Pozdrav trudnice, evo i mene.
Ivcy sretno
JaZmajac ma osjetices pokrete jos malo pa ce ti se javljati svaki dan :)
Hvala curke, bit ce to sve ok..
Mi planiramo imati oko 220ljudi tako da me organizacija izludila ali ajde sve je spremno i sad se samo ceka dan.
Drage moje, jedno pitanje za sve one koje su otisle na bolovanje. Radi li mi razliku kojeg datuma odlazim na bolovanje? Znam da mi racunaju prosjek place, ali ne znam bi li mi i dio mjeseca koji jos odradim, tocnije svega tjedan dana ulazio u taj obracun ili ne? Nadam se da razumijete pitanje
zmajac, nedugo nakon leptirica dolaze i udarci : )))
moja curka i ja danas isle "ubrati" siske, pa da cemo raditi neki vjencic kad se osuse. stalno si gledam noge i na srecu, jos nisam pocela oticati. kakvo je kod vas stanje?
moram mm poslati da mi kupi neke japanke, pocinje sezona.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
A gdje nam je Hubica?
Naravno je sve savrseno proslo na pregledu pa nema vremena sad za nas! 😉
Jutro curke!!
Jojj jučer mi je bio prestresan dan.. još sam išla autom do Karlovca ali dobro nije bilo gužve ni ništa... živac je uklješten i dalje i morala bi odmarati, ginekolog mi je rekao da smijem samo jednom dnevno mazat s deep relief-om.. ali to je kratkoročno dobro i onda opet po starom... tak da moram trpit.. što se tiče pregleda, nisam radila uzv jer ćemo za mjesec dana raditi taj detaljni uzv i onda saznati spol.. :) Ako bude u dobrom položaju :) i slušala sam srčeko.. sestra je hvatala bebača po trbuhu išao je ko ribica mala... ajme koji feeling.. bože pa mi nosimo čuda u sebi... :) tako da sam zaboravila na bol i mislila samo na to da je sve u redu... Hvala kaj brinete cure
I imala sam zadnjih nekoliko puta bol i peckanje kod sexa pa mi je dao lactogyn vaginalete i neku kremicu... nemam gljivice ni ništa...rekao je da je to sve osjetljivije sada i zato je to tako...
I da i da, našli smo divan stann... sad ćemo u pregovore... i možda vidjet još jedan i odlučiti...
Danas još odradim i od sutra odmor... treba mi...
Cure, nadam se da ste sve dobro i da uživate maksimalno... :)
hej,hej,dobro jutro, meni još ne otiču noge ali ako stojim duže od cca 2 sata stopala mi utrnu i pete bole za poluditi. nosim japanke sad po doma kad je vruće al morat ću si kupit za po vani neke natikače, probala sam sandalice od prošle godine i dobre su mi samo me remenčići žuljaju. al sigurno će mi sad počet oticat, što od vrućine što od trudnoće.
Recite jel vi spavate s onim dugačkim jastukom za trudnice, ja to nisam kupila, spavala sam do sad s jednim malim među nogama i da mi se trbuh nasloni na njega, ako ga nemam boli me ujutro tu gdje je beba, al izgleda da mi postaje premali, pa me zanima imate li vi taj jastuk i gdje ste kupile.
Gledala sam u bubamari davno još i bio je 200 kn pa mi se činilo skupo, ili nije, šta vi mislite?
Pozdrav svima..
Hej curke moje! Ne javljam se baš često jer ne stignem ali moram vam sad javiti da sam jučer bila na pregledu (20+4) i da je sve u najboljem redu i da je dečko!!! Sve smo detaljno pregledavali i mjerili i sve je kako treba biti, a testise ne možeš fulat ni da se trudiš
.
Ja se sad osjećam odlično, kao da nisam trudna. Aktivna sam, vježbam, obavljam sve normalno, ne otičem, normalno jedem kao i prije, nemam nikakvih želja za ničim...Jedino što po noći znam imati bolove od istezanja ligamenata u trbuhu, ali osim toga mi je super. Dobila sam 6 kila, ali samo u sisama i trbuhu, ni gram nigdje drugdje, tako da blago rečeno da mi se trbuh vidi i baš uživam u njemu. Nosim samo usko da se što bolje vidi
Inače, vidim da spominjate ritanje bebica..meni se moj vragolan počeo javljati oko 18. tjedna i sad ga svaki dan osjetim i to dosta, pogotovo navečer. Baš se sad osjete udarci, za razliku od prije, kad nisam bila sigurna jesu li crijeva, maternica ili beba.
Ivek2207 - ja sam planirala kupiti jastuk ali mi za sada stvarno ne treba, ali ako misliš da bi ti pomogao meni se to čini kao dobra investicija, a kasnije ga možeš koristiti kod dojenja.
Tala - ostalo mi je u sjećanju da si spominjala kolica Mutsy Evo..jeli znaš za neka iskustva? Ja sam se totalno zaljubila u njih, najviše mi se sviđaju, a dok sam ih gledala na netu, nisu mi bila niš posebno, u živo su savršena
p.s. meni se termin pomakao za jedan - 14.10. je sad!
Sortiraj odgovore
Najstariji