Grumpy, pa je volim fino jest, a najfinije su mi takve stvari, što ne znači da ga ne prekardašim sa glupostima, pa sam jučer sam pojela skoro 2 čokolade i pol vreče čipsa i malo maslaca od kikirikija na žličicu hahah, al sam se onda išla iskupit sa voćnom salatom hahah...
Joj bebita ne da hormoni rade svoje, moji očito luduju noću haha
Jutro curke!
Danas je bas divan dan, konacno!
Skuzila sam da su mi jutra malo "opasna", nema dizanja na naglo tako da lezim jos dosta poslije budenja. Pojela sam jabukicu, sad cu vitamine popit pa si sve mislim neku strudlicu sa sirom maznut pa me odrzi do rucka.
Razmisljam da malo izvedem svoju pasicu u zasluzenu setnju s obzirom da mi je bila tuzna zbog kise jer nije mogla puno po vani biti.
Kako vi planirate provesti dan?
Mah mah
neprospavana noć, šetnjica po zraku, stavila kuhati ručak.
Konačno sunce
ja ga planiram provesti jedino kako mogu, lezecki. koliko sam kukala da nemam nikakvih simptoma i dobila sam natrag sto me ide : D
nista ne mogu jesti, nosim narukvice protiv mucnine (nemojte bacati 70 kuna na to), idem njuskati hranu da vidim hoce li iti jedan miris ipak proci kod mene, pa da nesto stavim usta...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jesenske 2016.
Rujan
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
minnie25 ~~~~ 22.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Meni se jutros pojavila nenormalna zelja za smokijem 😂😂😂 samo ne znam kako da ga utrpam kad mi je muka opet jutros......... 😁😁😁😁
P.s. cure jesam ja ovdje jedina "lezeca" trudnica 😂😂😂 koja mora mirovat?
Sortiraj odgovore
Najstariji