jutro..
samo da se javim,mi preživjeli kumovanje na svadbi..
ja sam se isto brinula kad ću baš osjetit svoj dečkića..ajme od jučer se javlja svako malo..kad lupi baš se osjeti, sva se trznem..a osjeti i mm kad stavi ruku..i čim on stavi ruku, mali kao da se pomakne skroz naprijed na njegovu ruku, a osjećaj u trbuhu kao da će se raspuknut..meni su to sve neki novi osjećaji jer sam do sad samo lagane leptiriće osjetila..
Crna koliko si tocno trudna?? Nemas stiker 😊 jooj ja jedva cekam da osjetim ali nista jos..
Pozdrav curke... meni je termin 23.11. ..na pocetku trudnoce do 11.tt sam imala mucnine i nista nisam mogla nas jesti.,...samo par namirnica..a niti vodu piti...jao...ali sve se pocelo smanjivati sa 11 tt i u 12.tt je nestalo...sad se osjecam super..od nedavno sam na bolovanju :) u 13 tt mi je doktor rekao da vidi "pimpeka" ... sad sam 15 tt i iduci tj idem u zg na anomaly scan (koji se inace radi sa 20 tj, ali ce meni raditi prije jer nisam bila na drugim testiranjima) i saznati cemo valjda sta je 100% ... imam bas simptome za curicu.. ko bi rekao.. ako je to tocno uopce... sad pitanje da ginic moze pogrijesiti da ipak nije decko jer se ipak to valjda vidi :D vidit cemo... bebicu osjetim od 13 tt ... to mi nekako rano bilo... tj taman taj dan dok sam osjetila sam isla na kontrolu i rekla ginicu koji mi je pokazao na monitoru sta beba radi i osjetila sam u isto vrijeme :D sad osjetim cca 3 x na dan al beba jos mala ali nije to nesto intezivno...skaljanje, lagani pritisak na sekundu ili ko stipkanje...tak nekako bi ja to objasnila :D dali znate vec spol bebice i dali ste osjetile te pokrete ? dali ima koja blizu mog termina :D puno pusaaa saljem
mah mah!
hubica, sretno na pregledu! javi nam se
chippica jos uziva na krku?
curke, kako ste, sto se radi?
mi smo u iscekivanju zavrsetka skolske godine. ovaj tjedan tri ispita i lektira i onda smo valjda mirni. pripreme za nedjeljni rođendan idu po planu i nista ne sluti. samo da nam bude lijepo vrijeme da mozemo u vrtu uzivati.
bebacica se svakodnevno javlja. sad su to bas udarci. nikako da nam se potrefi da ih i seka cuje. jucer me zvala mama, kaze da ce poslati robice i jos vaznije, tresnje
vaga je napokon otisla prema gore i sad smo 18+4, +1 kg. jos pola kile i na svojoj sam tezini prije mucnina.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
uh, koja vručina, evo mene iz petrove,išla sam po nalaz kaj sam proši tjedan krv vadila,tj.na uputnici je pisalo ICT.
No nije mi jasno zašto me slala ponovno na to, to sam provjeravala u 12 tj skupa sa krvno grupom, to je kao rh faktor ak sam dobro skužila, i tada su mi rekli da u 6 mj trudnoće ponovno dođem provjeriti to,al mi je moja soc gin već prije mjesec dana dala za to uputnicu i rekla da je sad to taj period,mislim da se malo preračunala,nisam još u 6 mj. A i danas na nalazu opet piše da moram doći u 6 mjesecu trudnoće, samo se ponavljam. Dakle za još mjesec i pol opet ću ići vaditi krv u petrou. Inače sam 0- krvna grupa, možda zbog tog negativnog faktora?
Jel je još koja od vas to vadila više puta. Moja privatnica koja mi vodi trudnoću je isto zbunjena al je rekla neka idem da mi ne propadne uputnica jer svaka ima svoj broj, tako nešto...
Pozz curke! Kako ste?
Evo da se i ja malo javim, dosta cesto pisem pa na kraju umjesto posalji stisnem obrisi i onda mi se vise neda ispocetka!
Ja sam u 17.tjednu i jos nista ne osjetim, strije sam dobila ali najvise po sisama (doslovno sam kao zebra), na trbuhu nemam jos niti jednu, imam par na kukovima. Mazala sam se svim i svacim, a sad sam presla na bio bazu pa cemo vidit.. Mama mi nije popucala pa ne znam na koga sam ja hehe, sto se kila tice, dobila sam jednu samo. U pocetku sam imala strasne mucnine i izgubila 2kg. Hvala Bogu te mucnine su prestale oko 14.tt
Sljedeci pregled imam 9.6., a udajem se sada 4.6.jaoooo sva sam napeta!
Kako ste mi vi? Hubica, jesi bila na pregledu?
Ivek, ja sam A- i do sad nisam imala nikakvih posebnih pretraga. Vadila sam krvnu sliku, hormone stitnjace, testove senzibilizacije i to je u principu to. Krvna grupa i rh faktor, nista vise. I sad kad vidim na kakvim ste vi pretragama sve bile, ne znam dali da ja inzistiram na tome ili bi mi ginic rekao da moram. Zbunjena sam.
a eto vidiš, ja mislim da je to od doktora do doktora, ja isto briseve nisam radila šta su cure tu pisale,nije me ni poslala.
Aaaaa super za svadbu,mi smo prošle godine isto prvu subotu u 6 mj imali vjenčanje,tak da nam je 06.06.ove god u ponedjeljak prva godišnjica braka.
Želim vam svu sreću svijeta puuuno ljubavi i da se doobro zabavite na slavlju, mi smo imali malu svadbu,dvadesetak ljudi i bilo je super al je tak brzo prošlo a i ja sam cijeli dan,tj.cijeli tjedan bila na iglama, al to tak mora valjda, sad kad se sjetim samo mi je žao što je ta večer tako kratko trajala.
Zato uživaj.
Ivcy1306 rh faktor ćeš još u 8.mjesecu trudnoće ići vadit ponovno..to svi idu,i to će ti gin vjerojatno napomenut..pogotovo jer si rh negativna.. a od ostalih pretraga, ako su ti nalazi svi bili do sad u redu, nema razloga da te šalje na nešto.. imaš još vremena sve pretrage radit..al svakako možeš pitat gin za sve..
sretno sa udajom, držim fige da sve prođe kako želiš i da vam vrijeme bude super..
Jao curke blago vama na javljanjima bebe! Bas vam zavidim i osluskujem hoce li se i ova moja javiti. Prije sam osjetila neka skakljanja ali kad god bi se umirila da vidim hoce se ponoviti - nije 😯
I kao kopkanja unutra pogotovo kad je mjehur pun ali sve je to rijetko i pitanje jel je bebica
Znam da ima vremena da se javi a i nalupati ce me u sljedecim tjednima ali znate i same da jedva cekam na to samo da znam da je OK.
sad sam 18+4. I trbuscic rasteeee 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji