Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    04. Ožujak 2016. 12:50

Ha ha i ja imam taj problem.. od proslog poroda mi ostalo 4-5 kg..koje nikako nisam uspjela skinut... ja cu morat uvest setnje..samo da ovo vrijeme vise dodje do sebe...taman krenula ba dijetu i vjezbat..i ostanem trudna..jedino mogu bit sretna sto nemam zelje za hranom...bar jos.

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 12:58

neka nam se svi planovi ostvare. samo da paketići dođu sigurni i zdravi

• Hanić
    04. Ožujak 2016. 12:58

tako jeee

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 13:03

je li imate osjećaj šta nosite?

minnie25
    04. Ožujak 2016. 13:09

Jooooj, sad znam koga cu gnjaviti za savjet vezano za kolica. Pa Hanic nadrapala si sa mnom  
    Ja sam nadobudno krenula jer me frka da ne budem s vremenom nesposobna za shopping pa vec sve polako istrazujem i gledam sta mi se svida da kasnije samo mogu uci u ducan i kupiti, bez da mi itko podvaljuje ili me uvjerava u nesto drugo- u prijevodu da ne gubim previse dragocjenog vremena. 
    Kod mene je puno faktora bitno kad su kolica u pitanju-niska sam, u zgradi sam na 3.katu gdje nema lifta, MM mi radi pa i na to moram racunati... A imamo i stafordicu, pa ne smijemo mladoj dami niti zauzimati previse mjesta u bunkeru. Joj, mislim da cu se tu najvise izmuciti, ali ako imas koji savjet u kojem smjeru ici dobrodosao je. Gledala sam od Peg Perega, Bugabooa pa nadalje... Sve je lijepo preko you tube-a ali uzivo nemam pojma  Mislila sam cak, ako bude ubrzo, ici u Zg na Sajam mama i beba pa tamo malo sve modele skicnuti uzivo, a ako ne bude morat cu po ducanima tu u Ri- iako me ta opcija ne odusevljava i u principu bi htjela sve kupiti ili van Hrvatske ili u Zg zbog vece mogucnosti izbora...

minnie25
    04. Ožujak 2016. 13:11

Luna2016 ja bi curicu, ali sumnjam da stize jedan frajer. Jer po bapskim pricama moze biti i jedno i drugo- kad su u pitanju simptomi. Ne preostaje mi nista drugo nego sacekat da se to cudo samo odluci pokazati na jednom od pregleda sta je. 
    Kako bilo, ako bude zivo i zdravo ja zadovoljna...

tala
    04. Ožujak 2016. 13:20

minnie, ja idem istom logikom. kako sam u prosloj trudnoci morala mirovati skoro od pocetka, ni jednu stvar nisam sama kupila i sada nema sanse da se to ponovi. nisam praznovjerna s onim da kupovanje stvari unatrijed donosi losu srecu. 
    imam u tabovima kolica koja mi se sviđaju, dekice, bocice, krevetic/madrac/posteljinu/kadicu cu iz ikee. ono cudo za prematanje necu kupovati jer ja ne volim stajati dok prematam dijete. lakse mi je to obaviti na krevetu, jos se malo pomazimo i poigramo. 
    robicu cu uzeti u hm-u. nesto cu naruciti preko next-a, a sad ce i zara dobiti web shop.
    mm je vec narucio prve igracke i par platnenih pelena i cekamo da dođu.

ja cu ovaj put biti spremna i misliti pozitivno : ))))
    prosli put sam dobila plava kolica s kariranim djelovima, zuti krevetic, posteljinu sam nekoliko puta vracala po svekrvi...mislila sam uzivati u prvoj trudnoci, a bilo je bas kaoticno.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dony
    04. Ožujak 2016. 13:21

tala ja i ti ćemo biti vrlo blizu po terminu, meni je za 2 dana 6 tjedana. kada imaš ti pregled?
    meni nikakve mučnine nisu još počele, nadam se da neće. šta se tiče simptoma samo mi se već oko19-20 sati spavaaa, ne mogu prestat zijevat, imam cicobolju :) i stalno bi nešto jela...

tala
    04. Ožujak 2016. 13:43

moj pregled je dogovoren za cetvrtak, 10.3., ali naginjem tome da ga odgodim za petak 18. jer ce mi tada biti 8 tjedana i srce i sve ostalo bi se trebalo lijepo vidjeti. 
    ako desetog, to ce biti 6+6 dođem i ne cujem srce, to ce mi biti veliki stres.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.