i zaboravila napisat - nos začepljen malo - malo, i povremeno kihanje.
Sve će biti dobro!!!
Ako pošaljete zahtjev za grupu čekajte prihvat,adminka će to riješiti
Ako pošaljete zahtjev za grupu čekajte prihvat,adminka će to riješiti
ako pišemo na fejsu u toj grupi, to ne vide ostali prijatelji na fejsu?
jer naravno još skoro nitko ne zna za trudnoću, pa ne bi htjela da na taj način saznaju...hvala

ovo za niski tlak, moja dr. kaze da je najvaznije kad osjetite crnilo/nesvjesticu/vrtoglavicu ( to su onih par sekundi) da se spustite u cucanj i zastitite glavu rukama. pojesti nesto slano. cuvati se visokih temeparatura i izbjegavati setnje i obavljanje stvari kad je takva situacija. izbjegavati dulja stajanje na mjestu npr. u redu, nositi malo vode sa sobom...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hanić probat ću te slane štapiće, jogurt popijem i bolje mi je, al bum si i dvopeka kupila.
Zarazile ste me s tim lignjama, sad bi najradije i ja neke punjene ili pohane kolutiće .

bebita, odi na activity log ( na svom profili na cover fotki) ako si dodana u grupu. i s desne strane imas opciju da skijes to da si dodana u grupu i da ti se ta obavijest ne vidi na timeline-u. (oznaci hidden)
grupa je zatvorena, pa pretpostavljam da nitko ne vidi osim ljudi iz grupe.
bebita, odi na activity log ( na svom profili na cover fotki) ako si dodana u grupu. i s desne strane imas opciju da skijes to da si dodana u grupu i da ti se ta obavijest ne vidi na timeline-u. (oznaci hidden)
grupa je zatvorena, pa pretpostavljam da nitko ne vidi osim ljudi iz grupe.
Super, hvala

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bas mi je drago sto ste se raspisale o papanju. Ja sam malo preopsesivno sve to skupa shvatila i jela sam namirnice koje se preporucaju, a kad bi zastranila bi se osjecala krivom. Sad vidim da zbilja pretjerujem i da mogu svega pomalo u pristojnim kolicinama.
Skinula sam i druge preporucene aplikacije da ih skicnem pa vam javim dojmove.
Btw, steta za grupu na fb jer nisam na faceu...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji