Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita
    05. Ožujak 2016. 09:46

Jutro cure, konacno vikend i malo odmora... 

Imam pitanje, da li se kod vas ponekad pojavi smečkasti iscjedak?

Ancica82
    05. Ožujak 2016. 10:01

Jutro... bebita..meni do sad nije... a ni u prvoj trudnoci nije... nazovi u pon.doktora pa pitaj tel. Ne moras ici.. mozda to nije nista lose.. ali za svaki slucaj.

• Hanić
    05. Ožujak 2016. 10:23

Bebita koji tjedan ?
    Meni isto nije nista osim prozirnog iscjedka

minnie25
    05. Ožujak 2016. 10:48

Curke jutro! 
    Danas je bas opet neko glupo vrijeme, sunca nigdje. Ali mi cemo svejedno put pod noge i u posjetu familiji. Pasat ce mi da se malo maknem iz kuce. 
    Bebita ja isto imam samo prozirni iscjedak. S obzirom da postoji vise mogucih uzroka moj savjet ti je da nazoves ginekologa. I inzistiraj da te primi.

Srecica25
    05. Ožujak 2016. 11:12

Jutroooo! Meni je jutro bilo u znaku probavnih smetnji 😂😂😂 ako imate koji savjet kako se borite protiv zatvora, pretvorila sam se u usi.

Usli smo u 10 tjedan , yeeeeeeej i danas nam je prvi dan bez duphastona. Moram priznat malo me strah kako ce biti bez njega, jer me on spasio od iscjedka smedjeg i grceva koje sam imala. Nadamo se najboljem 😁

• bebita
    05. Ožujak 2016. 11:29

Sada sam u 7.tjednu, obzirom da sam na pocetku imala smeđi iscjedak i pocela malo krvariti, dao mi je utrogestan i u roku 24 sata mi je to stalo, iako i dalje trosim te kapsule, ponekad mi se i dalje pojavi taj smečkasti iscjedak...budem ga onda u pon nazvala da cujem da li je to normalno ili ne...hvala vam cure 

tala
    05. Ožujak 2016. 11:36

jutro! 

srecice, spinat, donatmg, suhe sljive i marelice, grožđe, puno vode, setnja i vjezba (ako se mogu prakticirati)... kazu da je to do hormona i preparata zeljeza i multivitamina, ali i da se lezanjem probavni sustav ulijeni... u dm-u postoje hippovi i fructalovi sokovi za trudnice sljiva-jabuka...sretan novi tjedan!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ancica82
    05. Ožujak 2016. 12:43

Minie..otkud si ti? Ovdje kod nas u Slavoniji je vrijeme odlicno... sunce od jutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.