Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    09. Rujan 2016. 10:08

Ja zmajac jel ima kupon za madrac koji. Meni treba za krevetić koji ćemo imati kod mame kad će ga čuvati da mali ima gdje spavati pa nisam zato htjela neki skuplji kad će biti za povremeno spavanje.
    Tnx😊

PALE
    09. Rujan 2016. 10:23

Crocandy to su ti stari kuponi iz 2014. 😊
    Češće vas škicnem danas zbog Saky
    Drago mi što je napokon vikend,vikend mi brzo prođe,još mi mama u pon dolazi.

PALE
    09. Rujan 2016. 10:25

Diddy super za pregled 👍
    Hubica eto stići ćete se i preseliti prije nego beba stigne,super 😉

Jado
    09. Rujan 2016. 10:49

Ivek nazalost nema. Krevetic ili posteljina ima

Sunnyday
    09. Rujan 2016. 10:56

Dony ne pamtim kada sam zadnji put imala nesanicu, i to cjeli noc. Jutros mm-u zvoni alarm za posao a budna. Zaspala sam jutros i sad se probudila.
    Hubica konacno selite, super da si docekala i da stizete prije bebe urediti sve.

Hvala vam cure na savjetima, vjerovatno cu traziti drugo misljenje, zao mi da ostanem bez zuba ako se moze spasiti.

Sunnyday
    09. Rujan 2016. 11:00

PALE zaboravila sam napisati, iscjedak kakav opisujes imam i ja, i bas sam mislila pitati jel to ok.
    Frabe pa kako to da nam vise ne mozes pisati, primjeti se da te nema.
    Saky svi cekamo da nam se javis :)

ivek2207
    09. Rujan 2016. 11:10

A nema veze, hvala svejedno.

09. Rujan 2016. 11:28

Bome ne znam ni gdje nam je Vjeva, jucer je nije bilo na tecaju a ne javlja se. Nadam se da je sve ok.
    Saxy rekla bi sretno al nadam se sa je do sad sve vec proslo odlicno.

Watermelon na vinogradskoj su rekli da ako ces dati uzorak u javnu bazu onda samo ispunit te formulare i donijeti na porod, oni kit imaju, a ako zelis u privatnu treba njih u zakladi kontaktirati i dogovarati s njima. Takodjer su rekli da nemaju dopustenje od ministarstva da uzimaju uzorak za bilo koju stranu bazu, sto se meni iskreno cinilo kao puno bolja opcija. 
    Ja sam na rubu da odustanem od svega toga i nek lijepo dijete dobije tu krv, iako sam na pocetku bila veliki zagovornik pohrane stanica.
    Nekako mi se to sve kod nas cini neorganizirano, nitko ti ne garantira da je uzorak ok ni na kraju krajeva da krvi ima dovoljno za bilo sto s njom napraviti u budnucnosti.

• Dony
    09. Rujan 2016. 11:43

Jooj ja pospana danas! Zaspala sam u 5.30 a u 7 mi zvonila budilica jer sam morala pesonje voziti veterinaru u 8. Ic cu si odspavat kasnije. 
    Hubica bas mi je drago zbog stana jer ste konacno rijesili sve i jer se selite. 
    Mi se selimo sljedeci tjedan u veci apartman i tu cemo biti do sljedeceg proljeca dok ne bude gotov stan kojeg smo konacno nasli po nasem gustu, tek sad krece izgradnja. 
    Nemam ideje sta kuhat danas! 
    Gogy sta si odlucila za put? Ako se dobro osjecas mozes ic, uzmi si jastuk u auto da se lijepo podlozis, tako sam ja neki dan kad smo isli u zg, pola puta prespavala 😊
    Luckyme javi kako je prosao pregled i koliko ste teski!

minnie25
    09. Rujan 2016. 11:53

Pale slazem se.... I ja sam kao vrlo malena dobila kljuc od kuce oko vrata jer su moji radili i nisu imalo vremena. Danas sam zahvalna sto me se nije radilo budalom, sto mi se nisu pisale zadace, ili sto mi se nije peglala roba... 

Curke, hvala puno za info o kuponima! Sad vidim da mi se isplati ici po njih, samo da mi ne bude prekasno  

Hubica ma nema problema Bas mi je drago da konacno idete na svoje. Ne kaze se bez veze: Moja kucica, moja slobodica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.