Jutro cure, konacno vikend i malo odmora...
Imam pitanje, da li se kod vas ponekad pojavi smečkasti iscjedak?
Jutro... bebita..meni do sad nije... a ni u prvoj trudnoci nije... nazovi u pon.doktora pa pitaj tel. Ne moras ici.. mozda to nije nista lose.. ali za svaki slucaj.
Curke jutro!
Danas je bas opet neko glupo vrijeme, sunca nigdje. Ali mi cemo svejedno put pod noge i u posjetu familiji. Pasat ce mi da se malo maknem iz kuce.
Bebita ja isto imam samo prozirni iscjedak. S obzirom da postoji vise mogucih uzroka moj savjet ti je da nazoves ginekologa. I inzistiraj da te primi.
Jutroooo! Meni je jutro bilo u znaku probavnih smetnji 😂😂😂 ako imate koji savjet kako se borite protiv zatvora, pretvorila sam se u usi.
Usli smo u 10 tjedan , yeeeeeeej i danas nam je prvi dan bez duphastona. Moram priznat malo me strah kako ce biti bez njega, jer me on spasio od iscjedka smedjeg i grceva koje sam imala. Nadamo se najboljem 😁
Sada sam u 7.tjednu, obzirom da sam na pocetku imala smeđi iscjedak i pocela malo krvariti, dao mi je utrogestan i u roku 24 sata mi je to stalo, iako i dalje trosim te kapsule, ponekad mi se i dalje pojavi taj smečkasti iscjedak...budem ga onda u pon nazvala da cujem da li je to normalno ili ne...hvala vam cure
jutro!
srecice, spinat, donatmg, suhe sljive i marelice, grožđe, puno vode, setnja i vjezba (ako se mogu prakticirati)... kazu da je to do hormona i preparata zeljeza i multivitamina, ali i da se lezanjem probavni sustav ulijeni... u dm-u postoje hippovi i fructalovi sokovi za trudnice sljiva-jabuka...sretan novi tjedan!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Minie..otkud si ti? Ovdje kod nas u Slavoniji je vrijeme odlicno... sunce od jutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji