Ja se isto izludim po noci. Inace uvijek spavam na trbuhu ali vec 5-6 tjedana mi to vise nije udobno. A na boku mi je tako nezgodno. I sada drzim medju koljenima mali jastucic tako mi je nekako udobnije. Vec neko vrijeme razmisljam da kupim taj jastuk za trudnice . Imate li ideju gdje to potraziti, ja to nigdje po ducanima nisam vidjala?
sony, na prvi dan kasnjenja menstruacije, se vec racuna da je trudnoca 4 tjedna u urednim ciklusima. ona je realno tek cca. dva tjedna jer je ovulacija polovinom ciklusa, ali se to tako racuna.
kazu da srce pocinje kucati u sestom tjednu ili najranije 21 dan nakon ovulacije.
ovo sve se uzima s dozom rezerve jer mnoge zene ne znaju tocno kad im je bila ovulacije. doktorica ce na ultrazvuku pratiti poklapaju li joj se mjere s izracunom, a ako ima nekih odstupanja moze se vaditi i beta.
ja bih se na raniji pregled odlucila samo u slucaju da zelim provjeriti da nije rijec o izvanmaternicnoj, da imam neobican iscjedak, da sam ranije imala spontani ili neke druge tegobe, da mogu prezivjeti do iduceg pregleda ako tada ne cujem srce : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jastuk imaju bubamara, minigreeny, adax, babycenter, lesnina..... ( pokusajte uhvatiti trudnicke popuste)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Najljepse jastuke za dojenje mi ima butik Mali andeo:
http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/
Ova stranica mi ima i preslatke tetre... Ali za sve to jos ima vremena
Meni osobno kad budem kupovala ce biti itekako bitno da je navlaka skidiva i periva jer ce sigurno lakse biti oprati nju po potrei, a ne cijeli jastuk.
Ali zbilja ih ima svaki ducan sa djecjom opremom pa svakome po gustu...
Sony23 ne mora točno u 6 tjednu da se vidi otkucaji srca, je li ti doktorica izmjerila bebu od trtice do glave? Koliko je trudnoća po tom izračunu? Ako hoćeš i ako si iz Zga odi kod doktora kosa i reci da ti samo uzv napravi, pa da vidiš sto će ti on reci. Ti ti je nekih čika 200 kn nazovi pa pitaj ako hoćeš. Od srca preporučujem tog doktora meni je sina spasio. A reci će ti sve kako je i ful je njezan i drag.
Sortiraj odgovore
Najstariji