bebitaaaa ne paničari, ne strahuj nemaš razloga! Stvarno je najvažnije da si opuštena Izbjegavaj sirovo meso i sirova jaja, voćke i povrće koje jedeš dobro operi i to je to, ribu papaj al ne pretjeruj i uživaj! I zapamti sve u umjerenim količinama i raznovrsno je dobro i zdravo, što tebe čini sretnom i paše ti isto tako je i bebi
...
A vidim i što se želja oko spola tiče curice su debelo u vodstvu
tako je bebita lijepe misli i pozitiva ...
Hehe neka neka, dečkići su privrženiji mamama , meni je čak jučer nekak došla želja za sinekom, nakon godinaaa želje za curicom, čak na momente sinek nije dolazio u obzir hahaha i onda jučer skužim da me vuče želja za sinekom
haha, a danas više ne znam kaj bi hahah...
Hanic dobro da nisam jučer pročitala kakvu gozbu spremaš, otišla bi onako raščupana u dućan :)
Tikvice obožavam, trenutno se raspametim kad vidim bilo kakvo zelenje, a slatkiši me na svu sreću nimalo ne privlače, samo da tako i ostane hehe
Btw ni 17.03. nije više tako daleko, još malooooooo
Tala morala sam grah jer jadnik jede skoro dva mjeseca sendviče bez prigovora i nosi mi svaku sitnicu koju sam smislila da bi mogla staviti u usta, nije ni njemu bilo lako . Drago mi je da si zadovoljna u Gynaaearsu, ja nekako nisam bila oduševljena, osim tog ultrazvuka koji je zbilja super, nije me se baš dojmila doktorica. Ispada čudno, ali od svih privatnika kod kojih sam bila ispada da mi je socijalna doktorica najbolja, mlada je i pristupačna tako da valjda baš imam sreće.
Tatjana ne znam u kojem si djelu grada, moja se mama nedavno prebacivala jer nije bila zadovoljna svojim ginekologom i u Grižanskoj je izgleda dosta dobra soc doktorica koja trenutno prima pacijente.
Od privatnih mene se najviše dojmio dr. Bagović, ful je smiren i profesionalan.
Bebita mene snovi sa djecom muče još od prije nego što je test pokazao +, ne znam zašto, al nisu neki ružni pa je OK
Curke, pridružujem vam se na fejsu pa se tipkamo i tamo
ma u biti je svejedno, samo da je zdravo...mislim da ljubav neće biti manja bez obzira na spol
hanić ti si dobro? simptomići?
GrumpyCat, vjerojatno su snovi posljednica razmišljanja o bebicama, a o čem drugom da sada i razmišljamo...o poslu?
hanić ti se baš zdravo hraniš (a i fino :) ), tako da samo jedi bez grižnje savjesti, kad ćeš ako nećeš sad?
Ja sam se nabrijala na krem juhe, mislim da ću od bundeve danas, ne znam jel vi to klopate inače, ali otkad sam ju otkrila davim se u tome...
Može i o hrani, jučer gledala 3,2,1 kuhaj, sve one čvarke i pogačice bi im bila pojela
Za sada nemam neka želje što se hrane tiče...ali danas sam se namjerila na kebab, moram ga smazati, pa što bude da bude...
Sortiraj odgovore
Najstariji