Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    28. Svibanj 2016. 11:49

JaZmajic ne brini nista ne bude jer kad sam se ja zalila za krizibolju jer me do 14 tt boljelo za poludit kako mi se to pocelo sirit i pretiskat zivce, gin je rekla da se lokalno moze mazat sa deep relifom i tim slicnim kremama za misice i kosti.

Jado
    28. Svibanj 2016. 14:20

A i ja mislim da neka lagana lokalna upotreba ne bi trebala imati utjecaj ali da se izdrzati pa necu vise sigurno mazati za sv slucaj.
    Jos jedno pitanje - ucinila sam glupost i malo proguglala i nasla svega groznoga - znam da svi imamo iscjedak manje vise i to je normalno ali da li imate ponekad vodenasti ili je uvijek gusci? Naime zamijetila sam 2 dana - ne zaredom da uz iscjedak kao da mi vodenasto bude isto? I prosurfam i nadjem takve strahote cudo! Da li se to vama dogadja? Da se mozda javim gin i pitam? Iako ne bi panicarila. Nije svaki dan niti jako. 
    A sigurno se nisam upiskila 

tala
    28. Svibanj 2016. 16:26

hej zenskice! 
    vani je pakao  
    mi smo same cijeli dan. malo smo se suncale, pojele pizzu, lubenicu, sladoled...uh... takav je dan : )
    mm mi jutros kupio lavandu i jedva cekam da se stupnjevi malo spuste da ju posadim jer mi je prekrasna. 
    bebacica je malo manje aktivna danas, bice je i njoj vruce pa se smirila u hladovini  

uzivajte u vikendu : ******

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    28. Svibanj 2016. 17:08

hej, hej, meni isto ponekad samo kao voda isteče kao iscjedak,prvi put nisam bila sigurna sta je, znam da mi nije pobjeglo, al više puta je bilo tako, inače je svaki dan onako umjereno gust, rekla mi gin na prvom pregledu davno još dok još nisam ni skužila to da će mi se sad u trudnoći pojačati ta sekrecija i neka se ne zabrinjavam sve dok nema miris i svrbež, tako da je meni za sad ok, al mijenja tu strukturu, od vodene do gušće.

ma budu vam se bebice javile, ja sam tamo negdje od 16 tj čekala i ništa nije bilo do negdje 18 tj kada jsam osjetila nešto jaaaako lagano možda dva puta tjedno, ali eto sad zadnjih tjedan dana svaki dan,preko dana par puta samo, al zato kad legnem navečer oko 8 jao si ga meni, tulum ima unutra pa mm i ja gledamo u trbuh, još se to ne vidi ali ga zato ako stavim ruke mogu malo osjetiti..

vruće je za poludit kod nas danas u zgu, ma ni za šetnju nije, malo sam izgorijela,moram se počet mazati,al bolje nego kiša.

uživajte dok možete,pozdrav.

Jado
    28. Svibanj 2016. 17:44

Ivek2207 hvala ti na odgovoru
    Ma samo da ne jurim ginek. Tak i tak idem kroz 10tak dana a nije da mi curi ta voda svaki dan ili kao ludo. A i uvijek nekako mislim da nesto ne valja kad sam na pola vremena izmedjiu pregleda.
    Jaoooo bas super. Valjda se bude i ova moja mala pocela javljati. 18+tj. Ali mislim da ne bude to prije 20toga kako spada

• Dony
    28. Svibanj 2016. 22:06

JaZmajic ni meni iscjedak nije uvijek iste teksture, nekad gusce a nekad rijedje ali ja uvijek nosim dnevne uloske. 
    Problem je to citanje na netu i bezveze se brinemo, ja isto neki dan zabrijala za te infekcije i bakterije koje uzrokuju pobacaj.. Uff trudim se ne mislit na to.. 
    A evo mi sutra ulazimo u 18 tt, nadam se da cu brzo cut bebicu i jedva cekam taj pregled pa da saznamo spol.

Hubica01
    29. Svibanj 2016. 09:47

Jutro trudnice!

Čitam vas redovito a nikad stići nešto napisati..još malo odbrojavam do početka čuvanja pa sam stalno bila u nekoj gužvi na poslu... ovaj produženi vikend me spasio, odmorila se ali zato od ponedjeljka muku mučim sa uklještenim živcem u lijevom guzu...danas tako boli da nemrem hodati a ne znam kaj da radim..čitala sam da nikakve masti ne smijem stavljati, tipa deep reliefa ili slično... Imate vi kakvu ideju kako da si olakšam? I još je jučer malo popustilo i išla sam u vožnju biciklom i očito je to bilo pogubno... joj užass...

Sutra idem na pregled, sva sam nekako nervozna, nadam se da je sve u redu s bebačom i da ćemo možda doznati spol.. baš sam uzbuđena...

Mi smo još uvijek u traženju stana...nešto iddemo sutra gledati pa možda kaj i bude.. Od robice još ništa nisam kupila, sad kada budem doma ići ću u potragu.. :)   h&m mi je super a c&a isto nije loš.. trudničku robu kupujem u h&m-u, trapke i košulju i tajice s produženim gornjim dijelom... I ja ću morati badić pronaći, ali isto ne znam gdje... 

Pusa svima

• Dony
    29. Svibanj 2016. 10:06

Hubica ja sam imala grozne bolove u donjem dijelu ledja iznad guzice i meni je rekla da lokalno se to moze mazat sa tim deep relifom ali ja nisam jer me bilo strah. Bila mi je rekla da imam te bolove jer mi je maternica prirodno smjestena dolje nisko odiza i zbog sirenja da pretisce zivac ali evo mene vec 2-3 tjedna ne boli jer mi se sve podiglo gore. Tako mi je ona rekla da ce ili nastavit bolit ili da ce ste s vremenom izdignut kako bude beba rasla. Hvala Bogu ne boli me vise. Ali neznam kako da si olaksas, ja sam gledala cim manje sjedit i vise lezat na boku. Biciklu ti nikako nebi preporucila. Bitno da te ne boli u trbuhu. 
    Pitaj ti sutra gin jos malo o tome, sretno na pregledu. 😊

Jado
    29. Svibanj 2016. 12:01

Hubica01 pa mislim da ti je najbolje pitati ginek onda sutra sto smijes koristiti a sto ne? 
    Ja sam dosta citala kako sam se namazala sa deep heathom sta se moze sta ne i u pravilu pise da se prije upotrebe posavjetuje sa lijecnikom. Vjerujem da se smiju ti neki laksi preparati koristiti ali kratko ili sl. Jer bi bila upotreba u trudnoci striktno zabranjena u suprotnom. 
    Ali opet moj savjet je da si uzmes radje neki mentol ili sl na prirodnoj bazi da nema ibuprofena ili onih salicilnih kiselina i sl. Ja sam se jednom namazala i oprala se kad sam procitala pa sam trpila dalje. 
    Ides sutra k dok pa pitaj najbolje! Sretno i javi nam se!

Hubica01
    29. Svibanj 2016. 17:50

Hvala vam cure, sutra se javim, nadam se, s lijepim novostima...

Uživajte! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.