Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    28. Veljača 2016. 09:28

Mislim da se mogu svi čajevi u normalnim količinama, osim crnog. Preferiram koprivu.
    Za spol djeteta, ima ona jedna gdje se o lanac okači vaš prsten i stavi iznad dlana. Ako se miče u crti onda je dečko- ako u krug cura. Meni uvijek isto pokaže dečko-cura-cura 
    prsten se sam zaustavi između djece. Probajte!

Srecica25
    28. Veljača 2016. 09:34

Ja sam isto podlozna urinarnim infekcijama, i jucer sam osjetila blago peckanje pa sam poslala mm da mi u ljekarni kupi caj od brusnice. Pise da je 30% brusnice, valjda je to ok. Nisam popila puno, jednu salicu jucer, i moram priznat da me prestalo peckati.

mimica24
    28. Veljača 2016. 11:22

Ma važno da sadrži brusnicu. Ja nigdje nisam našla čaj koji ima više od 40% brusnice. Prošli tjedan sam počela piti čaj od bijelog luka,svako jutro natašte, vrućom vodom prelijem 2 čena bijelog luka i to popijem. Inače ima stari narodni lijek koji me na 2 godine spasio od infekcija (vjerujem da je zato urin i uredan sad): to je navečer se stavi 2-3 čena bijelog luka u šalicu,naspe hladne vode i poklopi preko noći da odstoji,ujutro natašte se to popije (ne osjeti se poslije da ste to pili). Meni je to pomoglo,ali sad u trudnoći preferiram vrući čaj pa si pravim onda tako. Usput se štitim i od prehlada i sl. beštija

Srecica25
    28. Veljača 2016. 14:45

Taj caj sam mozda trebala isprobati dok nisam bila trudna, sad sam osjetljiva na 80% mirisa i okusa. Shvatila sam u ovoj trudnoci, slani stapici su uz raja izasli 😂😂😂😂

Cura2
    28. Veljača 2016. 15:59

Hvala svima na dobrodoslici ;-)
    Imam malca od 5god pa bas ne stignem tipkati cesto
    Iz Petrinje sam

Sto se tice kilica nista se ne brinite :-) ja sam rekorderka u tome!!
    Prva trudnoca +33kg i za par mj sve otislo (16 odmah u porodu).
    Sad sam 10tt i vec +4kg malo mi je to puno al sto cu kad papam ;-)
    Prije trudnoce sam doslovno dva dana mogla biti na kavi i cigareti ali sam prestala pusiti cim sam ugledala plusic i to su posljedice

Croheidi
    28. Veljača 2016. 16:08

O bome rekoderka  ja sam u prvoj 21, drugoj 23 pa mi se čini puno. Odmah bi tako startala. Zasad sam samo pola u plusu i to me veseli. Ručali pizzu, nedjeljno odmaranje.

Cura2
    28. Veljača 2016. 16:13

Ja se trudim jesti sto zdravije i bez puno slatkisa ali eto kilice se samo penju i penju a dijeta mi ne pada na pamet sada 
    Bude to sve otislo samo da je sa bebolinom sve ok.
    U srijedu idem na uzv jos je rano za spol ali mi bi curicu :-)

• Hanić
    28. Veljača 2016. 16:35

E da i cura2 dobrodošla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.