Jutro cure, imate aplikaciju trudnoća i razvoj bebe, na njoj kasnije možete iz mjeseca u mjesec pratiti bebu sto od prilike očekivati u kojoj dobi. I na hrvatskom je, besplatna. Ja sam čula da se bazga ne smije piti u trudnoći navodno da izaziva spontani, tako mi je svekrva rekla i nikad iskreno nisam ni pitala bas doktora. Budem sad sa ovom bebom.
Jutro cure, čitala sam i ja dosta o hrani koju ne bi trudnice ne bi smjele konzumirati, između ostalog parmezan, feta sir...svašta...bolje da ne čitam jer me to baca u depresiju, ovo uzrokuje to kod beba, ovo utječe na razvoj, ovo na mišiće, na jetru...užas...
Kada su vama počele mučnine?
Meni je jutros bilo malo loše kad sam se probudila, samo ne znam da li sam već bila gladna, pa od toga ili zbog trudnoće...kad sam se najela i popila kavu, sve je bilo u redu
I ja jedem tunu, jednu konzervu tjedno,baš mi paše.Jedino što izbjegavam je ovo naše slavonsko sušeno meso,ima ga puna pušnica,ali suprug tamani po tome (Pušnica-zgradica u kojoj se meso suši)
Trudnice evo ako se koja želi pridružiti imamo nas nekoliko koje smo bile aktivne na planiranju grupu na fb "Jesenske bebe klokanica 2016." Dođite nam u društvo
o, da hanic, nema nista bolje od malo lignjica. grumpy, pusti muza, ima vremena za grah. ja vec prijetim jecmencem ako se trudnicu ne slusa, hahaha.
mimica, ti si slavonka? ma, odakle ste sve? : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
UUU kolko korisnih info ovdje...pregnancy+ mi nije sjela baš, idem sad vidit ovo što lan spominje
mimica ništa ja to na fb nemrem nać...
Eh valjda se smije staviti link za grupu
https://www.facebook.com/groups/598545463634159/?fref=ts
ja sam poslala zahtjev : ) (morska profilna slika) : *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji