Bebita nije puno jer se trudnoca ubiti racuna od prvog dana zadnje m. Je prva mi je i bas je drugo stanje hihi, svaki dan me skoro nes iznenadi, fascinantno mi je sve ... cak sam mislila da bu me vise strah i panika oko svega pogotovo u pocetku (po obicaju mene netrudne) a na kraju sve suprotno, hihi bas sam sibneka druga osoba
Tiha tak treba, sve je dobro dok si ti sa sobom ok i zadovoljna, dok imas mir u sebi, onda ti ni posel ni nitko nemre nis ...
Cure kaj ste kuhale danas? Da da dobro pretpostavljate,nemam ideju za sutrasnji rucak hihi
Sony23 dobrodosla medu nas trudilice
Hanic i GrumpyCat ma ne znam niti kako bi to opisala. Uvjerena sam da ce mi okidac biti niski tlak, to cu potvrditi kod doktorice. U trenutku mi se desi da me pocne gusiti najobicniji lancic oko vrata i imam osjecaj kao da cu povratiti, zamanta mi se... Ali ja brzo stanem, zatvorim oci, duboko udahnem i onda se nekako primirim bez vecih posljedica. Kad skuzim da sam umorna, sjednem i odmorim. Kad me uhvati cudan osjecaj u trbuhu pojedem bilo sta. Makar jedan keksic ili bananu... Mislim da me to odrzava. Mogu si priustiti da slusam svoje tijelo i to i radim. I apetit mi je zbilja dobar, iako kao sto sam vec napomenula-unatoc dobrom apetitu kilicu koju sam navukla vec sam i izgubila. Uvijek sam tesko i dobivala kile pa se necu zasad plasiti. Jedem i zdravo i nezdravo, ponekad puno, ponekad malo. Sve kako me pita. Trudim se jesti zdravije, daleko od toga, ali da sam zaboravila na junk food- ne, nisam...
Za keks, iskreno, ja uzivam cak i vise nego inace...ne vidim nikakve smetnje pa ne vidim nit razloga da prestanem. Ukoliko me na pregledu ginekologica uputi u drugom smjeru poslusat cu ju, u suprotnom nastavljam po svome.
A curke vidim da vas dosta muci i izracun datuma. Ja sam skinula Pregnancy+ aplikaciju i odusevljena sam. Kad ju otvorim mi pise koji sam tocno tjedan i dan trudnoce i odbrojava mi koliko jos imam do termina. A ima i fora drugih savjeta, popise sto kupiti za bebicu, kako pripremiti torbu za rodiliste, zakazani termini kod doktora i svega pomalo. Pa ako znate engleski isprobajte svakako!
Plus jos jedno pitanjce... Jucer sam se osjecala koma i idem si mjeriti temperaturu kad ono 37 ravno. Krenem istrazivat Google nas svagdasnji kad ono pise da je to normalna tempica za trudnice?! Dajte budite srca pa mi javite koja je vasa temperatura... Jel moguce da ja sebi umisljam bolest? Nos mi je zacepljen, malaksalost ne znam cemu prepisati a ne zelim se praviti pametna...
Sortiraj odgovore
Najstariji