ja sam 5+3.
citam da u prvom trimestru uopce nije potrebno unositi dodatne kalorije, u drugom trimestru dodatnih 300 kalorija, a u trecem dodatnih 500. to je sve pod uvjetom da smo trudnocu zapocele s normalnom tezinom i da je rijec o jednoj bebici.
na pinterestu ima puno plana obroka za trudnice. ja se zacudila da su ovih 300 kalorija samo jedna dodatna jabuka i jogurt.
malo mi je to malo
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala, ti barem možeš odmoriti kad poželiš, mene do 16h kada završavam s poslom barem 2 puta onako pošteno uhvati umor, sve bi dala za krevet
Tiha nemoj se sekirat, stres i sekiracija su 100 puta gori u trudnoci... ja se stvarno trudim bit opustena i radim ono sto mi pase i odgovara ak sam ja hepi i bebili je hepi
. Evo bas sad papamo sladoled
.
A sto se te cigare tice dokle got mi pase, a pase mi jako ujutro popit kavu i jednu zapalit, to cu i radit. A i pase mi za otic na wc hihi.... hranim se zdravo, pijem vitamine, jedem voce, krecem se i ne sekiram...
Ja sam misljenja da se treba malo manje pretjerivat, a u zadnje vrijeme imam osjecaj da svi nesto pretjeruju i preuvelicavaju, pazi ovo, pazi ono, nemoj ovo, nemoj ono... znas kak se veli- "puno baba,kilavo dijete"
To znaci da si trudna 5 tjedana 3 dana...ili se varam? Hihi
Joj nemojte o hrani hihi, ja najveci apetit imam popodne i navecer . Stalno grickam, i do sad sam dobila ravno 3 dag hehe, al posto sam prije trudnoce bila i jos sam uvijek malo u manjku kila (52 kg na 172cm) ,veseli me dobar apetit i nedostatak nekih ekstra mucnina
... ja danas tocno 7 tt
i jos 17 dana do prvog pregleda
Piše se o hrani i kalorijama,meni je gin. odmah rekla da pazim,i kad sam pitala jel smeta što mršavim,što unosim svega 1600 kcal dnevno rekla mi je da se ne brinem,da beba sebi uzme i da se sjetim kako su žene u logorima rađale,a bebe su bile dobro
Ne brojim kalorije, al razumijem da neki mozda i to moraju... i naravno da si dijete uzme sto mu treba pogotovo u ranoj trudnoci bez obzira na kile trosi sve mamine zalihe
Krasne ste cure, hvala vam
Prošli čet sam bila kod gin i na nalazu mi piše 5+2, znaci da bi mi sad bilo 5+6 i da sam u 6-tom tjednu? To mi se cini malo puno obzirom da su mi plodni dani bilo pocetkom 2.mj.
Hanić, ti si prava mršavica, super, visoka si i na tu visinu ti se koja kilica nece ni primijetiti...to ti je isto prva trudnoća?
Sortiraj odgovore
Najstariji