Ja sam radila papu sredinom 10 mj,12.02. sam saznala da sam trudna, i gin mi nije kasnije papu radila, urinokulturu sam isto na početku, negdje između 7-10 tj, a briseve nikakve, nije mi ništa moja spominjala, o kakavim točno brisevima se radi ako može koja kratko samo napomenuti?
Na zadnjem pregledu sa tj sam malo u čašicu kod svoje privatne gin dala urin pa je trakicom sestra provjeravala i rekla da je sve ok, a drugo niš, samo gleda dal sam zatvorena i to je to. I uzv naravno.
Sad idući tjedan idem opet u petrovu vaditi krv, na uputnici piše ICT, neznam točno, al valjda zato što sam negativna rh faktor, tak mi je nešto slično natuknula zadnji puta, makar kad sam u prvom tromjesečju radila to u petrovoj pisalo je na nalazu da se moli kontrola u 6 mjesecu, a već me sad poslala, tak da ćemo vidjeti šta će biti nakon.
Ja sam urinokulturu radila sad u petak. Papu mi nije radila :-/ prosle godine u 5. mj. sam radila i nista od tada.
Sad me ceka ono za glukozu+ponovno vadjenje krvi...
to su brisevi na mikoplazmu, ureaplazmu i...neceg se ne mogu sjetiti?!?
na kraju trudnoce se obvezno radi bris na hemoliticki streptokok.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja sam papu radila u 1. mj a trudna ostala u 2. mj ali briseve mi nije radila, sad cu zvat kad se vratim doma da idem tu utinokulturu napravit, ljuta sam jer me nije poslala. Stvarno kod puno doktora i ginekologa ako ne pitas sam te ne posalju nigdje. Mene strah tih bakterija ko od vraga 😔
Pale drži se..sad si i mene natjerala na razmišljanje..taman sam u 20 tt a nisam mislila ići na 4D..
ja sam sad na zadnjem pregledu u 19.tt radila briseve, i taman danas nosila na urinokulturu..a papa test mi je radio na prvom pregledu..kod mene to sve malo kasni sa pretragama jer sam mijenjala ginekologa..
treci bris je na klamidiju. taman sam jutros dobila rezultate i sve je negativno
uzivajte u lijepom i suncanom danu, pa do kad traje. kod nas su popodne i na vecer najavili pljuskove.
ja sam gotova sa svojim "građevinskim radovima" i zid je spreman za jedan baby ormar.
danas su mi stigle pepice i tako su malene i slatke.
bok svima, došli nalazi od OGTT-a I u granicama normale sam. jeeeeeiiiijjjjj. ništa ne odskače sve je uredno. samo su rekli da pripazim na kilažu jer sam kao puno dobila. ma dok je sve ok sa nalazima ja ću po svom. ionako ću ja skidat kile poslije. a sad ionako ide lijepo vrijeme i voće i salate pa će i kilaža doći na svoje.
tatjana, super za nalaze! imam osjecaj da se nakon tog testa, stvarno lakse dise : )))
HM od danas vise nema free shipping - sad je 5 eura.
ali zara, kad sam vidjela ovu kutiju i kako su lijepo upakirali odjecu u ruzicasti papir- rastopila sam se i besplatno dostave u najblizu poslovnicu.
cipelice su narucene, body su hm, a hlacice su zarine : )
Tatjana super za nalaze :)
Tala preeeeslatko :))) jesu krenuli oni popusti u Zari?
Ja imam doma glukometar i jucer sam se cekirala, normalne vrijednosti glukoze su pa tako ocekujem i nalaze :)
Mislim da bih poludila da moram stati sa slatkim xD ili bilo kakva dijeta, na to jednostavno nisam navikla i bila bih skroz nesretna :)
Sortiraj odgovore
Najstariji