Tala drago mi je da se slazemo u potpunosti. Ja sam inace teski control freak i zbilja bi mi tesko palo da netko drugi umjesto mene sve kupuje.
Malo mi je teze jer sam prvorotkinja, ali zbilja internet nudi puno informacija pa mi je lakse popunjavati listu zelja.
Sve neutralno cu se potrudit kupiti cim prije, sve drugo zelim da imam spremno na popisu i da cim saznam spol mogu i to obaviti.
Super mi je jer je sogorica rodila prije godinu i pol pa mogu i nju puno pitati, a plus je sto mi je vec pripremila i robicu za pocetak- vel.50 jer je ona rodila vecu bebu pa to nisu niti nosili. Po tome cu se moci ravnati sta i kako dalje kupovati u vecim velicinama.
Super mi je i sto su nam roditelji od dragog rekli pokloniti kolica i sobicu koju izaberemo po svom gustu. I to zbilja cijenim, kad ja mogu sama izabrati.
Isto ne mislim kupovati komodu za presvlacenje, radije cu uzeti samu podlogu s kojom mogu bilo gdje presvlaciti.
nama ce sveki kupiti kolica. jadna se zena nacekala. ima dvoje unuka u americi i stalno govori kako je obicaj da baka kupi kolica, kao sto je i njima.
isto cu uzimati sve neutralno, no moram sve novo jer i da nesto imam od curke, nakon 10 godina tko zna kako bi to izgledalo ...
ne mislim kupovati vipere, ljuljacke, sterilizatore i natrpati si stan jer mi je to sve prvi put bilo nepotrebno. trudit cu se biti racionalna
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
imam ovu bijelu sjedalicu od prije, pa cemo se ljuljati, a kad kupim jastuk, mozda bude dobra i za dojenje:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/0d/38/1c/0d381c3bbc0afe39b6e47840407265e1.jpg
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
meni isto treba savjet oko kolica. prošli put sam sve nasljedila
ja bi htjela da su 3u1 i da su lagana i lako sklopiva
vidim cure da ste na kolicima, ja isto ne bi puno novaca bacala na to...ima tko kakva iskustva s ovom trgovinom i markom? http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-neo-style-3u1/
super savjeti. hvala!
sad za razliku od prošli put si i mogu priuštiti, ali koje su ovo cijene-pa to je strašno....
naći ću ja dosta toga od prijatelja nadam se...mislim da ću kolica morati kupiti
Sortiraj odgovore
Najstariji