Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cura2
    29. Veljača 2016. 19:25

Ja u jutro popijem nesicu a popodne cappucino 
    Prije sam pila puno vise ali sam i pusila tako da mi sad bez cig i ne fali

mimica24
    29. Veljača 2016. 19:34

Dobro došle nove trudnice!!
    Ja pijem samo ujutro s mužem ili nesicu ili malu šalicu turske s mlijekom.Prije sam više pila,a sad i nije radi T nego mi je ne pije,popodne popijem čaj

• bebita
    29. Veljača 2016. 19:43

Da, nesicu pijem, s time da ujutro stavim kavu u salicu mlijeka, a popodne s vodom. Problem je u tome što ujutro ne mogu bez kave, a popodne pijem s curama na poslu a nisam im jos rekla za trudnocu, pa ne znam koji izgovor bi našla zašto ne pijem 

Koje ste uputnice dobile kod gonekologa, što od pretraga trebate obaviti? 
    Meni je dao za krv/urin, transfuziju (određivanje krvne grupe) i za štitnjaču, ne znam zašto za štitnjaču :-/

Tiha1982
    29. Veljača 2016. 19:48

popijem kavicu ujutro i to je to. tak je bilo i prije t. ako me baš ulovila želja i prije i sad, popijem jednu s mlijekom popodne, al stvarno rijetko.

cigarete sam smanjila skroz. 5 kroz dan sa tendencijom smanjivanja do prestanka. kakva je situacija kod vas?

Sve će biti dobro!!!

• Hanić
    29. Veljača 2016. 19:57

Bebita pa to ti je ok, slobodno si popijes tak, negdje sam cak procitala da u tim nesicama i instant kavama ima ubiti samo 8% kave...

Tiha i ja sam smanjila skroz, ujutro jednu uz kavu, i eventualno jos jednu popodne, al uglavnom izdrzim na toj jednoj dnevno... tesko mi je, pogotovo kad muza vidim, skoro pa mi sline krenu hihi...

Tiha1982
    29. Veljača 2016. 20:02

hanić,muž je presto pušit prije 8 mjeseci, naravno zbog mojeg gunđanja, ali ja ne, al trudim se držati to na nekakvom minimumu - reko gin smanjit pa skroz prestat, al ne nanaglo. a tak će i bit! najgore mi je kad zaboravim da sam t, večinom na poslu i onda zapalim neplansku!

Sve će biti dobro!!!

tala
    29. Veljača 2016. 20:03

ja ne pijem kavu i ne pusim (nikad nisam). samo po caju. 
    veceras me spasio cips hot peperoni. boze, kako mi je dobro doslo to papreno. odmah me zeludac prestao zezati, prodisala sam i zadovoljila dnevne potrebe za vodom nakon svega, hahaha. 

bebita, u kojem si ti tjednu trudnoce? : trudnicko pamcenje:

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    29. Veljača 2016. 20:07

joj, cure vi koje radite, vama dani sigurno lete : ) 
    ja si sve nekako malo pocistim, pa legnem, pomognem curki sa skolom, pa legnem : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    29. Veljača 2016. 20:08

Aha, onda super, sad mi je lakše, hvala cure 

Obzirom da sam na početku počela krvariti, dao mi je utrogestan, da li koja od vas to troši?

Ja uopće me pušim, tako da ti ne znam dati savjet po tom pitanju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.