Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    24. Veljača 2016. 22:02

Ive, jako mi je zao : ( Je li se smirilo? Kako se osjecas? :zagrljaj:

Papaog i tebi saljem vibrice da sve bude u redu.  ***** 

Veceras nam vrag nije dao mira i mm otisao po jos jedan test i naravno, pozitivan. Sad se dogovaramo da iduci tjedan privatno odem obaviti sve one lab preglede da kod svoje gin (privatne) vec dođem s njima, pa da mi odmah kaze je li sve u redu, a ne da moram cekati do drugog puta da ih vidi.
    Kako vam se cini ideja? 
    Mozete li nadopisati ako sam nesto zaboravila: KKS/GUK/ urin i sedimentacija.
    Trebam li odmah raditi i krvnu grupu, rh faktor i testove senzilibilizacije? (rh negativna sam) 

: * 

ps. nesto slabo tipkate : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    25. Veljača 2016. 08:50

Srecica 25, tako je.

Tala, znam da si nestrpljiva ali sve ima svoje vrijeme. i ja sam čekala 3 tjedna za prvi pregled jer se ranije vjerojatno ne bi još vidjelo ili bi se vidjelo jako slabo. meni je prva kontrola bila kad sam bila 6 tjedana trudna i bebač je bio velik 2 cm. znači ne treba žuriti. tek onda me poslao na vađenje krvi i urina zbog kontrole. sad sam u 12 tjednu i trebam odraditi određivanje krvne grupe.
    znači samo polako i uživaj

Croheidi
    25. Veljača 2016. 09:21

Jesenske 2016.

Rujan
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Ian ~~~~ 16.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.
    bebita ~~~~ 27.10.

tala ~~~~ 28.10.

Croheidi
    25. Veljača 2016. 09:24

Tiha1982, kad je termin?
    Ostale cure, dobro nam došle! Ako sam nekog izostavila s liste, nek se javi 
    Tala, ne znam zasto mi te razdvoji a nisam stisla enter . Šteta šta se ne može editirat post (ili ne kužim kak).
    Pitala si za patronažnu, mislim da im je praska triput obići rodilju, obavezno sutradan nakon što dođete iz rodilišta.
    Ive, jako mi je žao zbog spontanog. Grlim! Očito tijelo nije bilo spremno. Doći će sve na svoje.

Croheidi
    25. Veljača 2016. 09:37

Ne znam tko je već pisao za mjere beba, al mi je zbunj jer je moja imala sa 7+2 11mm, reko je da je to taman.

• Hanić
    25. Veljača 2016. 10:10

jutroo
    Ive kako si?
    Meni od danas još točno 3 tjedna do prvog pregleda, aaaaaa tko bu to izdržo , baš sam nestrpljiva jako...
    Ako koja ima problema sa probavom preporučujem dm-ov sok od šljive , izvrsna stvar hehe...
    Ste dobro? Ima kod koje šta novoga?

Iveeeee
    25. Veljača 2016. 10:14

Jutro svima. Evo javljam se da sam dobro, opravljam se. Neću vas više pratiti, nekako mi je teško.
     Želim vam svima lagane porode i brze oporavke. Uživajte u trudnoci!  

Croheidi
    25. Veljača 2016. 10:27

Ive uživaj u svom dječaku! 
    Hanić, tipkajući će vrijeme proletit  !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.