Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha1982
    01. Ožujak 2016. 10:40

i zaboravila napisat - nos začepljen malo - malo, i povremeno  kihanje.

Sve će biti dobro!!!

mimica24
    01. Ožujak 2016. 10:44

Ako pošaljete zahtjev za grupu čekajte prihvat,adminka će to riješiti

• bebita
    01. Ožujak 2016. 10:46

i ja poslala

tala
    01. Ožujak 2016. 10:46

ovo za niski tlak, moja dr. kaze da je najvaznije kad osjetite crnilo/nesvjesticu/vrtoglavicu ( to su onih par sekundi) da se spustite u cucanj i zastitite glavu rukama. pojesti nesto slano. cuvati se visokih temeparatura i izbjegavati setnje i obavljanje stvari kad je takva situacija. izbjegavati dulja stajanje na mjestu npr. u redu, nositi malo vode sa sobom...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    01. Ožujak 2016. 10:47

Hanić probat ću te slane štapiće, jogurt popijem i bolje mi je, al bum si i dvopeka kupila.

Zarazile ste me s tim lignjama, sad bi najradije i ja neke punjene ili pohane kolutiće .

• Hanić
    01. Ožujak 2016. 10:54

I ja sam poslala zahtjev :)

tala
    01. Ožujak 2016. 10:57

bebita, odi na activity log ( na svom profili na cover fotki) ako si dodana u grupu. i s desne strane imas opciju da skijes to da si dodana u grupu i da ti se ta obavijest ne vidi na timeline-u.  (oznaci hidden)
    grupa je zatvorena, pa pretpostavljam da nitko ne vidi osim ljudi iz grupe.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    01. Ožujak 2016. 11:03

Bas mi je drago sto ste se raspisale o papanju. Ja sam malo preopsesivno sve to skupa shvatila i jela sam namirnice koje se preporucaju, a kad bi zastranila bi se osjecala krivom. Sad vidim da zbilja pretjerujem i da mogu svega pomalo u pristojnim kolicinama. 
    Skinula sam i druge preporucene aplikacije da ih skicnem pa vam javim dojmove. 
    Btw, steta za grupu na fb jer nisam na faceu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.