Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sachma
    27. Svibanj 2016. 14:59

Tatjana, i tvoj mali ce se zvati Patrik? Imat cemo imenjake mozda! Super nam je to ime!
    Sta se tice robe, ja vam preporucem C&A za traperice jer imaju definitivno dobar izbor,a i tamo sam ubola dva grudnjaka bez zica za male novce. Ako uhvatite u Lidlu trudnicki tjedan...njihove tajce (imam i normalne- tri komada) su prva liga. Neprozirne, cvrsti rastezljivi materijal,a samo 40kn. Best buy!
    O badicu ne zelim ni razmisljati jer ce mi to biti nocna mora...jooooj...
    Kupili smi krevetic preko njuskala od presimpaticne trzdnice koja ocekuje blizance...zuti Teddy iz Adaxa (u ducanu 1600, rabljeni 500). Mislim da beba nece zamjeriti rabljene drvene letvice. Sto se tice madraca,tu nema kompromisa. Naravno,mora biti novi pa predlazem da pogledate na netu iz nase firme Oriolik madrac Miki. Dostavili su ga za dvs dana i povoljni su. Mi imamo njihov madrac na bracnom i jako smo zadovoljni 😎
    Nadam se da nisam dosadna i da sam nekom pomogla
    Idem papati ☺

tatjana_zg
    27. Svibanj 2016. 15:38

Da odluka je pala na Patrika. To je jedino prolazilo i meni i mm. 
    Ja sam kupila traperice i tajice u hm-u. U majice sve svoje stanem pa to nisam kupovala. Sutra cu do westgatea potrazit nesto za svadbu na koju idem sljedeci vikend. 

Jesu se kod vas pojavile strije? Ja se mazem i trackam sa uljima i kremama i mislim da mi se pojavila jedna na donjem dijelu trbuha.

PALE
    27. Svibanj 2016. 15:55

Hvala Tala na info za carski, još ću se raspitati, bitan mi oporavak jer bi sa bebom trebala na avion za 10ak dana na operaciju. Još nije sigurno za carski, ali predlažu da se beba što manje muči jer ju čeka teška operacija odmah 10 dana nakon poroda, a prvi mali zahvat čim se rodi pa ću malog Niku jedva vidjeti kad rodim :( Isto me strah tog carskog....

Mislim da ću naručiti tu posteljinu, baš mi se sviđa. Ja zasad nemam strija, ali gdje je još kraj trudnoće, udebljala sam se 6,5kg, rekli da to normalno, prva 3mj se mazala bademovim uljem čistim iz ljekarne-mama mi radi u ljekarni pa znam da je dobre kvalitete, poslije mješam biobazu i elancyl i imat ću to do kraja trudnoće, super mi taj elancyl jer se lijepo razmazuje. Trbuh mi naglo narastao zadnja 3 tjedna-počela sam po doma nositi muževu trenirku i piđamu pa me ismijava. Za more još ne znam da li ću ići, eventualno sad krajem 6mj, kupit ću u HM jeftiniji dvodjelni badić, veći broj, bitno da se gaćice vežu, tak je moja frendica u trudnoći.

tala
    27. Svibanj 2016. 16:20

mozda je prerano sada razmisljati o detaljima, ali znas da u avionima imas sjedalo, najcesce prvo, između dvije klase koje je za roditelje s djecom. tamo ima vise mjesta za noge, a stane i krevetic/kosara (ovisi kojom kompanijom putujete). ako ne mislis dojiti, trebas imati spremne bocice s mlijekom/cajem jer bebica treba cuclati pri uzlijetanju i slijetanju zbog bubnjica. to mi je ostalo u sjecanju od putovanja s mojom curkom. ako se jos neceg sjetim...

tatjana, imam strije od prve trudnoce, a mackala sam se sa svime. to ionako nije postena borba 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    27. Svibanj 2016. 20:33

Ja mislim da ce strije neovisno o mackanju i trackanju doci ako je takav tip koze. Osobno, pomirila sam se s ishodom kakav god on bio... Mazem se iskljucivo zbog suhoce koze pa me stalno svrbi. 

