Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    05. Ožujak 2016. 17:45

Ancica82 iz Rijeke... I inace je kod nas oblacno, kisno... Takva nam je sudbina  
    Srecica25 meni su puno protiv zatvora pomagali jogurti i svjezi sir. Tala ti je isto sve dobro napisala. Cim vise vlakana (voca i povrca) i trebalo bi biti bolje.

tala
    05. Ožujak 2016. 19:28

povlacim ono o fructal soku za trudnice.....grozan je! ima folne i zeljeza i to se toliko jako osjeti, kao da cavle mljackam ustima... popila danas casu i rigoleto. 
    ocito samo po pravom vocu treba : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    05. Ožujak 2016. 19:40

minnie, znas da ti se ticker ne vidi? samo neki jako dugi kod, iako se na njegov dio moze kliknuti, pa se vidi mala djevojcica od 6+4 

minnie25
    05. Ožujak 2016. 20:04

Ma glupson sam teski haha
    Ne znam ja to napravit, daj vidim da ti znas pa ako imas volje pojasni mi   
    A za sokic vjerujem da ne valja... Ja si cijedim limun i narancu i jedem voce.... Uz to pijem samo vodu i mlijeko. Sok popijem u gostima i eventualno za vrijeme rucka doma.

tala
    05. Ožujak 2016. 21:06

stavi u potpis na forumu ovaj link: 

napravila sam isti tvoj ticker! : )

tala
    05. Ožujak 2016. 21:19

ah, kad stavim link, izbaci ticker : D

odi na lilypie i napravi ponovno ticker
    na zadnjem koraku trazis kod i imas: 
    websites email forums desktop mobiles (klikni forums)
    onda imas: html, babycenter, ezboard, pseudo html, ubbc kode and bb code (klikni pseudo...)
    pojavi ti se kod koji kopiras u svoj potpis na forum : ) 

nadam se da ce pomoci : )

minnie25
    05. Ožujak 2016. 22:06

Joj mrak! Tala hvala ti puno! 
    Bas sam plavusa 

Srecica25
    06. Ožujak 2016. 09:35

Jutro cureeee! E pa danas sam se posteno naspavala 😁😁😁😁 uz budenje u 6h i natezanje hocu povratit - necu povratit. 😂😂😂

• bebita
    06. Ožujak 2016. 10:37

Dobro jutro 
    I ja se lijepo odmorila , a kad vidim da je ovako lijepo sunčano, onda mi se ni ne ostaje u krevetu
    Najgore su mi mucnine ujutro na prazan želudac, moram nešto pojesti da bi mi bilo bolje, a od mučnine ništa ne mogu staviti u usta...

Kada se budi tvoja bebica? I po noći se budi ili spava cijelu noć?

minnie25
    06. Ožujak 2016. 10:47

Jutro curke! 
    Joj meni isto cim se ustanem muka. Mislim da ce tu biti i tlak negdje u pozadini uzrok. Tako da se ja iz kreveta prebacim na kauc i onda se lagano razbudujem jer u suprotnom mislim da bi bilo svega. Pojest cu par napolitanki pa ce vjerovatno biti bolje. 
    Primjetila sam da se umaram cim se krecem vise ili putujem negdje dalje... Totalno demotivirajuce obzirom da sam se htjela pocet vise kretat, ali se nadam da ce iza prvog tromjesecja biti bolje. Ovako dok nisam ok i kauc ce posluziti. Obecala sam sama sebi da necu biti nadobudna nego da cu iz dana u dan slusati svoje tijelo i prilagodavati se onome sto mi porucuje. Mislim da cemo si biti bolji frendovi tada...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.