Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    23. Svibanj 2016. 16:50

joj, chippice, jos nisu. cekam kao ozebli sunce  tek u sestom kazu : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sachma
    23. Svibanj 2016. 19:35

Pale, malo me nije bilo na forumu i onda cujem ovako nesto! Nazalost se ne poznajemo,ali me zazeblo oko srca! Saljem ti svu pozitivnu energiju koju imam jer ju trebas da se smiris i opet sa smjeskom uzivas u trudnoci...sve ce biti dobro...netko gore cuva nase male borce,bez brige 😚

Chippica
    23. Svibanj 2016. 22:07

Iiiiii mi narucili stokke  wohoo
    Explory black melange :)  i time pokrili skoro sve. Sad samo ostaje posteljina, higijenske stvarcice i jos robice. To cemo krenuti za nekih mjesec i pol, nakon godisnjeg :-D

tala
    23. Svibanj 2016. 22:32

chippice, je li ti ta tkanina ok? u ducanu mi je izgledala malo hrapavo pod rukom. prodavacica kaze da se super lako odrzava i da ima faktor zastite od sunca 50+. inace, za nju smo se i mi odlucili : ) 
    iz ducana male stvari su mi odgovorili da uskoro dolazi nova kolekcija dekica s drukerima.

Chippica
    23. Svibanj 2016. 22:49

Super mi je tkanina. Za odrzavanje fantasticna, a beba nece gologuza na nju pa nece biti pre gruba, a ubacit cemo i mekane dekice zivahnih boja jer je ona sama po sebi dosta neutralna pa ce biti super ;)
    Dvojili smo izmedju te i ljubicaste pa se muz ipak odlucio za tu, a meni je bilo prilicno svejedno :)

Jeste vi narucili kolica? Koji je ono vas model? Jeste uzeli 3u1 ili?

tala
    23. Svibanj 2016. 23:35

mi smo se odlucili za stokke scoot V2 u black melange boji. to je nova serija s boljim gumama i vise polozaja naslona. uz njih uzimamo autosjedalicu, softbag (zamjenjuje kosaru), drzac za casu i dekicu. dobije se navlaka za kisu i mrezica za ljeto. 
    imaju veliku kosaru, pa ne znam hocu li uopce uzimati torbu. 
    suncobran mozda uzmem preko stokke outleta jer su cijene povoljne, ali ne znam hoce li mi trebati jer je kupola ogromna i spusta se skroz nisko. 

• Dony
    24. Svibanj 2016. 07:32

Tala lijepa su vam kolica, koliko dodju? 
    Da li ste aktivne na grupi na fejsu? Stavite link ako jeste da se pridruzim 😊

Chippica
    24. Svibanj 2016. 10:23

Tala-divno :) slicna su nam. I koliko vas je dosao komplet sa svim sto si nabrojala?
    Mi smo uzeli kolica i autosjedalicu(jaje).  Kosaru nismo uzimali jer ju ne bi koristili. Kad budemo s bebom van isli, imat cemo prsnu nosiljku/maramu, tako da i beba moze gledati van, a i nanati na nama. 
    Sanjala sam cijelu noc kolica, bas sam sretna sto smo to obavili, sad mjesec i pol da nam stignu pa cu ih izlozit u dnevnom i gledat stalno xD

tala
    24. Svibanj 2016. 10:26

joj, strah me sve zbrojiti : D
    kolica ce uzeti sveki i sogor i znam da su oko 4500. 
    mi cemo uzeti dodatke. softbag je oko 450, ovo za casu/bocicu je 140, autosjedalica- tu se moze birati neka druga marka+adapteri pa proci nesto jeftinije ili bas njihova AS koju proizvodi be safe.
    valjda ce nasa Cvita biti zadovoljna  

chippice, meni su i ljubicasta prekrasna, ali ja nisam od boja. bit ce tu sarenih dekica, igracaka i dodataka, tako da ce to neutralno odlicno izgledati! 

mislim naruciti ovo, valjda ce moci ici na kolica, a cini se prakticno: 
    http://www.aliexpress.com/item/Multifunctional-Waterproof-Universal-Baby-Stroller-Bag-Organizer-Baby-Car-Hanging-Basket-Storage-Stroller-Accessories/32584448274.html?spm=2114.01010208.3.11.ZdaHGu&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_3_10037_10017_10021_507_10022_10032_10009_10020_10008_10018_10019_101,searchweb201603_6&btsid=4209a852-b710-44e7-b136-1e461e4df09f

bacam se na malo pospremanja dok jos mogu : *

tala
    24. Svibanj 2016. 10:27

joj, sorry na linku. nisam znala da ce biti tako kobasast i izlaziti izvan stranice : ///

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.