Joj mene strah da ću do kraja nabiti puno kila,a ne bi smjela jer sam već sad bebela. Ajde ulazim u 4. mjesec i u minusu sam 2 kg i strogo pazim,zapravo se hranim kao da sam šećeraš. Moja gin inače kokodače i najmršavijim ženama za svaku kilu,a gdje neće nama koje smo u trudnoću ušle s velikim viškom.Sad sam na 80 kg,jako pazim i nadam se da neću do 100 doći. A vi mršavice nemojte mi kukati nego uživajte u delicijama
Mimica kako se osjećaš?
Ja sam u drugoj T prve udarce osjetila u 14tt i sad mi se to tako čini blizuuuu, veseli me! (posteljica bila straga) a u prvoj sprijeda (19tt).
Jutro ostalima
jutro cure
Mimica, ma super se držiš s kilama
Jojjj udarci, baš me zanima kakv je to osjećaj osjetit po prvi puta u životu, imam osjećaj da ću se splašit na prvu hahah
Vrijeme je šugavo, tak da eto mašina pere veš, ručak je smišljen, još samo treba kasnije malo kućicu očistit... Živine spavaju ko zaklane i od njih nikakve pomoći hehe, čak se ne žele ni razgovarat sa mnom
Bebele, jeste dobro?
minnie ma mislim da ti nema to veze s tim da te čekaju mučnine, to dođe naglo. I meni se zna zamantat ak neki nagli pokret napravim, a što se grickanja tiče, grickam konkretne stvari haha, i to pogotovo popodne i navečer me ulovi, al onda me i mučnine love pa mi je lakše kad žvačem nešto. Čim krenu mučnine krenu i sline haha... A tebi isto mukica ili ti je apetit super?
Bok curke, nisam vam bas uspjela pisati ovih dana jer sam uz svoje mucnine jos dobila i virozu i bolje da vam ne pricam kako je to izgledalo...koma..
Uglavom sad je bolje barem sto se viroze tice, a cinilo mi se da su mucnine malo popustile, ali izgleda da mi je samo nos bio zastopan pa nisam osjetila mirise koji me trigeriraju
Srecica, baby.love vidim da ste i vi isto sa mucninama u problemu, ja sam se nekako nadala da ce proci do sada i brojala dane do 13 tjedna, ali nista..
Minnie meni su mucnine samo krenule u jednom danu i jedino sto je jos popratilo taj pocetak je ogromna kolicina sline u ustima i to mi je jos uvijek tako. Tako da ne brini i uzivaj u trudnoci, nadam se da si jedna od onih sretnica koje produ bez problema svih 9 mjeseci
oj, curke!
meni je jucer tako lose bilo. glava me bolila cijeli dan, crnilo mi se pri ustajanju i jos mi natekla gornja usnica !?! uopce ne znam zasto. sad je malo splasnulo. ovi moji me zezaju da su mi sise malo narasle, sad i usnice- prava sam starleta postala
navecer jedva, jedva skupila malo snage da odemo do novog stana prozraciti jer smo nedavno postavili novi parket, a ovih dana trebaju doci majstori za protuprovalna vrata. samo da nam je to sve zavrsiti jer ga, nakon sto se moja obitelj izreda u babinjama, zelimo iznajmiti.
hanic, ja vec dva dana zelim napraviti one pohance i nikako. stavljas li jednu vrstu sira ili izmijesas?
i da, meni se u ovoj trudnoci stalno jedu przene lignje
mogla bi ih jesti za dorucak, rucak i veceru. bas sam ljubomorna na one zene koje u trudnoci dobiju zelju samo za necim zdravim, hahaha...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Croheidi dobro sam,sretnica sam pa nemam mučnine,ali u zadnjih par dana mi smrdi frižider,govorim mužu šta je to ostavio u njemu i otvaram poklopce dok mi nije ukazao da samo imam pojačan osjet
Doduše,danas me probada dole,čas lijevo,čas desno.Nije to bol,ali čudan osjećaj.Pošto sam na samom početku paničarila na svako bockanje sad sam si složila u glavi da beba raste i da je to sve normalno dok je ovako lagano.I imam osjećaj da mi je trbuh tvrđi i čini mi se da će uskoro samo iskočiti hehe
Iako sam mislila imati generalku u sobi legla sam pa odmaram,a tako ću čini mi se cijelo popodne jer nemam posebnih obaveza
Pišete da vas vuče na neku klopu,e meni debeljuci je tako kad nisam trudna,a sad u trudnoći mi se ništa ne jede,šta god uzmem to je radi reda.Dobro je dok nemam specijalnih želja.
Curke,jel se smijete keksati u trudnoći? Meni je gin. rekla prva 3 mj ništa,i sad jedva čekam idući pregled da je pitam smijemo li sad hopsati Hormoni rade svoje,ma čak i sanjam gluposti,pa se nadam da ću moći odmah nakon pregleda navaliti na muža
Hahahhahaa nasmijala sam vam se cure moje.
Sto se hrane tice, meni je u rijetkim trenutcima kad mi nije muka takodjer na pameti topli sendvici i mcdonalds.
A sto se sexa tice,ja sam iz nekog vlastitog straha to trenutno stavila na cekanje. A i mm je u strahu cini mi se pa ne gnjavi. Samo se punooooo grlimooooo... a sto se snova tice, dva put sam imala "zanimljive" snove. Hahahha, to mi se nikad prije nije dogodilo, tako da me drugo stanje ne prestaje iznenadivati.
Sortiraj odgovore
Najstariji