Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    01. Ožujak 2016. 11:10

minnie25 ja isto nemam fb,imala sam davno al sam ugasila račun.
    nadam se da ne budete sve tamo otišle, da će nas i ovdje nešto ostati, hehe

Srecica25
    01. Ožujak 2016. 11:18

Ja isto imam prenizak tlak. Meni je moj doktor rekao da sa tako niskim tlakom ne bi bilo cudno da se i onesvjestim, da pijem puno vode i imam uvijek neke stapice ili nesto tako uza se. Takodjer mi je rekao da ako idem sama nekud da nosim trudnicku svugdje sa sobom da bi ako se ne daj boze onesvijestim znali da sam trudna.

• Hanić
    01. Ožujak 2016. 11:19

superiška ste , sviđa mi se druženje na sve strane hehe

Croheidi
    01. Ožujak 2016. 11:58

Jesenske 2016.

Rujan
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    Cura2 ~~~~ 22.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Ian ~~~~ 16.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.
    bebita ~~~~ 27.10.
    tiha1982 ~~~~ 26.10.
    tala ~~~~ 28.10.

Sony23 ~~~~ 29.10.

Croheidi
    01. Ožujak 2016. 11:59

Cure, ovo mi je prvi glas za štitnjaču. Pitat ću ginića, idem ovaj tj. 
    Ja papam svašta, ne opterećujem se s tim 
    Evo kuham hobotnicu pa ću napravit salatu. Mljac!

tala
    01. Ožujak 2016. 12:10

tiha ide prije bebite na listi i ja vise nisam zadnja  

meni je trbuh strasno osjetljiv i tesko mi je spavati na njemu. inace, na trbuhu i na leđima su mi omiljene poze za spavanje. imam osjecaj da cu izlizati bokove ako budem ovako trebala jos 7 i pol mjeseci. 
    namjeravam si kupiti jastuk za dojenje. ima ga itko? sluzi li vam?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    01. Ožujak 2016. 12:23

tala ja ga pikiram al ga još nisam kupila, a kupit ću ga sigurno... I inače ja kad na boku spavam među koljena stavim mali jastučić jer me kosti koljenja žuljaju inače hehe, al mislim da je taj jastuk zakon... Radila sam u jednoj firmi na baby odjelu pa i iz iskustava kupaca znam da su ga sve trudnice hvalile , a i kasnije super dođe ko ogradica za bebicu itd...ima puno funkcija

Ail
    01. Ožujak 2016. 12:23

Ja ne znam kako ću vas sve popratiti jer kako sam rekla imam jednog jesenskog kikaca pa pratim malo tu malo na fbu. I ja ću sad poslati zahtjev. E da može se napraviti tajna grupa na fbu. Što se tiče štitnjače ako nije jako povišena nemojte se kljukati sa tabletama potražite drugo mišljenje. Znam iz iskustva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.