Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    07. Ožujak 2016. 20:59

Mone4ever dobro nam dosla  
    Bebita ma bitno da ste ti i bebica dobro! Bas mi je drago sto je sve u redu. I srceko kuca...ajme... Predivno! Vidim da su nam bebaci jednako stari! Kad ti je procijenio gin termin? Ako ja dobro racunam, zadnja men mi je bila 19.1. I danas bi mi trebalo biti 6tt+6 kao i tebi  Ali bez pregleda necu znati da li sam pogodila datum.

minnie25
    07. Ožujak 2016. 21:04

Dony meni je tek za tjedan dana prvi pregled i jedva cekam. 
    Mi smo rekli obitelji brzo jer su svi znali da radimo na bebi i veselili su se tome. Od svakodnevnih poziva i pitanja da li ima sta novoga nismo mogli pobjeci pa se odmah znalo na cemu smo. Samo smo zahtijevali da zasad ne govore nikome, dok ovo najkriticnije razdoblje ne prode. I naravno najbolja prijateljica zna, njoj isto nisam mogla presutit.

• bebita
    07. Ožujak 2016. 21:34

I mi smo roditeljima rekli dosta brzo 

tala
    07. Ožujak 2016. 21:43

bebita, cestitam na srceku 

mi jos nismo nikome rekli (znamo mm, kcer i ja). i kako vec danima lezim zbog mucnina i bolova, svekrvi cudno, pa mm rekao da sam prehlađena i neka mi ne smeta. pita ona: je li prehlađena ili trudna? :sok: mm jedva skupio snage i kaze "prehlađena".  inace zivi kad iznad, a danas me zove preko vibera da ide na plac, trebam li svjeze voce, hahaha. 
    joj, ovo ce biti jako tesko izdrzati do petog mjeseca, tako da cemo joj vjerojatno reci ranije. ne mogu biti mjesecima prehlađena 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    07. Ožujak 2016. 21:44

Strpit cu se jos tjedan dana pa cu vidjeg sta ce mi ginekologica reci. Ja prizeljkujem vagu pa sam vjerovatno sama sebi krivi datum u glavi poslozila   ali ocito je da sam za cijeli tjedan fulala termin haha

rinci2003
    07. Ožujak 2016. 21:50

Pozdrav cure.. evo i ja vam se pridruzujem.. zadnja m.21.1., prvi pregled trebao biti u petak al me jutros probudila bol u trbuhu.. otisla na wc i ono šok.. nekakva tamna krv.. noge mi se odsjekle.. pretrazila cijeli internet od 4-9 ujutro.. svako pola sata isla provjeravat al vise je nije bilo.. nisam htijela panicarit al me sestra ipak nagovorila da odem do gin. Dosla na pocetak smjene,odmah me primila.. kaze da ne vidi krvarenje da je sve ok,da velicina odgovara tjednu..jos se nije vidilo srceko al kaze da je jos rano za to.. narucila me za dva tjedna na kontrolu.. eto nadam se da ce se odrzat i da cemo se tipkati.. :)

• bebita
    07. Ožujak 2016. 21:59

Hvala tala 

minnie25, baš me zanima da li će ti izračunat isti datum kao i meni 

rinci20003, dobro nam došla 
    To ti je prva trudnoća?
    Dobila kakvu terapiju?

minnie25
    07. Ožujak 2016. 22:29

Rinci2003 dobrodosla! Nadam se da ce sve biti u redu i da ces imati skolsku trudnocu... 
    Bebita idem u ponedjeljak popodne pa cu obavezno javiti pravi termin, ovaj moj izracun nema veze s vezom ocito haha

rinci2003
    07. Ožujak 2016. 22:44

Hvala! 
    Ovo mi je prva t. Osjecam se dobro..navecer kad legnem jedino osjecam da se nesto događa dolje.. nemam mucnine, valjda ih necu sad prizvat.. hehe
    Nije mi dala terapiju jer kaze da je ta krv normalna i da je sve ok..da ne vidi krvarenje i da je plod velicine koje bi trebao biti.. 
    Sto se tice racunanja termina..meni po aplikaciji na mob.kaze 27.10. .. jos cemo sve na isti dan.. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.