jutro/ dan!!!!
bebita, da sve bude u redu : )
meni se, da kucnem, zeludac malo smirio. lizem one lizalice, pijem hipp sokice ( ja ne znam kako ovo djeca mogu piti. na njima upozorenje od karijese za bebe, a gorki, uzas jedan ).
croheidi, ja bih listu. mislim da vise nisam zadnja ili predzadnja! "ipak se krece"
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
imam pitanje kozmetičkog tipa!!!
kaj je sa bojanjem kose??? jel smijem, ne smijem? jel ima koja da je informirana i/ili friško ofarbana? farbanje je bilo u planu i već je bilo na knap prije mjesec dana kad se javio plusić na testu tak da mi je već neugodno šetat po svijetu al fala bogu znam se crvenit pa nije strašno!!!!
Sve će biti dobro!!!
Ančica ne znam kaj da velim, pr. šogorica nije farbbala kosu do 4 mj tr, kao ne preporuča se, onda gledam moja frizerka bila trudna farbala sebe i druge i nikom niš! pa me sam interesira kak vi stojite s tim! (u biti kad bolje razmislim, malo sam lijena za sjedit tam 2 sata, jer sam tolko umorna da mi se ni to neda.. )
Sve će biti dobro!!!
Tiha.moja sestricna je frizerka.. obje trudnoce je radila do zadnjeg dana..i farbala se.. ja kupim onu farbu bez amonijaka... ali sam se farbala..i u prvoj i u drugoj trudnoci... ako nisi sigurna.pitaj doktora sljedeci put
Pozz drage!
Ja sam valjda od prvog dana znala da je nešto kod mene drugačije. Test otkrio trudnoću tjedan dana prije očekivane m.
Nismo forsirali, samo smo se prepustili pa kad bude. A stiglo je brzo. =)
Termin mi je 19.10. =)
Nema sunca bez svjetlosti, ni čovjeka bez ljubavi =)
Hvala vam cure na podršci , evo stigla od ginekologa, hvala Bogu sve je u redu, podupalo mi je dozu utrogestana i ostavio na bolovanju.
Mone4ever, čestitke!!
Kako za sada sve to podnosiš?
I ja sam se farbala prosli tjedan, pojma nisam imala da se nesmije.. Makar sam negdje procitala da se nebi smilo lakirat nokte i udisat aceton, pa ih sad ne lakiram ali i na pomisao acetona mi se povraca!
I meni je test pokazao 3 dana prije nego sam trebala dobit, bila je vrlo svijetla crtica ali se vidila.
Bebita hvala Bogu da je sve ok. Kad si ti bila na prvom pregledu? Vidim da si 5 dana ispred mene.
Dony, danas sam vec bila na trecem pregledu
Na prvi sam išla 17.02., jer sam isto imala lagano krvarenje i smeđi iscjedak, dao mi je terapiju, ali se nije jos nista vidjelo na ultrazvuku, pa me narucio za tjedan dana, tada je potvrdio trudnocu i evo danas je bebica velika 6mm , srceko se vidi da kuca
Aa bas lijepo ❤️i ja jedva cekam petak da cujem to malo bice u sebi 😊 biti ce mi sve puno lakse nakon petka kad se uvjerim da je sve ok.
Kada ste vi rekle svojim roditeljima za trudnocu?
Sortiraj odgovore
Najstariji