chippica, jesi ti isto bila zainteresirana za stokke kolica, ali explory?
mi smo jucer isli malo provozati scoot i teta mi je rekla da se cekaju 2-3 tjedna. nije tako strasno. onda sam ju pitala za one prugaste dekice. uzeli bismo narancastu i plavu i kaze da nemaju
to su one fine dekice s drukerima koje se mogu zakaciti na kolica, pa ih beba ne moze nogom baciti.
dobili su neku novu seriju jednobojnih dekica koje nemaju drukere, a da mi ove vise ne moze ni naruciti jer su ih prestali dobivati prije godinu dana.
kaze da ako je negdje koja ostala, to je to.
jutros sam zvala magic baby i ni oni nemaju s drukerima.
ako ih je netko negdje vidio, pliz neka mi javi. bas su mi prekrasne, 100% pamuk.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala ja sam vidjela na njuškalu još prije da su se prodavale dvije..pisalo je da su nove..i mislim da sam jučer u lesnini letimično vidjela da je kraj kolica bila ali nisam sigurna..
Tala stoke ti ima online shop i tamo u njihovom outletu mozes to pronaci. Prije nekih mjesec dana su imali i dostavljaju u Hrvatsku pa tam pogledaj.
poslala sam svima na njuskalu. nazalost, nista novo nisam nasla i vecina ih poklanja dekice uz kupnju kolica, a lesnina, idem pitati, na webu imaju samo jednobojne : )
puno hvala!
trenutno nemaju, mozda se nesto pojavi : )
nisam ni znala da dostavljaju u hrv. imaju zanimljivih stvari!
Hej cure moje, kako sam se razveselila danas, ja sam se tek neki dan učlanila u bebimil, još sam ranije u neke druge ali mi je ovaj promaknuo i evo danas nakon samo par dana muž kad je s posla dolazio pokupio u sandučiću radosnicu. Tako sam joj se obradovala, i baš je slatka knjižica, popunit ćemo je od prve do zadnje stranice.
Bio mi je i kik usput a kako ne idem često u taj dučan nisam ni znala da robice za bebe imaju, i to more cijelo, bila sam ko dijete u slastičarni, jer imaju baš debele robice za naše male jesenske bebice, ovi svi dučani imaju kratku robicu, a još su i kompletići i kombinezonići na sniženju od 25-50 kn. Bila sam malo skeptična, al svi su 100% pamuk i baš je slatka robica. Ima i malih skafanderčića po 44 kn, to nisam uzela, nisam bila sigurna hoće li mu odmah trebati a jedan imam u pričuvi.
Tak da ajde, barem nešto imam sad za prvih mjesec dana valjda, sve smo do sada br.56 uzimali pa ću pred kraj još koji ako će biti manji.
Još moram kapice, čarapice koje jer sam večinom uzimala hlačice i bodiće sa stopalima pa ću vidjeti kaj još treba.
Baš mi je gušt kad nenadano tako naiđem, a i u mani sam gledala par trudničkih haljina ima i majica pamučnih kaj se šire u trbuhu pa ću si i to ići pokupiti jedan dan.
Mi još čekamo svoja peg perego kolica, nikako da stignu, već je mjesec dana prošlo, valjda bude ovih dana.
Mi nemamo nažalost nikakvog kućnog ljubimca, mali nam je stan za sada pa nemam takvih muka, al nebi imala ništa protiv.
Uživajte.
Hej, evo i mene. Danas sam cijeli dan na nogam, izgleda sam se preforsirala, poeo me je boliti stomak i ledja pa sam sjela odmarati sada.
Ivek ja sam bila zadovoljna sa kik-om, super su mi njihove pidzamice
Tala-da, ja sam zapilila za stokke xD, a nama su rekli da se ceka do mjesec dana i neka pozurimo jer ako potrefimo kolektivni GO nece ni doc do 9.mj.
Jel vama trbuh na vecer puno veci nego ujutro? :-D ja imam feeling kad se na vecer gledam u ogledalu da mi je bar dupli nego ujutro... :) a sad se vec lijepo vidi. Iz tjedna u tjedan primjecujem razliku.
o godisnjem nisam ni razmisljala. uzet cemo kolica kroz dva tjedna. a za dekicu cu se snaci, makar sama ugradila drukere : DDD
danas nam je stigla ova dekica. bas je mekana i topla. ja sam sve prespavala u jutro jer sam imala groznu noc, a mm me iznenadio i jos nekim sitnicama.
cura je rekla da ona mora isprobati mustelu prije seke i onda cita, cita i vidi krema za guzu... hahaha.
i meni je trbuh navecer veci, ali to pripisujem hrani
Jutro!
Bas ne spavam najbolje zadnjih tjedan dana pa se javljam ovako rano.Od srca želim svima uredne trudnoće i dobronamjerno savjetujem anomaly scan oko 20 tjedna i to neki bolji.Naime meni su otkrili da beba ima srčanu manu,transpoziciju velikih krvnih žila od tada nismo svoji.Jucer me kardiolog na Rebru pregledao i potvrdio,srećom drugih grešaka srce nema i nije povezano sa kromosomskim oštećenjima.Bebu moraju odmah odvesti cim se rodi,privremeno ugraditi balon i u roku 3tjedna operirati.Operacija traje 6h,90 posto je uspješna i beba poslije moze imati skroz normalan život.Sve ovo pišem jer da nisam otišla,beba posivi kad dodje u doticaj s kisikom i ako se ne skuzi na vrijeme nastupi smrtni slučaj,rekli mi da se rijetko ili nikad ne otkrije na pregledima,najpovoljnije oko 20tjedna i da sreća sto otkrili ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji