Vjerujem da i tlak ima svoju ulogu u svemu tome, posljednjih dana kako se to vrijeme mijenja, često se osjećam kao da nemam zraka, jer inače imam niski tlak, a najgore mi na poslu, 4 nas je u kancariji, ja svako malo otvaram prozore, ostali valjda misle da smrde
Ma tlak tu ima veliku ulogu, sigurna sam u to. Meni su na oba pregleda mjerili 90/60. Ali ja isto cim se dignem idem na kauc da dodjem sebi.i konstantno tokom dana osjecam slabost
E bas to! I ja imam problema s niskim tlakom.
Na momente mi je pretoplo i isto sve sirom otvaram i zracim, a na momente se smrzavam koliko god jako nafrljila grijanje. A najsmjesnije mi je sta se sva uspusem nakon 5 minuta bilo kakve aktivnosti.
Da mi je netko rekao da se mozes ovako osjecat ne bi vjerovala i rekla bi mu da laze. Sad mi je jasno zasto svi govore da muski zbilja nemaju razumijevanja jer to nisu prosli i misle da ludimo bzvz.
Bokic curke. U kojem tjednu su vama krenule mucnine? Ja sam 4+4.. za sad nista. Jel moguce da cu i ovaj put biti te srece.. trudnoca bez mucnina..
hej, curke.... ja vec dva dana cuclam lizalice protiv mucnine i kao da mi se mrvicu zeludac smirio. danas sam cak izasla van i s muzem prosetala jako kratko.
u postanski mi je sanducic stigla bebimil radosnica, novalac zirafa za mjerenje visine, konzum kuponi i neki testeri kremica... bas sam se lijepo iznenadila : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Talaaaaaaa, zasto ja tek sad cujem za lizalice? Di si uzela? Pomagaj!!!
Helou...samo kratko da vas pozdravim..
Bili smo kod mojih na rucku, jedva se do auta dogegala...ja sam toliko umorna stalno da je to strasno, cak sam uspjela u autu zadrjemat a do doma nemamo ni 15 min haha...
Imam energije ravno 2 sata dnevno... plus kaj me glava svaki dan boli od ujutro do popodne...
Sortiraj odgovore
Najstariji