Racunaju se tjedni od zadnje menge..znaci sad si 5+5... u nedjelju ce ti biti 6 tjedana...
aaa sad mi je jasno...smješno mi je to jer se računa trudnoća od zadnje menge, a oplodnja je bila 2 tjedna kasnije.. ja uvijek imam neka glupa pitanja u svojoj glavi! :)
dony dobrodošla
nema glupih pitanja pogotovo u prvoj trudnoći
napravi si ticker na lilypie pa prati
hvala luna2016, upravo ga napravila i baš je slatko to :)
vidim da ima već mamica pa mene zanima u kojem tjednu vam se počeo nadzirati trbuh... naime sredinom 5 mjeseca imam vjenčanje, vjenčanica već rezervirana i sad me brine ako će mi biti uska u trbuhu nije da ne želim da se vidi, samo me muči ako će mi krojačica moći proširiti ako bude trebalo
trbuh ti ovisi o tebi i tvojoj genetici i papici naravno ali trudnički trbuh isključivo o genetici
meni je sa 4 mj trbuh bio toliki da su me pitali oću roditi ali ja sam stvarno iunimka (i papala sam puno). mislim da to krojačica može izvesti i da će ti se taman vidjet trbuščić
koliko ja znam u 4-5 mj trudnoće se počinje lijepo nazirati
Dony dobrodosla!
Nijedno pitanje nije glupo, mislim da smo sve ovdje (pogotovo prvorotkinje) pune pitanja i zbilja je lakse kad si mozemo medusobno pomoci i utjesiti se... Tako da ne ustrucavaj se ista pitati
Cure meni se vec lagano nadzire trbuh, nije to sad nesto extra veliko, ali kad je uska majca nije vise ravan. 😍😍😍😍
Ajme srecica25 pa to je bas slatko
Ja sam tako napuhana, sumnjam na Prenatal, tako da se meni jedino nazire skemba haha
Ali se nadam da cu ubrzo poput tebe ugledati pravi trbuscic!
Sortiraj odgovore
Najstariji