Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    21. Svibanj 2016. 08:24

Chippica - ja tek sad pocinjem primjecivati da ga imam  A jucer me je prvi put kompletan stranac upitao da li sam trudna i zazelio mi srecu. Jos sam ga onako tupkasto upitala - sta se vidi da jesam? I nastavila sva ponosna razgovor jer se konacno to pocelo primjecivati. Al da je veci navecer je, takoder to pripisujem hrani. 

Tala - krenuli ste vec s kozmetikom... Joj, ja sam tako silno zeljela iskoristiti onih 30% popusta u DM-u, ali su me svi odgovorili rekavsi da je prerano i da se to kupuje na kraju. Prestrasili su me da bi bebalino mogao dobiti osip i svasta nesto. Sad sam zaduzila svoju mamu da prati akcije i da mi "ubere" sve sto imam na popisu. 

Pale - uistinu mi je zao kroz sto trenutno prolazite. Sva sreca u nesreci je da je uoceno na vrijeme i vjerujem da ce na kraju sve biti u redu. Drzite se...  I hvala puno na preporuci. Sad znam da je to nesto sto se ne smije propustiti.

tatjana_zg
    21. Svibanj 2016. 09:03

Pale samo pozitivno razmisljaj. Tvoja bebica ce na pocetku proci operaciju i od tada ce sve biti u redu. Vjerujem da je to veliki šok i da ti treba vremena da ti sjedne takva ruzna vijest. Svi cemo slati pozitivnu energiju i misli i sigurno ce sve biti u redu.

Chippica
    21. Svibanj 2016. 09:42

Pale-vjerujem da vas je to sokiralo i jako mi je zao radi bebice. Ali pokusaj gledati pozitivnu stranu u cijeloj toj situaciji:ovim ste pregledom spasili zivot vasoj bebi. Glavu gore, saljem vam puno pozitivnih misli i samo hrabro naprijed. :-*

tala
    21. Svibanj 2016. 12:22

joj, pale, bas si me sokirala sada. zelim vam sve najbolje i saljem pozitivne vibrice! nama je iduci pregled bas u 20om tjednu.

chippica, jos smo na pocetku mjeseca uzeli taj kupon u dm-u -30% i nisam znala hocemo li ga uopce iskoristiti jer mi je isto prerano, no mm je isao u dm, pa mu je prodavacica rekla da imaju cijelu paletu tih mustela proizvoda u skladistu i da je svima rok do 2018. kremice i ostalo imaju onu zastitu, ne mogu se ni pomirisati, pa neka stoje. 
    i za pelenice mu je rekla da cemo bas ove dobiti kad se beba rodi. to je onaj njihov klub, ali kao "to nam je za bolnicu mini pakiranje" : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• GogyRi
    21. Svibanj 2016. 19:28

A Pale...baš mi je krivo i žao...treba sada samo izdržati do poroda i onda napokon uživati u pravoj sreći kada prođe operacija i kada bebač dođe svojoj kućici...

GogyRi

PALE
    21. Svibanj 2016. 20:17

Hvala na riječima podrške, nije lako jer je to teška srčana mana i operacija je dugotrajna, a beba tako mala, sva sam prestrašena i nadam se da će ostati na ovome i da će operacija dobro proći bez komplikacija. Sad se treba dobro pripremiti za sve što nas čeka, na operaciju vjerojatno idemo u inozemstvo. U obitelji nemamo nikakvih bolesti i sami zivimo zdravo pa nam je još veći šok.

Želim svima od uredne trudnoće i odite na preglede, zato sam se i javila s ovom vijesti, jer bez obzira ako ne bi ništa napravile u slučaju anomalija, bolje da su liječnici spremni kad rodite i pomognu vašem djetetu, a i vama. Javim se za koji tjedan kad se saberem i pripremim za sve što me čeka pa ću se i dalje nastaviti pripremati i uređivati stan za bebu, moram ostati pozitivna da se on rodi zdrav i jak za ono što ga čeka.

Jado
    21. Svibanj 2016. 20:51

Pale drzi se i hrabro! Bas mi je zao da se to dogadja bebici ali kao sto su cure pisale vec - sreca je da je uoceno na vrijeme i spasilo mu je zivot. 
    Slicne price sam i ja cula da su se otkrile na anomaly i to mi je najjaci razlog da se ide na taj pregled. Iskreno nisam znala do prije par dana cemu smisao osim fora slikica. Onda mi je postalo jasno. Tih parsto kuna i pola sata vremena sigurno necemo stediti.
    Pozitivne vibre vam saljemo!

• Dony
    22. Svibanj 2016. 18:06

Pale jako mi je zao zbog srcane mane koju ima tvoja bebica, vjerujem da se jako brinete ali probaj bit cim manje na to mislit jer bebice sve osjete! Bitno da se otkrilo na vrijeme. 
    Meni gin ni privatna ni drz nisu spominjale taj anomaly, cim dodjem doma cu se narucit.
    Da li ste vi do sada radile briseve i urinokulturu i kada??

Jado
    22. Svibanj 2016. 18:31

Dony radila sam briseve i papu-kad sam planirala bebu i igrim slucaja u veljaci prije menge koja nije dosla 
    Ali navodno trebaju se raditi i papa u brisevi ukoliko je blizu 1 god da se nisu radili. Za papu sam sigurna, za briseve ne 100% 
    Urinikulturu sam radila sa cca 8-9 tjedana trudnoce. Skupa sa krvnom slikom i hormonima. Tako negdje.
    Savjetovala bi vam i malo da proguglate koji su preporuceni pregledi u trudnoci. Ima par clanaka u svi pregledi lijepo pisu

tala
    22. Svibanj 2016. 19:23

hej, curice ( i deckici ) ! 

ja sam papu radila odmah na prvom pregledu kad mi je potvrđena trudnoca, a briseve sam radila prosli put (16. tjedana). urinokulturu sam isto trebala napraviti do proslog pregleda, ali mi je rekla da se ne radi dok traje krvarenje jer rezultati nece biti dobri, pa ju moram ovaj tjedan napraviti. 

pale, drzi se i slobodno nam dođi tipkati! zbog cega smo tu, ako ne jedna za drugu

mi smo bas proveli lijep dan. moji su nam jucer poslali mladih domacih krumpira koji su tako slatki da se tope ustima, napravili ih uz meso i rucali u vrtu. pa su nam stavili jos par kila tresanja. onda smo morali ostaviti mjesta i za sladoled. vrijeme je da se i moja vaga pokrene  
    mala i ja smo se zabijelile kremom i suncale. bas smo uzivali svi. 
    busa mi se napokon ispupcila!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.