Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    02. Ožujak 2016. 11:11

joj, srecice, to sto je tebi jos uvijek mucno u 10om tjednu, nije bas utjesno. pa do kad to moze?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    02. Ožujak 2016. 11:41

joj srecice, baš mi je žal kad pročitam o tim mukama , drž se, nemaš kaj, odmaraj i neka što prije prođu...
    Minnie imam osjećaj po tom kak pišeš da si sad došla u moju fazu od prije tjedan dana, tak sam i ja bila, krepana, nisam smjela naglo iz kreveta već sam ostajala ležat itd... al evo zadnjih dana mi je svaki dan sve bolje ...

I kod mene je danas lijepi dan pa idem pospodne šetat na jarun s mužem, a i pes nek protegne noge, nije ovih dana puno zbog kiše

tala
    02. Ožujak 2016. 14:29

ne slazem se s tim. imati mucnine od jutra do sutra nije najnormalnija stvar na svijetu, cak stovise, to je razlog za hospitalizaciju jer utjece na plod. mene zeludac boli, bas boli, fizicka bol zbog koje ne spavam nocima. danas je mm zvao dr. i kaze da ne bih trebala trpiti i da dođemo na sv. duh, no strah me ikakvih medikamenata u tako ranoj trudnoci, bas sad kad se razvijaju organi i kad se stanice tako brzo dijele. zato si pokusavam olaksati mirovanjem i citanjem gluposti, samo da vrijeme prođe. 
    nekim zenama pomaze caj od mente. ja sam trenutno u fazi kad caj ne mogu ni pomirisati.

tala
    02. Ožujak 2016. 14:33

a kad sam vec pisala o tome da citam svakakve gluposti, jeste li popratile ovu temu o hm bonu od 200 kuna i leksikonu koje je jedna curica dala prijateljici za rođendan, a prijateljicina mama vratila jer je ona obrazovana i ne kupuje u hm  njezina je kcer ocekivala lego elzin dvorac od 400-500 kuna.
    joj, muko moja.....

minnie25
    02. Ožujak 2016. 14:55

Sony23 da da, imamo curu americkog staforda. Dok ju nismo imali mislila sam da su veliki psi opasni, kad ja eto vecu mazu i razmazenicu od nje nisam upoznala  
    Odmah moram napisati curke moje (Tala da te "utjesim" malo) da je i mene sustiglo to silno hvaljenje kako dobro podnosim trudnocu. Ujutro nakon sto sam slistila jabuku i odlucila se ustat tako mi je pozlilo da mi je skoljka bila eto po prvi put najbolji prijatelj. 
    Moja misica je sve brizna oko mene trckarala, mirisala me, tocno sam vidjela da se brine. Dokle god nisam legla me je pratila da se ona uvjeri da sam dobro. I onda je zalegla uz mene... Blago meni sto ju imam. 
    Sad se osjecam bolje... 
    Nego kako vi onda konzumirate prenatal ili folnu? Ukoliko vam je slabo i povracate popijete li opet jednu ili se nadate da je prva vec djelovala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.