Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    29. Veljača 2016. 20:18

ja sam 5+3. 
    citam da u prvom trimestru uopce nije potrebno unositi dodatne kalorije, u drugom trimestru dodatnih 300 kalorija, a u trecem dodatnih 500. to je sve pod uvjetom da smo trudnocu zapocele s normalnom tezinom i da je rijec o jednoj bebici. 
    na pinterestu ima puno plana obroka za trudnice. ja se zacudila da su ovih 300 kalorija samo jedna dodatna jabuka i jogurt.
    malo mi je to malo 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    29. Veljača 2016. 20:20

tala, ti barem možeš odmoriti kad poželiš, mene do 16h kada završavam s poslom barem 2 puta onako pošteno uhvati umor, sve bi dala za krevet 

• Hanić
    29. Veljača 2016. 20:23

Tiha nemoj se sekirat, stres i sekiracija su 100 puta gori u trudnoci... ja se stvarno trudim bit opustena i radim ono sto mi pase i odgovara  ak sam ja hepi i bebili je hepi . Evo bas sad papamo sladoled .
    A sto se te cigare tice dokle got mi pase, a pase mi jako ujutro popit kavu i jednu zapalit, to cu i radit. A i pase mi za otic na wc hihi.... hranim se zdravo, pijem vitamine, jedem voce, krecem se i ne sekiram... 
    Ja sam misljenja da se treba malo manje pretjerivat, a u zadnje vrijeme imam osjecaj da svi nesto pretjeruju i preuvelicavaju, pazi ovo, pazi ono, nemoj ovo, nemoj ono... znas kak se veli- "puno baba,kilavo dijete"

• Hanić
    29. Veljača 2016. 20:39

To znaci da si trudna 5 tjedana 3 dana...ili se varam? Hihi
    Joj nemojte o hrani hihi, ja najveci apetit imam popodne i navecer . Stalno grickam, i do sad sam dobila ravno 3 dag hehe, al posto sam prije trudnoce bila i jos sam uvijek malo u manjku kila (52 kg na 172cm) ,veseli me dobar apetit i nedostatak nekih ekstra mucnina ... ja danas tocno 7 tt  i jos 17 dana do prvog pregleda 

mimica24
    29. Veljača 2016. 20:42

Piše se o hrani i kalorijama,meni je gin. odmah rekla da pazim,i kad sam pitala jel smeta što mršavim,što unosim svega 1600 kcal dnevno rekla mi je da se ne brinem,da beba sebi uzme i da se sjetim kako su žene u logorima rađale,a bebe su bile dobro

• Hanić
    29. Veljača 2016. 21:15

Ne brojim kalorije, al razumijem da neki mozda i to moraju... i naravno da si dijete uzme sto mu treba pogotovo u ranoj trudnoci bez obzira na kile trosi sve mamine zalihe

• bebita
    29. Veljača 2016. 21:36

Krasne ste cure, hvala vam
    Prošli čet sam bila kod gin i na nalazu mi piše 5+2, znaci da bi mi sad bilo 5+6 i da sam u 6-tom tjednu? To mi se cini malo puno obzirom da su mi plodni dani bilo pocetkom 2.mj. 

Hanić, ti si prava mršavica, super, visoka si i na tu visinu ti se koja kilica nece ni primijetiti...to ti je isto prva trudnoća?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.