hanic je bice meni prodala stokke kolica u snu : D
mm se totalno zapalio za njih i svaki ih put gleda u andrews baby company-ju, a meni je tamo muka i uci jer za jednu dekicu trebas cijelu placu ostaviti
nama je danas tocno 6 tjedana
srecice, vidi se mali trbuscic!
ako koju novu trudnicu nisam pozdravila, mah mah i puno nam tipkajte!
hanic je bice meni prodala stokke kolica u snu : D
mm se totalno zapalio za njih i svaki ih put gleda u andrews baby company-ju, a meni je tamo muka i uci jer za jednu dekicu trebas cijelu placu ostaviti
Ah... je lijepa su i sve to stoji, al vjeruj mi ne vrijede ni pola te cifre...radila sam na baby odjelu i znam ta kolica u dušu, i često se događalo da su nam se tjedno i po dvoja kolica znala na reklamaciju vračat... tak da, šminka i ime ništa drugo da je set 3u1 cca 6 tisuća još i ajde tolko bi vrjedila, ali 12..fala lijepa nema šanse

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Al da me nebi krivo shvatila, tko voli nek izvoli , pogotovo ako živiš negdje di imaš stepenice, a nemaš lift, i zapeo ti muž za stokke onda je xplory ok izbor jer ih po stepenicama ne moraš nosit ...al to će ti prodavačice u dučkasu pokazat što i kako, ako opće znaju za tu opciju hahah
ja sam rekla da je on zapeo, a ne da cu ja to dopustiti, hahaha. lijepa su mi za vidjeti, no fali mi nesto preko cega ne mogu preci: nulti polozaj za dijete u sportskom dijelu. ne sviđa mi se to naginjanje sportskog u nazad, pa djetetu onako noge vise pod pravim kutem dok spava.
ja sam stara skola, trazim spustanje naslona u nulti.
ja sam rekla da je on zapeo, a ne da cu ja to dopustiti, hahaha. lijepa su mi za vidjeti, no fali mi nesto preko cega ne mogu preci: nulti polozaj za dijete u sportskom dijelu. ne sviđa mi se to naginjanje sportskog u nazad, pa djetetu onako noge vise pod pravim kutem dok spava.
ja sam stara skola, trazim spustanje naslona u nulti.
ahaha, da mi žene ipak gledamo širu sliku. Moj muž isto za svaka zna samo reć sviđaju mi se ili ne sviđaju mi se ...
Da tu foru sa sportskim djelom imaju stokke i mima...ni meni se to ne sviđa, al dobro meni se puno toga ne sviđa na tim kolicima ... skandinavci štaš,nekome wow a nekome bljjj,pogotovo za mimu...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Doni..iz iskustva ti kazem..ne papati previse...ja sam prosli put gresku napravila.. kao trudna sam..razmazit cu se.. na porod sam isla sa +21 kg.. kao slonica sam bila.. ovaj put cu malo pametnije... a trbuh ti se pocinje nazirati...bar meni... i u 13-14 tjednu..

ancica i ja sam isto tako. još ih nisam skinula. sad imam mučnine ako nešto ne pojedem ali previše je to. ponovit ću scenraij čini mi se. nadam se da kad mi prođe ovo prvo tromjeseječje da neću biti toliko umorna pa početi vježbati (lagano) i zdravije jesti sad s proljećem. volim zdravo ali sad me vuče na slanu tešku hranu a lina sam pa to ispadne loša kombinacija

e da ja svu ali baš svu opremu poklonila nema godinu dana...
e da ja svu ali baš svu opremu poklonila nema godinu dana…
Ajojjj , jesi se pošteno zeznula... sad žicaj poklone hahah
Ja imam u planu dobiti oko 18 kila, tak sam si računala jer želim da mi bar 4 ostane hahaha...a sad dal bu mi računica upalila, bumo vidli

ako računaš da će ti 4 ostati onda sigurno neće. vjerojatno ćeš nakon poroda biti u minusu s kilama.
malo sam ljubomorna ja imam skroz drug problem
ako računaš da će ti 4 ostati onda sigurno neće. vjerojatno ćeš nakon poroda biti u minusu s kilama.
malo sam ljubomornaja imam skroz drug problem
ne ne ne mora mi nešto ostat,i to pod obavezno, odlučila sam i tako će bit pa makar jela i u snu hahah. To mi je sad prilika ugojit se malo, neću ju propustit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji