Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita
    07. Ožujak 2016. 07:16

Na kraju jucer nisam otišla do bolnice, stalo je krvarenje, pa ću danas otići do svog ginekologa, danas sam onda ostala doma, nisam išla na posao...iskreno se nadam da sve u redu...
    Puse vam šaljem 

• Dony
    07. Ožujak 2016. 08:19

bebita odi obavezno do svog ginekologa da ti pogleda da li je sve u redu, bitno da je stalo krvarenje. javi šta ti je rekao... 
    ja ne mogu dočekat taj prvi pregled u petak. imam sto pitanja... da li vi imate grčeve oko jajnika? mene par puta na dan uhvate, nije jaka bol ali osjetim ju i pomislim da nije to neki loš znak..traje oko pola minute i stane...

• bebita
    07. Ožujak 2016. 08:27

Otići ću svakako, i naravno javiti vam kakva je situacija.
    Mene isto ponekad uhvate grčevi oko jajnika, više kao da me probode unutra, pa onda neko vrijeme osjećam kao laganu bol...ja stvarno više ne znam što je normalno, a što nije... :-/
    Da li ima smisla da ostajem na bolovanju, koliko je opasno ovo krvarenje...nadam se da će mi gin.pomoći...

Srecica25
    07. Ožujak 2016. 08:32

Bebita otidji sto prije kod ginekologa, da provjeris sto je to bilo. 
    Dony, ja sam bas zadnjih nekoliko dana osjecala probadanje u jajnicima, nije bilo prejako pa nisam odmah "skakala" na prvu, nekako sve te manje bolove koji ne traju dugo smatram za normalne jer nam se tijelo mjenja. 

Nadam se da ce Vam jutro zapoceti bolje nego meni, ja sam jutros najranije junacki povracala... al sad mi je odmah bolje!!!

• bebita
    07. Ožujak 2016. 08:41

Ti barem možeš povracati, meni je m

• bebita
    07. Ožujak 2016. 08:43

Ti barem možeš povracati, meni je mučnina, ali ništa ne ide van, davim se sa slinama... 

Pišem s moba, pa ponekad krivo stisnem i pošaljem, ispričavam se zbog toga 

mimica24
    07. Ožujak 2016. 09:11

Jutro!! Eh i ja imam pregled u petak i jedva čekam,sad je to već pravi čovjek,nadam se da je sve u redu. Prva 3 mjeseca štrepimo od spontanog,ali čim prođe 12 tt krenu druge brige,kao npr. meni je li sve u redu s bebom.
    Često imam neka probadanja u području jajnika,češće desno nego lijevo.Baš me zadnji put gin. dobro pregledala,kaže sve ok,a bolovi su onda očito obično rastezanje ligamenata. Prije bih se uspaničila čim krene neka bol ili pritisak,a sad se opustim,legnem i čekam da prođe.

Srecica25
    07. Ožujak 2016. 09:20

Bebita, ja bas ne povracam cesto pa mi je poznato to s mucninom i slinama. Tako mi je vecinu vremena, i to je bas mucenje. Al evo jutros mi je bas dosla jaka mucnina i otrcala sam u wc i samo je krenulo. 

Mimica, slazem se s tobom. Mislim da cemo strepit sve dok ne dobijemo nasu bebicu u ruke i dok sve skupa ne zavrsi. Barem ja do tada necu imat mira

Croheidi
    07. Ožujak 2016. 09:22

Jutro 
    nije me bilo neko vrime, jel tko ažurirao listu?
    Imamo novih cura? 

Ancica82
    07. Ožujak 2016. 10:10

Croheidi.. kako nema novih.. vidi nas... Bebita..drzim fige da je sve ok.  Ja u srijedu ginekologu.. pa cemo vidjet sta ona moze vidjet s 5 tjedana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.