Odjecu definitivno moram ici kupiti kroz narednih tjedan-dva jer u apsolutno nista od prosle sezone ne stanem. Inace sam velicina 34... Meni je dovoljno 5 kila koje sam natukla da krenem u potragu za odjecom. Ne planiram pretjerano kupovati jer ne znam koliko cu se siriti pa ne bi htjela da mi jos robe propada. Uzet cu dvoje kupacih, nekoliko haljinica i eventualno koju majicu i hlacice kratke. Nije mi toliko problem planirati, koliko kad dodem u ducan se razocaram jer ne nadem nista pametno...

Chippica
    27. Svibanj 2016. 20:49

Ja nisam nista jos kupila od trudnicke robe. Cekam taj Lidl o kojem svi pricaju, javite ako uocite tjedan za trudnice, ja cu isto tako.
    nosim i dalje iste trapke, srecom sve su mi s niskim strukom pa su mi ok.
    i meni je koza koma od suhoce, jos imam atopijski dermatitis i mazem se uljem od ljesnjaka. Super mi je. 
    Moja je cura prava gimnasticarka. Kad se budim po noci za wc, vise joj ne moze promaknut. Probudi se i gimnasticira slijedecih pol sata pa nastavim spavati kad se razgiba i umori xD

• Dony
    27. Svibanj 2016. 22:22

Joojj a kad ce moja bebica pocet se javljat?? Kako ja to jedva cekam, ovako se brinem jer neznam dal je tu. Ja idem na anomaly tek 23.6. Onda cu biti 22 tt. Ali prije toga cu ici jos jednom kod svoje soc gin. 
    Mjerila sam si trbuh i ujutro mi je 90 cm a navecer 92 cm, i isto tako navecer imam 1 kg vise nego ujutro. 
    Citala sam malo za iscjedak jer bas ga imam svaki dan ali je bijelkast do svj zut i to je valjda ok dok ne svrbi i pece. 
    Da li vas gin gleda pod mikroskopom iscjedak na svakom pregledu? Meni soc ne nikad, nisam ni uocila dal ima mikroskom, ali kod privatne kad sam bila prvi put je gledala.

tala
    27. Svibanj 2016. 22:34

chippica, lidl je nedavno bio. to se sve odmah razgrabi, pa je najbolje doci cim prije po otvaranju : ) 

dony, jos malo, sigurno. pitanje je dana 

naravno, ako tko vidi kakvu akciju, javljajte : ) 
    moj popis se znacajno smanjio jer stalno kupujem gluposti i vec imam zalihe. dosta odjece sam dobila i jos mi je necakinja rekla poslati mucaste skafandere za zimu s medo uhekima :)))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    28. Svibanj 2016. 10:20

Hej curke i bebe drage citam vas redovito ali nemam nista pametno pisati  kod nas je sve oko uredjenja kuce trenutno. Nadam se sve uskoro naruciti tako da se mogu baciti na pripreme za moju bebicu. Narucili doduse kolica i to me veseli. Prvi korak rijesen!
    Jucer si nesto zalezala ruku i tako me boljela da sam si koza umasirala malo deep heata. Nisam naravno imala kutiju sa uputama, citala sastav nisam vidjela ibuprofen i namazala se. Kasnije vidjela na netu da nije preporucljivo i da se treba posavjetovati sa dok prije upotrebe. Nije zabranjeno ali eto....nadam se da ne bude nista od toga jednog puta  bas me pece savjest sto sam blesava.

Jado
    28. Svibanj 2016. 10:22

I da. I ja cekam da se moja bebica javi da znam da je ok! Osjetila neka vibriranja ali nije to 100% da je ona. A do doktora skoro 2 tj jos. Pricam s njom svaki dan i nagovaram ju da se javi bar jednom da mama ne brine a ona zlocestica nista! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.