove trgovine Bubamara u Sisku, Bubamara daruje kupone sa popustima.
Isprintajte kupone i uštedite. Kuponi vrijede u svim Bubamara trgovinama.
Kuponi su sljedeći:
– Kupon – 15% popusta na jednu igračku po izboru
– kupon – 15% popusta na dječja kolica ili autosjedalicu po izboru
– kupon – 15% popusta posteljina, madraci, ručnici, vreće za spavanje, jastuci za dojenje,..
– kupon – 15% popusta na dude, bočice, grickalice, pomagala za dojenje i hranjenje,..
Jutro ženice!!
Moram i s vama podijeliti svoju sreću! Sutra se selimooooo u svoj stančić jeeeiiiiiii :))))) danas slijedi još malo pakiranja..jučer sam dobar dio odradila i onda popodne zaspala ko top :))
Prvo, Saky sretnooo javi se kada stigneš! Sigurno je bebač već u tvojim rukama
Minnie, htjela jučer ići u Bubamaru a kad ono gužva bila -.- nije mi se dalo čekati...JaZmajac, napiši nam kaj ima zanimljivog :)
Diddy, ne znam zašto, žena na telefonu me baš isprepadala onak..vratili su mi novce..i baš sam tužna ali dobro, sljedeći tjedan je pregled.. samo da je sve u redu i da bebač napreduje i to je najvažnije.. aaa baš superr imat ćeš i pozera malog :)))
Ivcy, super za pregled :)))
Hello ja imam neku drugu knjizicu sa kuponima od 1.10 sto vrijedi. Ima dosta toga, pretezno igracke ali i -20% na posteljinu, -15% na djecji krevetic/komodu...tetre, oblekicu i tak.
Ako nekoga zanima nesto posebni neka slobodno pita pa pogledam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji