i zaboravila napisat - nos začepljen malo - malo, i povremeno kihanje.
Sve će biti dobro!!!
Ako pošaljete zahtjev za grupu čekajte prihvat,adminka će to riješiti
ovo za niski tlak, moja dr. kaze da je najvaznije kad osjetite crnilo/nesvjesticu/vrtoglavicu ( to su onih par sekundi) da se spustite u cucanj i zastitite glavu rukama. pojesti nesto slano. cuvati se visokih temeparatura i izbjegavati setnje i obavljanje stvari kad je takva situacija. izbjegavati dulja stajanje na mjestu npr. u redu, nositi malo vode sa sobom...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hanić probat ću te slane štapiće, jogurt popijem i bolje mi je, al bum si i dvopeka kupila.
Zarazile ste me s tim lignjama, sad bi najradije i ja neke punjene ili pohane kolutiće .
bebita, odi na activity log ( na svom profili na cover fotki) ako si dodana u grupu. i s desne strane imas opciju da skijes to da si dodana u grupu i da ti se ta obavijest ne vidi na timeline-u. (oznaci hidden)
grupa je zatvorena, pa pretpostavljam da nitko ne vidi osim ljudi iz grupe.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bas mi je drago sto ste se raspisale o papanju. Ja sam malo preopsesivno sve to skupa shvatila i jela sam namirnice koje se preporucaju, a kad bi zastranila bi se osjecala krivom. Sad vidim da zbilja pretjerujem i da mogu svega pomalo u pristojnim kolicinama.
Skinula sam i druge preporucene aplikacije da ih skicnem pa vam javim dojmove.
Btw, steta za grupu na fb jer nisam na faceu...
Sortiraj odgovore
Najstariji