Chippica ma nema frke. Hvala ti na povratnoj informaciji
Ja sad iza sljedeceg pregleda, definitivno pocinjem sa pripremama i kupovinom. Popis je spreman, znam tocno sta od cega zelim i koliko pa se nadam da nece biti niti problema sa pronalaskom... Nekako mi se cini lakse kupovat malo po malo nego sve odjednom. Em se uhvate dobri popusti, em je manje stresa kad jos nisam toliko siroka A jos kad se sjetim nadolazecih vrucina... Uf, mislim da ce najvise internet i dostava raditi u mojoj kuci haha
Evo mi se vratili s medenog i sad povratak u realnost!
Sutra imam posla po stanu, oprat svu robu, pocistit stan, otic po spezu jer je frizider prazan.
Danas sam bila u shopingu jer prije puta kad sam izvukla ljetnu robu za na put sam skuzila da ne stanem u nista, haljinice ok ali u kratke hlacice niti jedne. Tako da sam u h&m u kupila 2 haljinice, jednu sarenu i jednu kao od trapera i 3 kratke hlacice sa onim pamukom preko trbuha i jednu prugastu kosulju. Dosta stvari mi se svidjalo ali nije bilo vel pa sam mislila preko neta narucit.
Ali tesko mi je zamislit kakva cu biit za 3 mj 😂😂😂 gdje vi kupujete trudnicku robu?
Joj tko zna kakve cemo biti, da, meni je samo trbuh ispupcen nigdje drugdje me nema,tanke rukice i nogice imam.
Juhu, danas mi je 20 tjedan, na pola sam tocno, sretna sam a i malo me zadnjih dana kao neka lagana frka zbog poroda, imam osjecaj da ce preletiti, a ima jos dosta. Malecki mi se svaki dan javlja sad zadnjih tjedan dana al nisu to jos oni pravi udarci, barem mislim, imam osjecaj da to mora biti jos jace, al nema veze bitno da se on meni javi da znam da je tu😊.
Ja jos nisam kupila jos bas pravu trudnicku robu, nosim takice i majce i tunike od kad znam da sam trudna al su mi sad sve majice pocele bjezati gore pa vidim da moram u ducan, bila sam u pon u rosesu pa sam si u tom tailoru na extra snizenju kupila dvije haljinice do koljena veci broj kaj se vezu u struku i izvukla sam haljine ljetne da vidim u sta stanem i sve mi ok jos. Morat cu samo tajice kupiti par kom je mi ove vec tijesne su pomalo. Ima dobrih stvari u mani i c&a ako imas negdje.
Gdje cete kupovat kupaci. Htjela bi malo bolji dvodjelni,da mi sve ne poispada,do sad sam nosilla one samo trokutice kaj ima, sad bi nesto cvrsce s kosaricama a opet ne bi htjela suho zlato potrosit na kupaci jer nisam sigurna da cu se i kupat puno?
Tala trudim se sada da veceram manje, npr salatu i meso, a bolje se najesti za dorucak i rucak.
Badic mislim da ni necu kupovati jer ne planiramo na more.
uh, koliko ja mogu spavati : )
jucer, 18.tt i curica nam se javila! i tata je osjetio. nisu nikakvi leptirici, nego bas lupkanje kad lezim na leđima.
nisam nista kupovala od odjece i ne znam ni hocu li. nisam se udebljala, u sve stanem. imam i haljina i sirih kosuljica. mozda cu za mjesec-dva kupiti one trudnicke tajice s povisenim gornjim dijelom i nesto za jesen. badic sam kupila prosle godine u hm-u i super mi je. ne znam hocemo li na more jer jos mirujem.
iscekujem iduci pregled da mi kaze je li se posteljica podigla ili je prekrila usce. iskreno, uzasavam se carskog i tako bih htjela da se podigla gore.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja cu provest cijelo ljeto na moru i morat cu kupiti nekoliko kupacih, ali niti ja jos nisam pametna di pogledati za njih. Isto mi se ne baca novce jer pitanje je da li ce me vise ikada posluziti. Ako na nesto naletim javim...
Pozdrav svima! Drago mi je da ste svi dobro i da trudnoće dobro napreduju.
Hvala svima na podršci,bila sam ovih dana na pregledima,kardiolog i još mi jednom besplatno napravili anomaly scan u istoj poliklinici-beba je aktivna,sise prst,kao da se smije,jadan ni ne zna kaj ga čeka,sve ostalo u redu,doktori su optimistični jer kažu da se to gotovo nikad ne otkrije u trudnoci pa je sada sve lakše organizirati,ja i dalje u strahu svega sto me čeka,ali puno mi pomogle mame u jednoj grupi koje sve to prošle i većina tj gotovo svi sad imaju zdravu vec veliku djecu,sam kontrola 1 godišnje i to je to.4D vam je zbog slikica,anomaly se radi u 3D.
Da li ce netko od vas ići na carski?Nista ne znam o tome,koliko traje oporavak...
I da li je netko naručivao sa vivre posteljinu za bebe,kako ste zadovoljni i koliko se čeka?Svidja mi se jedna šarena,sve je nekako neutralno pa da to malo razbije. Sa moba mi ne očitava ticker,trudna sam 22 i pol tjedna,robu kupujem u hm većinom,par majica u Zari i mangu.
meni je prosli put rekla da mi je posteljica na uscu i ako ga prekrije, to je carski i nista drugo.
rade ga u spinalnoj anesteziji (rjeđe u opcoj). to znaci da su budna i osjetis, ali ne osjetis bol. postupak traje oko 45 minuta, od kojih je vecina sivanje nakon sto se beba izvadi van. ako beba ne treba u inkubator, mozes ju odmah dobiti i vidjeti. oporavak traje dulje i u bolnici se ostaje oko 5 dana (vise-manje). kazu da je razlika i u jacini boli nakon carskog jer se kod spinalne bol pojavljuje kako anestezija slabi, a kod opce ju osjetis odjednom nakon buđenja.
nadam ga se izbjeci.
dosta je ljetnica nedavno rodilo carskim, pa mozda da na njihovoj temi pitas. cuvajte se! sve ce biti u redu! to su sve mali borci
zaboravila sam napisati. moja posteljina na oblake je s vivrea. bilo mi je bitno da je 100% pamuk i da ide barem na 60 stupnjeva. nisam ju raspakirala ni oprala, pa ne znam kako ce se ponasati u ves masini.
Pale samo ti lijepo pomalo. Velika je sreca sto je sve otkriveno na vrijeme i vjerujem da ce bebac biti dobro.
Sinoc su me poceli pikati komarci... Odmah se sjetim onog zika virusa i podne mi bude. Nadam se da toga kod nas biti nece jer je nemoguce zastititi se od tih malih bestija.
Sortiraj odgovore
Najstariji