ja ne bih bas tako lako odbacila ni ova malo teza kolica jer ova laksa cesto imaju manje, plasticne kotace. nekome to nije bitno jer ih voza samo po asfaltu, no ja znam svog muza i nasa kolica moraju biti spremna i po maksimirskom makadamu i po snijegu (ipak smo mi jesenske bebe, kosara i kotaci su mi jako vazni), pa i na sljeme ili negdje u prirodu.
ova kolica s bebitinog linka su teska, ali imaju kotace na napuhavanje i dobije se hrpa dodatne opreme koja ce najcesce kod "marka" kolica mora dodatno kupovati.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala ti ces morati biti racionalna i za mene kad se omaknem kontroli
I moram ti pohvaliti sjedalicu... Predivna je!
Hanic stvarno hvala i svala cast na ovako dobrom opisu. Peg Perego mi je nekako na vrhu od svih kolica koja sam gledala po internetu.
Gledala sam Book, Book Plus, Book Popup i Geo Modular.
Posebno mi se svida sto ima modularne sustave pa bi se i tu dalo nesto smiksat.
Bugaboo Cameleon mi izgleda mrak, ali preosjetljivo? Moram ja to uzivo vidjeti.
I super za sajam, to cu obavezno morat popratit. Svakako kad netko dode do info kad je neka javi da ne bi ja to kojim slucajem propustila. Jer ja u biti imam toliko dugacak popis svega sto bi htjela da mi kolica imaju i znam, znam da necu moc sve ostvarit, ali kad bi mi kolica makar vecinu uvjeta ispunjavala ja bi bila zadovoljna.
Moja sogi je imala koma kolica i zbilja sam uz nju naucila (pogotovo ovog ljeta) da je to jedna jako vazna stavka i mislim da cu trazenju toga posvetiti najvise vrrmena.
Vidim curke da ste na kolicima, ja sam malo počela istraživati i uspoređivati da se pripremim, ne mislom još kupovati ali da vidim šta se nudi.
Zapela su mi za oko ova kolica http://www.fun-baby.net/djecja-kolica/158-lucky-dots-3u1-crna-.html
Preslatka su mi sa ovim točkicama a ni cijena nije toliko visoka, opis izgleda ok, al nisam išla uživo gledati tak da neznam jesu li dovoljno čvrsta itd.. Jel netko čuo išta o njima.
Ja i dalje muku mučim sa mučninama,sve mi smrdi, ne mogu ništa jesti, čak sam i kilu izgubila ( koma), al ne dam se. Danas se navršilo 8 tjedana i nadam se da će uskoro malo se popraviti stanje makar ima još vremena do toga.
Idući tjedan bi trebala na ultrazvuk da čujem srčeko pa se veselim.
Nove cure dobro došle, nisam pisala dugo pa neznam koliko vas je novih,al svima pozdrave šaljem.
Jutro hehe... opet me boli glava, i nista mi se neda, vec vidim da cu prokunjat cijeli dan...popodne neki film pogledat i to je to...
Uzivajte 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji