Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    04. Ožujak 2016. 12:50

Ha ha i ja imam taj problem.. od proslog poroda mi ostalo 4-5 kg..koje nikako nisam uspjela skinut... ja cu morat uvest setnje..samo da ovo vrijeme vise dodje do sebe...taman krenula ba dijetu i vjezbat..i ostanem trudna..jedino mogu bit sretna sto nemam zelje za hranom...bar jos.

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 12:58

neka nam se svi planovi ostvare. samo da paketići dođu sigurni i zdravi

• Hanić
    04. Ožujak 2016. 12:58

tako jeee

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 13:03

je li imate osjećaj šta nosite?

minnie25
    04. Ožujak 2016. 13:09

Jooooj, sad znam koga cu gnjaviti za savjet vezano za kolica. Pa Hanic nadrapala si sa mnom  
    Ja sam nadobudno krenula jer me frka da ne budem s vremenom nesposobna za shopping pa vec sve polako istrazujem i gledam sta mi se svida da kasnije samo mogu uci u ducan i kupiti, bez da mi itko podvaljuje ili me uvjerava u nesto drugo- u prijevodu da ne gubim previse dragocjenog vremena. 
    Kod mene je puno faktora bitno kad su kolica u pitanju-niska sam, u zgradi sam na 3.katu gdje nema lifta, MM mi radi pa i na to moram racunati... A imamo i stafordicu, pa ne smijemo mladoj dami niti zauzimati previse mjesta u bunkeru. Joj, mislim da cu se tu najvise izmuciti, ali ako imas koji savjet u kojem smjeru ici dobrodosao je. Gledala sam od Peg Perega, Bugabooa pa nadalje... Sve je lijepo preko you tube-a ali uzivo nemam pojma  Mislila sam cak, ako bude ubrzo, ici u Zg na Sajam mama i beba pa tamo malo sve modele skicnuti uzivo, a ako ne bude morat cu po ducanima tu u Ri- iako me ta opcija ne odusevljava i u principu bi htjela sve kupiti ili van Hrvatske ili u Zg zbog vece mogucnosti izbora...

Hanić
    04. Ožujak 2016. 14:52

minnie25

Jooooj, sad znam koga cu gnjaviti za savjet vezano za kolica. Pa Hanic nadrapala si sa mnom  

Kod mene je puno faktora bitno kad su kolica u pitanju-niska sam, u zgradi sam na 3.katu gdje nema lifta, MM mi radi pa i na to moram racunati… A imamo i stafordicu, pa ne smijemo mladoj dami niti zauzimati previse mjesta u bunkeru.

A gle morat ćeš napravit neki kompromis, za ove uvjete nebuš našla tip top savršena, po ovom kaj pišeš najbitnije ti je da su lagana, sklopiva jednom rukom, i da ih možeš vozit jednom rukom, i da ti ne zauzimaju puno mjesta u gepeku... E sad svaka će ti zauzimat mjesta u gepeku, al po ovom što tebi treba po meni peg perego bi ti bio mrak... najlakša su na tržištu, sklapaju se i nose jednom rukom, možeš ih vozit jednom rukom, ručku si možeš podesiti prema visini...I po meni je njihova naveta xl najbolja košara na tržištu po funkcijama, od ventilacijskih otvora, zaštite od vjetra, funkcije zibke i putnog krevetića a zakon mi je i podizanje kompletne unutrašnjosti i uzglavlja . U početku kad buš koristila košaru ti nijedna kolica nebudu prepraktična za vuč po stepenicama al kasnije peg perego možeš jednostavno sklopit sa sportskim djelom,ne moraš ga micat ;) ... ak te još kaj zanima viči... e da i autosjedalica im je super lagana (3,8 kg) što nije za odbacit pošto ju nosiš dok je bebek unutra, pa ak je autosjedalica sama po sebi teška sa bebom je to onda poštena cifra u kilama...

minnie25
    04. Ožujak 2016. 13:11

Luna2016 ja bi curicu, ali sumnjam da stize jedan frajer. Jer po bapskim pricama moze biti i jedno i drugo- kad su u pitanju simptomi. Ne preostaje mi nista drugo nego sacekat da se to cudo samo odluci pokazati na jednom od pregleda sta je. 
    Kako bilo, ako bude zivo i zdravo ja zadovoljna...

tala
    04. Ožujak 2016. 13:20

minnie, ja idem istom logikom. kako sam u prosloj trudnoci morala mirovati skoro od pocetka, ni jednu stvar nisam sama kupila i sada nema sanse da se to ponovi. nisam praznovjerna s onim da kupovanje stvari unatrijed donosi losu srecu. 
    imam u tabovima kolica koja mi se sviđaju, dekice, bocice, krevetic/madrac/posteljinu/kadicu cu iz ikee. ono cudo za prematanje necu kupovati jer ja ne volim stajati dok prematam dijete. lakse mi je to obaviti na krevetu, jos se malo pomazimo i poigramo. 
    robicu cu uzeti u hm-u. nesto cu naruciti preko next-a, a sad ce i zara dobiti web shop.
    mm je vec narucio prve igracke i par platnenih pelena i cekamo da dođu.

ja cu ovaj put biti spremna i misliti pozitivno : ))))
    prosli put sam dobila plava kolica s kariranim djelovima, zuti krevetic, posteljinu sam nekoliko puta vracala po svekrvi...mislila sam uzivati u prvoj trudnoci, a bilo je bas kaoticno.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dony
    04. Ožujak 2016. 13:21

tala ja i ti ćemo biti vrlo blizu po terminu, meni je za 2 dana 6 tjedana. kada imaš ti pregled?
    meni nikakve mučnine nisu još počele, nadam se da neće. šta se tiče simptoma samo mi se već oko19-20 sati spavaaa, ne mogu prestat zijevat, imam cicobolju :) i stalno bi nešto jela...

tala
    04. Ožujak 2016. 13:43

moj pregled je dogovoren za cetvrtak, 10.3., ali naginjem tome da ga odgodim za petak 18. jer ce mi tada biti 8 tjedana i srce i sve ostalo bi se trebalo lijepo vidjeti. 
    ako desetog, to ce biti 6+6 dođem i ne cujem srce, to ce mi biti veliki stres.

Srecica25
    04. Ožujak 2016. 13:55

tala

moj pregled je dogovoren za cetvrtak, 10.3., ali naginjem tome da ga odgodim za petak 18. jer ce mi tada biti 8 tjedana i srce i sve ostalo bi se trebalo lijepo vidjeti. 
    ako desetog, to ce biti 6+6 dođem i ne cujem srce, to ce mi biti veliki stres.

Cure, ja sam na prvom pregledu bila s nekih 6  i pol tjedana i meni je vec tada doktor pokazao tockicu koja se pali i gasi i rekao da je to srce i da je beba ok. 😇

Ajme,ja sam toliko neiskusna s tim kolicima i opremom da ja vas nista ne razumjem dok pricate 😂😂😂 
    Ko da pricate na stranom jeziku, morat cete mi pomoc.... al ja cu jos mrvicu sacekat, jos mi je nekako prerano, ali svakako bi voljela sama izabrat sve stvarcice jer ako prepustim to MM ili mojoj i njegovoj majci, tu bi moglo bit svega. 🙊🙊🙊

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI