Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    01. Ožujak 2016. 19:19

ja cu trudnocu voditi u gynaearsu kod dr. danke miric tesanic jer mi je ona divna zena, savrsena i profesionalna. nikad manje od 45 minuta nisam kod nje. vec mi je i puno pomagala, pogotovo prije operacije ciste na sv. duhu, a ima jedan od najboljih ultrazvuka u hrvatskoj.
     o dr. kosu sam isto cula sve najbolje! 
    mm i ja smo se dogovorili da cemo, ako rezultati ranog kombiniranog probira i ostalih testova budu losi, kod njega raditi amnio.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Sony23
    01. Ožujak 2016. 21:59

Srecica25 , hvala ti 😊 lakše je sa vama

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Ail
    01. Ožujak 2016. 23:44

Kad ti je bila zadnja m? Po tvojim riječima, vidi se da si trudna ali to je ubiti još jajsce koje se prihvatilo za maternicu te se još iz njega nije razvio embrij. To je sasvim normalno za početak trudnoće. To je neki redoslijed koji ide. Nemoj se živcirati opusti se. Pokušaj maksimalno isplanirati dane do tog pregleda. I držim fige da je sve u redu.

tatjana_zg
    02. Ožujak 2016. 07:59

o kojem dr. Kosu pričate? na netu ih ima 3, Milan, Nenad i Ljiljana........rado bi se prebacila negdje privatno ali nikako da dobijem neku preporuku koja stoji,

• bebita
    02. Ožujak 2016. 09:36

Jutro,
    papaog onda smo se isti dan udavale

evo ja sam dobro, imala noćas neke lude snove, sanjala sam da su neke dvije žene ostavile na ulici curicu na kolicima, pa sam si je uzela , ne znam da li su ti ludi snovi povezani s trudnoćom ili sa previše spavanja...
    inače navijam za curicu, ali imam predosjećaj da će u inat biti dečkić....ali nema veze, glavno da je zdravo...
    inače cure, kak smo zadnjih dana pisale kako je neka hrana štetna i sve to, počeo me loviti strah da zbog ovog ili onog beba neće dobro razvijati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.