Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    04. Ožujak 2016. 09:31

Racunaju se tjedni od zadnje menge..znaci sad si 5+5... u nedjelju ce ti biti 6 tjedana...

• Dony
    04. Ožujak 2016. 09:37

aaa sad mi je jasno...smješno  mi je to  jer se računa trudnoća od zadnje menge, a oplodnja  je bila 2 tjedna kasnije.. ja uvijek imam neka glupa pitanja u svojoj glavi! :)

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 09:44

dony dobrodošla
    nema glupih pitanja pogotovo u prvoj trudnoći
    napravi si ticker na lilypie pa prati

• Dony
    04. Ožujak 2016. 10:09

hvala luna2016, upravo ga napravila i baš je slatko to :)
    vidim da ima već mamica pa mene zanima u kojem tjednu vam se počeo nadzirati trbuh... naime sredinom 5 mjeseca imam vjenčanje, vjenčanica već rezervirana i sad me brine ako će mi biti uska u trbuhu  nije da ne želim da se vidi, samo me muči ako će mi krojačica  moći proširiti ako bude trebalo

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 10:15

trbuh ti ovisi o tebi i tvojoj genetici i papici naravno ali trudnički trbuh isključivo o genetici 
    meni je sa 4 mj trbuh bio toliki da su me pitali oću roditi ali ja sam stvarno iunimka (i papala sam puno). mislim da to krojačica može izvesti i da će ti se taman vidjet trbuščić
    koliko ja znam u 4-5 mj trudnoće se počinje lijepo nazirati

minnie25
    04. Ožujak 2016. 10:33

Dony dobrodosla! 
    Nijedno pitanje nije glupo, mislim da smo sve ovdje (pogotovo prvorotkinje) pune pitanja i zbilja je lakse kad si mozemo medusobno pomoci i utjesiti se... Tako da ne ustrucavaj se ista pitati 

Srecica25
    04. Ožujak 2016. 10:44

Cure meni se vec lagano nadzire trbuh, nije to sad nesto extra veliko, ali kad je uska majca nije vise ravan. 😍😍😍😍

minnie25
    04. Ožujak 2016. 11:12

Ajme srecica25 pa to je bas slatko  
    Ja sam tako napuhana, sumnjam na Prenatal, tako da se meni jedino nazire skemba haha 
    Ali se nadam da cu ubrzo poput tebe ugledati pravi trbuscic!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.