Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    01. Ožujak 2016. 12:25

Slazem se sa Ivek2207 nemojte nam sad nestat  

Tala jastuk nemam, ali ga definitivno namjeravam nabaviti. Vec vidim da ce mi puno pomoci pri spavanju, a vjerujem i kasnije kad bebica dode.

• Hanić
    01. Ožujak 2016. 12:56

Ma nećemo, šta bi nestale :) nema do foruma di su svi na okupu

papaog
    01. Ožujak 2016. 14:11

Hanić, sam sad tek skužila da je tebi termin na našu godišnjicu braka  :)

Meni se onaj iscjedak smirio, dođe tu i tamo i sada je bijel ili proziran, više ne baca na smečkasto... Al zato me mučnine iscrpljuju skroz, od jutra do mraka, bez prestanka...koma..i neopisivi umor..postala sam ko penzić, zaspim oko 8 i onda se budim u 4,5 :) na poslu, sva sreća, imam ogromni monitor ispred sebe pa me nitko ne vidi kad mi se oči počnu sklapati, pa onda malo odmeditiram :D

Jedino što mi je čudno što ja uopće ne mokrim tako puno i često kako svuda piše da bi trebalo u ovom periodu...doduše, od ovih mučnina ne uspijem ni popit bog zna kolko tekućine, ali opet...jel ima koja da joj se ovo isto nije mijenjalo?

p.s. jastuk zvuči super, svakako ide na listu :)

Cura2
    01. Ožujak 2016. 14:57

Bok curke :-)
    Bas ste se raspisale
    Sto se tice jastuka super stvar, ja ga imam iz prve trudnoce i odlican je za spavanje a kasnije za dojenje i cak je posluzio sinu za igru dok jos nije skroz samostalno sjedio to sam mu stavljala ako se prevrne da ne udari glavom :-)

• baby.love
    01. Ožujak 2016. 15:13

Uhh svi su se raspisali :) lijepo...
    Nemam vremena sve procitati al vidim da se vodila tema o pušenju.... Ja sam pusila i u prvoj trudnoci (5-6 dnevno) jer kad sam se savjetovala sa ginekologom rekao je da nije dobro naglo stati jer se tijelo nemoze naviknuti...al hvala bogu sve ok proslo...a i sad evo guram 14+1 i jos sam na 3-4 cigarete dnevno....

Imam jastuk za dojenje i to mi je bio spas...u trudnoci sam spavala s njim a kasnije bebacu za papicu,pa onda za sjedenje i sad za igru...savrsena stvar :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.