hanic je bice meni prodala stokke kolica u snu : D
mm se totalno zapalio za njih i svaki ih put gleda u andrews baby company-ju, a meni je tamo muka i uci jer za jednu dekicu trebas cijelu placu ostaviti
nama je danas tocno 6 tjedana
srecice, vidi se mali trbuscic!
ako koju novu trudnicu nisam pozdravila, mah mah i puno nam tipkajte!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Al da me nebi krivo shvatila, tko voli nek izvoli , pogotovo ako živiš negdje di imaš stepenice, a nemaš lift, i zapeo ti muž za stokke onda je xplory ok izbor jer ih po stepenicama ne moraš nosit ...al to će ti prodavačice u dučkasu pokazat što i kako, ako opće znaju za tu opciju hahah
ja sam rekla da je on zapeo, a ne da cu ja to dopustiti, hahaha. lijepa su mi za vidjeti, no fali mi nesto preko cega ne mogu preci: nulti polozaj za dijete u sportskom dijelu. ne sviđa mi se to naginjanje sportskog u nazad, pa djetetu onako noge vise pod pravim kutem dok spava.
ja sam stara skola, trazim spustanje naslona u nulti.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Doni..iz iskustva ti kazem..ne papati previse...ja sam prosli put gresku napravila.. kao trudna sam..razmazit cu se.. na porod sam isla sa +21 kg.. kao slonica sam bila.. ovaj put cu malo pametnije... a trbuh ti se pocinje nazirati...bar meni... i u 13-14 tjednu..
ancica i ja sam isto tako. još ih nisam skinula. sad imam mučnine ako nešto ne pojedem ali previše je to. ponovit ću scenraij čini mi se. nadam se da kad mi prođe ovo prvo tromjeseječje da neću biti toliko umorna pa početi vježbati (lagano) i zdravije jesti sad s proljećem. volim zdravo ali sad me vuče na slanu tešku hranu a lina sam pa to ispadne loša kombinacija
ako računaš da će ti 4 ostati onda sigurno neće. vjerojatno ćeš nakon poroda biti u minusu s kilama.
malo sam ljubomorna ja imam skroz drug problem
Sortiraj odgovore
Najstariji