hahaha, mm je dokazao da njegovi obiteljski dragulji nesto vrijede i nista mi vise ne treba trenutno...
mene strah tih kontakcija maternice. uvijek si mislim je li se dobro ugnijezdio, srce bi trebalo prokucati uskoro... tako da, nista od keksa.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ja nemam previše volje za seks, al zato kad me čopi nema oš neš, ja skačem hahaha...i nekak mi je baš drugačije, na punooo bolji način, luda budem hahaha
a sad jel smijem il ne ne znam, kad još nisam bila kod ginića, al ja nisam neki strahopezdec, ne boli me, ne krvarim, ne grči me, jedino su cice samo za gledanje kolko me bole ...znači da je valjda sve ok pa uživam
Srecice ja sanjam ko mutava, imam osjećaj da cijelu noć sanjam, i to takve gluposti da ni sama ne znam odkud to , nekad neki san sanjam do pola i već počne drugi, ko da imam neki plan kolko tu noć moram odsanjat pa ne stignem sve hahaha
ja jedem najnormalnije. ništa posebno me ne traži. nisam imala nikakvih mučnina. Jedino sam skužila da kad sam gladna ne mogu se strpit ni malo. moram nešto odmah pojest. ali sve ostalo je super. količinski ne jedem više toliko koliko sam prije al mislim da je to stvar u glavi, dobila sam 3 kg i uopće se ne zamaram s tim. skidat ću kile za godinu dana a do tada kako bude bit će.
Uiii, kod mene isto nezdravi meni na pameti a inače se hranim zdravo.
Sex rijetko
Bok cure, i moja beba bi trebala bit jesenska beba ☺😀 kraj Listopada,po ovom kalendaru. Test sam radila 20.2 i pozitivan je bio (Clearblue) pisalo cak na njemu između 2-3 tjedna. Zadnja M.je bila 23.Januara. I danas me je doktorica isprepadala (otkazala termin 7.3 za 10.3 ) ultrazvuk. Kao 'rano je jos' .. Samo želim kao i sve vi da čujem to maleno srce i da sve bude u redu...
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
hej, sony, dobrodosla!
tako je i meni, zadnja m 22.1.
narucena za pregled 10.3., a mozda odem i par dana kasnije da budem 100% sigurna : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Drage moje cure, vidim da uživate i trudnoćama, fino papate...
Da li pijete kavu ili ste prestale sad u trudnoći? Ako pijete, koliko količinski dnevno?
Ja popije 2 šalice dnevno, je li to previše?
Ne pišem vam često, ali vas redovno pratim, puno pozdrava i pusa vam šaljem!!
Sony dobro nam dosla … bez brige, meni je tek sa skoro 10 tjedana prvi pregled
, a i svugdje citam što kasnije to bolje...
Bebita ja si popijem svako jutro jednu salicu kave , al ja pijem tursku pa samo tu jednu popijem...ako pijes nesicu mozes 2 salice
Sortiraj odgovore
Najstariji