Uuuu.. Ovo za lizalicu nisam imala pojma. Vrijedi nabaviti pa neka makar bude u pripremi.
Btw, ja sam se samo u Hipp klub prijavila, napisali su mi da mi salju paket ali jos nista nije stiglo, a cekam sigurno vec 2 tjedna.... Tala jesi se ti prijavila na Hipp? Za ove ostale cu se prijavit kroz ovaj tjedan da i mene razvesele malo pokloni
Cure, ne znam što se događa, počela sam krvariti, nadam se da nije ono najgore...
minnie, jesam, prijavila sam se u onaj njihov klub. nista jos nije stiglo : ) nadam se da ne salju tek kad se beba rodi jer sam stavila ocekivani termin poroda u podatke.
bebita, ne znam otkud si, sigurno imas hitnu ginekolosku ambulantu u hitnoj ili bolnici koja radi 0-24. najbolje da odes da naprave ultrazvuk. drzi se!!!!! znas da smo tu jedna za drugu *********
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Joojj taj trudnicki umor! Ja u 19h vec legnem na kauc krepana ko da sam kopala i orala cijeli dan! Hvala Bogu mucnina jos nema, bilo bi super kad bi me zaobisle!
Bebita daj javi sta je bilo, nadam se da je sve u redu! Mislit cu sad stalno na tebe..
Joj grozno je jer smo tako u neizvjesnosti svih 9 mjeseci....
Bok cure! Dugo nisam pisala, ali sve sam procitala 😀...i najprije zelim pozdraviti sve nove clanice...dobrodosle!!!
Bebita drzim fige da sve bude ok....moja je prijateljica imala pun krvavi ulozak i na kraju je sve bilo ok, pukla joj samo neka cista....tako da to ne mora biti nista lose.
Ja se osjecam super, imam tu srecu da sam do sad imala samo 3 dana mucnine i to navecer, a jedem sve sto mi dodje pod ruku 😉. U utorak imam pregled i malo sam napeta zbog toga, al nadam se da ce sve biti ok! Sad vas sve pozdravljam i javit cu se u utorak nakon pregleda!
Jooooj Bebita, bas sam se rastuzila. Nemoj misliti ono najgore odmah, stvarno se nadam da ce sve bit u redu. Molim te javi nam sto su ti rekli u bolnici
Tala evo ti link pa pogledaj, tu tocno kazu sta salju i koliko puta....
https://youtu.be/Zq3LWTc40WY
Bebita ja se duboko nadam da nije nista! Javi se svakako! Tu smo da si budemo podrska...
Sortiraj odgovore
Najstariji