Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    24. Svibanj 2016. 12:32

tala točno ta kolica smo i mi gledali i baš nam se sviđaju...super mi je jer imaju nulti položaj..ali se još nikako ne možemo odlučiti..previše nam se toga sviđa..a imamo još vremena..

Ne znam kakav je vama jučer bio dan, ali ja sam morala ranije kući s posla zbog vrtoglavica i povračanja.. Uopće ne znam od čega se javilo..

tala
    24. Svibanj 2016. 18:06

imate vremena sve dobro pogledati i odlucite se za ono sto vam najvise odgovara. uzmite u obzir da se mnoga kolica cekaju (pogotovo ako nemaju tkaninu kakvu zelis odmah dostupnu) i da vas ne uhvate godisnji odmori : ) 
    cuvaj se tih vrtoglavica, vjerojatno je od tlaka (mozda ti je i secer pao, ako nisi jela). ako ti se jako zavrti, spusti se u cucanj i zastiti glavu rukama i kako nam slijede vrucine, bocica vode nam postaje must have detalj u torbi : D 

sveki mi dosla i onako bojazljivo pocela, ne zelim ja tebe uvrijediti, znas da cemo uzeti sve novo : )))... kad se pohvalila da postaje baka, dobila je pune kutije odjece, pa sam si izabrala najljepse, zasto ne? to su velicine 56. i 62., sve sicusno i kao novo, neka imam rezervu iako sam i sama nakupovala stvari.  donijela ljuljacku za bebu i dva paketa pampersica.
    mojoj Cviti je danas bozic 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    24. Svibanj 2016. 18:17

Pozdrav trudnice, nije me bilo par dana pa evo da vam se javim.
    PALE jako mi je zao sto vam se to dogadja, neka sve prodje u redu 

Ja sam danas isla na pregled, kaze sve je u redu. Jedino mi je rekla da se prebrzo debljam, a to i sama znam i vec mi jako smeta. Potvrdila je da je musko pa sada mogu u kupovinu. Papa test, krvnu sliku i urinokulturu sam radila na prvom pregledu.

Crna191
    25. Svibanj 2016. 08:42

tala a da, znam da idu go..stalno nam je nešto zbog čega se nemožemo nikako posvetit dogovoru oko kolica.. prvih tjedna-dva ionako ne smijemo van pa ćemo držat fige da do tad sve sredimo..
    A što se tiće robice..pa to beba obuće jednom ili eventualno dva puta..kod nas su sve dečki, što od brata što od muževe žene..tako da ove neke male stvari za po doma ćemo iskoristit..
    A MM je jučer prvi put kupio svom ljubimcu nešto..mali bodi i kapicu (naravno da piše IDad )..sav je bio ponosan..ček je i veličinu pogodio..

tala
    25. Svibanj 2016. 12:30

kod nas na temi skoro svi deckici  imat ce nase curice birati!

sunny, jesu li ti dali nekakav plan prehrane ili samo gunđaju?
    crna, ma, sredit cete sve, mozda i koju akciju ulovite : ) bravo za tatu! 

curka mi iduci vikend ima rođendan, pa sam cijela u pripremama. ove godine ne cemo slaviti u igraonici jer sam joj rekla ili to ili mobitel koji jako zeli. sveki ce napraviti fine krafne s rupom, umocene u cokoladu i mrvice i time ce pocastiti u skoli. 
    onda sam razmisljala kako bi mogla biti razocarana kad se probudi na rođendansko jutro, vikend, nigde nista, pa smo mm i ja odlucili napraviti zabavu u vrtu, rostilj i uzeti joj jos par sitnica uz taj mobitel. ne cemo joj nista reci oko toga. izabrali smo "tropsku" temu, tako da rezem flamingo zastavice i izrađujem ananas ukrase  kupili smo joj u hm-u novi rucnik za plazu, japanke, sesir na palmice, jednu novu knjigu da ima nesto citati na moru i jos moram nesto smisliti. 
    kraj je skolske godine, dijete mi nema ni jednu cetvorku, mislimo da je zasluzila : D

Sunnyday
    25. Svibanj 2016. 17:04

Tala bar da mi je dala neki plan prehrane bilo bi mi lakse, ovako sama moram da smisljam sta da mijenjam a ne usudim se puno jer na dijetu ne smijem. Inace svaki dan kuvam rucak, ne jedem brzu hranu i vise mi se jede voce nego slatkisi, tako da mi i nije bas jasno. U principu jedem kao sto sam i do sad jela, a kile samo rastu :(

tala
    25. Svibanj 2016. 18:04

ma, kakva dijeta u trudnoci, samo reducurati sto mozes. npr. da to meni kazu, ja bih izbacila gotove sokove, a uvela vodu s limunom ili drugim vocem, smanjila kruh/peciva/lisnato, umjesto vecere bih vecu vocnu salatu (ali onda bi mi rucak morao biti normalan obrok : )
    imas na stranicama poliklinike harni onaj plan prehrane za gestacijski koji moze posluziti kao smjernica. meni je tamo puno stvari koje ne volim, a ovih koje jedem bas premalo 
    pinterest je isto pun ideja za obroke i neke vjezbice ako smijes.

Chippica
    25. Svibanj 2016. 21:28

Tala-mislim da cete oduseviti vasu curku za rockas. Bas ste se potrudili, svaka cast :)

Mi odosmo par dana na Krk, iskoristit produzeni vikend i lijepo vrijeme. Zivotinje smo dali na cuvanje nasima, ne znam kad smo bez njih nekud isli, bit ce mi cudno :)

Slijedeci tjedan pocinjemo montirati ormare i krevetic za sobicu, jedva cekam.

Budite mi dobro i uzivajte 

Chippica
    25. Svibanj 2016. 23:15

Minnie sori, tek sad kuzim da ti nisam napisala gdje sam bila na 4D-u. Kod dr. Elvire Skunca, ona ti radi na Krimeji u dispanzeru. Jako je bila detaljna i draga, a mi super zadovoljni :)

tatjana_zg
    26. Svibanj 2016. 10:15

Nama su jucer stigla bebeto holland  jako su mi lijepa jos uvijek. Nisu preglomazna a opet su velika. Prava iskustva cu imat kad dijete dodje, zasad je to to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.